ja som zatila nic nepocitil, rano som sa meral a stale to iste co som mal predtym. Teraz som sa meral a stale to iste
68,75 KB/sec a mam 512 flat od ST
Patko19 napísal:ja som zatila nic nepocitil, rano som sa meral a stale to iste co som mal predtym. Teraz som sa meral a stale to iste
68,75 KB/sec a mam 512 flat od ST
mno mam flat 512 a celkom good no kolise to ale aj ked som mal bez agregacie tak kolisALO Rýchlosť Vašeho pripojenia je 554.6 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 69.3 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
no ja mam normalne 512/128 flat od Slovak telecom, agregacia 1:20
ale zatial som nic nepocitil, stale rovnako to ide
TEST 01:25 Rýchlosť Vašeho pripojenia je 535.5 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 66.9 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
a takto som to mal odvtedy co mam net
Pingmeter
Test zaznamenal 10 vrátených paketov z 10 všetkých paketov, čo predstavuje 0.00% packet loss.
Priemerný nameraný ping predstavoval 17 ms.
Mam zapnute DC++ a bezi iba chat takze nic netaham
hhe na moje adsl 512 flat si stazovat nemozem za 8 mesiacov ziaden pokles rychlosti alebo vypadky sak aj chello je drahsie ....
kamos ma wifi a stale pic*je ze mu vypadava net ...
jjj napísal:hhe na moje adsl 512 flat si stazovat nemozem za 8 mesiacov ziaden pokles rychlosti alebo vypadky sak aj chello je drahsie ....
kamos ma wifi a stale pic*je ze mu vypadava net ...
ja som tiez pic*val na wifi ale teraz nemozem povedat kriveho slova, provider kupil rychlejsiu linku a vsetko hra jak ma, na dsl.sk mam priemerne pingy okolo 25ms (320kbit za 300/mes)