stal sa zo mna alkoholik

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

vela pijes?...jednoducho prestan.nie je to jednoduche ale samo sa to nespravi.
jednine co treba je silna vola a tu ma kazdy v nas v sebe (ja tomu verim)
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Skus si dat realne ciele. Napr. nebudem pit tyzden. Po tyzdni to natiahni na mesiac atd. To je ako s cigaretami, ak nemas silnu volu tak Ti nepomoze ani odbornik na Prednej Hore.
krpcek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa krpcek »

Runes napísal:hmm skus taku fintu ze napr namiesto rumu si objednaj caj s rumom abo tak proste zniz davky alkoholu postupne tak ako to robia fajciari alebo namiesto velkeho piva si kup male a namiesto 2 iba jedno pi ho pomalsie ja som abstinent ale obdobne som sa zbavoval zavislosti na broskinovom nes tea mozno vam to pride vtipne ale si zober ze 0,5l stoji 30 ska ja som dene stiahol aj 5 flasiek heh konkretne to bolo tento rok v maji znizil som davky postupne zacal som kofolu a tak pit a teraz si dam neste obcas ale uz nanom niesom zavisly hehe inak mne byvalo rano norlane zle ked som okolo 9 nedal ten caj :o

ja na zelenom nestea, ked ho momentalne nemam tak ani nepijem a ako prestat s alkoholom to fakt neviem, osobne moc nepijem, a ked mam pravdu povedat tak alkoholikov moc nemusim, ale je dobre ze s tym chces prestat, drzim palec :wink:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Je to tym ze nemas co robit skratka...

S kamosmi sme od januara cca tahali take maratony podobne ako ty...
Napr 11dni v kuse kde kazdy vecer som je*ol minimalne tak 4deco tvrdeho...potom par dni pauza a az donedavna to ficalo tak ze sme chodili tak pravidelne 2-3x na akciosky(intraky a pod) de sme bud davali vina abo flasky vodky a tetkoc som si povedal ze love to zere mrte tak jebac a uz druhy tyzden to idem tak ze len taz z tyzden a nemam s tym problem....

je to o sile vole...
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

ked si chces tak si daj pit alkohol je zdrave ale nie kazdy den skus to prve takto : kazdy den si daj to jedno pivko popripade dvd a len v sobotu alebo piatok si daj pol deci s kamosmi alebo na nejak akcie.....neprehanaj to ovladaj sa trosku sak musis sam vediet kedy je dost tak pamataj si namna.
Piatok a v Sobotu mas povolene :D
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: stal sa zo mna alkoholik

Príspevok od používateľa bocian »

Bohdan12 napísal:Mam problem mam 19 rokov a asi som prepadol alkoholizmu kazdy den si dam pivo aj poldeci a ked je volnejsi den piatok sobota tak sa chlasta o dusu kolko krat na nastartovanie pol litra rumu do tooho par piv....alebo ako vcera 11 piv v krcme takto sa to uz taha asi rok.

co mam robit

ps: ruky sa mi trasu
to mam aj ja.. sme viacery :) ale tak treba to pomalicky obmedzovat... ale pomaly nie naraz.. .tak ze pocet piv znizis... alebo vyradis palenku... tak postupne.. a ak mas taku silnu volu tak prestan pit z dna naden,,,.. :wink:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

chalan ce byt len zajimavy ze co vsetko vypije ale podal to sposobom tym ze je alkac...To si myslim
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Martin44 napísal:chalan ce byt len zajimavy ze co vsetko vypije ale podal to sposobom tym ze je alkac...To si myslim
to ne, ja tiež niekedy keď chlastám taxa pozriem do zrkadla a zľaknem sa, keď si predstavím že je zo mňa alkoholik- vtedy na čas prestanem
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Som nakonec bol vcera a idem aj zajtra...a ked ideme nemyslim tym chlastanie ze si dam 5 fernetov a finito....
A zijem....a co sa tu vlastne rozculujem ....toto cele tu upada ...budem radsej prisievat fakt len ked uz to neznesem...

Lebo som alkoholik lutujte ma...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Martin44 napísal:Som nakonec bol vcera a idem aj zajtra...a ked ideme nemyslim tym chlastanie ze si dam 5 fernetov a finito....
A zijem....a co sa tu vlastne rozculujem ....toto cele tu upada ...budem radsej prisievat fakt len ked uz to neznesem...

Lebo som alkoholik lutujte ma...
hej wassup homie?kto ti co vravel?
btw chcel by som ti pripomenut tvoj nedavny post kde si tvrdil ze ked chces prestat prestanes a ze si aj prestal,ze mas silnu volu no vyzera to tak ze tu volu nemas
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

sak ked cem prestanem.A podla mna alkoholik nie je ten co si denne je*** pivo abo tak ale ten co bez pol deci nemozes soferovat auto....
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Martin44 napísal:sak ked cem prestanem.A podla mna alkoholik nie je ten co si denne je*** pivo abo tak ale ten co bez pol deci nemozes soferovat auto....
toto je tu asi jediny triezvo uvazujuci clovek.

Bohdan12 sa nam nudil a tak zalozil debilnu temu. Bohdan12 ak ty si alkoholik, tak neviem com som ja. Kazdy jeden den sme chodili aj s kamaratmi zo skoly na par piv a obcas aj nejake poldecko, toto trvalo asi 3 roky s tym, ze niekedy sme nesli do skoly a pri pive sedeli aj cely den od rana do vecera. Piatok, sobota vyzerala samozrejme trochu horsie, pretoze bolo volno atd. Nikdy som sa necitil ako alkoholik a nemas ziadny dovod ani ty :roll:
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

Martin44 napísal:sak ked cem prestanem.
typická výhovorka alkoholikov....
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Cicatrix napísal:typická výhovorka alkoholikov....
Nevytrhaj s kontextu a nechytaj za jednotlive frazy a slovicka....to ti poviem na to
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Cicatrix napísal:typická výhovorka alkoholikov....
jj, zvlášť keď to nespravil ani raz...
barrish
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa barrish »

ked si myslis ze mas problem tak s tym jednoducho prestan ;)
a nechod na mna s recami ze to nejde... vsetko sa da
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

barrish napísal:ked si myslis ze mas problem tak s tym jednoducho prestan ;)
a nechod na mna s recami ze to nejde... vsetko sa da
ver tomu ze to nejde :wink: ked si denne das mozno len jedno pivo a poldeci a prejde obdobie co i len dva tyzdne ver tomu ze budes trpiet pocitmi ze pod "vpilvom" sa citis lepsie alebo pocitmi ktore maju fajciari ked nemaju cigu :lol:
barrish
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa barrish »

bocian napísal:ver tomu ze to nejde :wink: ked si denne das mozno len jedno pivo a poldeci a prejde obdobie co i len dva tyzdne ver tomu ze budes trpiet pocitmi ze pod "vpilvom" sa citis lepsie alebo pocitmi ktore maju fajciari ked nemaju cigu :lol:
ked sa citi lepsie v stave opitosti tak potom predsa nema ziadny problem a neviem co ho trapi;
to len llama nevie prestat; som zvedavy ako to pije a kde; ci sa utiahne niekde medzi starych dedov do krcmy ktori niektori po pive a pol deci ani nevstanu od stola, tak to je vazne problem; lebo dotycny musi byt korunovany kkt :P
G4bormen
Amateur
Amateur

Re: stal sa zo mna alkoholik

Príspevok od používateľa G4bormen »

Bohdan12 napísal:Mam problem mam 19 rokov a asi som prepadol alkoholizmu kazdy den si dam pivo aj poldeci a ked je volnejsi den piatok sobota tak sa chlasta o dusu kolko krat na nastartovanie pol litra rumu do tooho par piv....alebo ako vcera 11 piv v krcme takto sa to uz taha asi rok.

co mam robit

ps: ruky sa mi trasu
To že si dáš denne jedno pivo a poldeci z teba nerobí žiadneho alkoholika, ale ak si myslíš že je to s tebou vážne, zájdi za obvodnou/detskou/ lekárkou, povieš jej o svojom probléme, tá ťa pravdepodobne pošle za psychiatrom, psychiater posúdi tvoj stav, pravdepodobne zistí že to s tebou nie je ešte veľmi vážne, pokúsi sa ti nejako pomôcť, môže ti navrhnúť liečbu ak si myslíš že nedokážeš prestať piť bez pomoci.
Ja mám 21rokov, abstinujem už 1.5 roka, mal som väčšie problémy s alkoholom ako máš ty, strávil som 3mes v centre pre liečbu drogových závislostí a na psychiatri a ďalšie 3mes na Prednej Hore a tá mi najviac pomohla.
Ale ako tu už bolo povedané, pokial sám nebudeš chcieť prestať, nepomôže ti ani dobry psychiater ani žiadne liečenie !
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

tak akože, mám 17 a ako niekedy som sa zvykol dať každý piatok do sračiek, cez prázdniny skoro každý deň, ale fcčera som bol na párty, pil som radšej drahšie drinky a zabával som sa fpohode, šecko si pamätám, nespravil som si hanbu, čo chcem viac??
Napísať odpoveď