a nechod na mna s recami ze to nejde... vsetko sa da
stal sa zo mna alkoholik
-
bocian
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ver tomu ze to nejdebarrish napísal:ked si myslis ze mas problem tak s tym jednoducho prestan![]()
a nechod na mna s recami ze to nejde... vsetko sa da
ked sa citi lepsie v stave opitosti tak potom predsa nema ziadny problem a neviem co ho trapi;bocian napísal:ver tomu ze to nejdeked si denne das mozno len jedno pivo a poldeci a prejde obdobie co i len dva tyzdne ver tomu ze budes trpiet pocitmi ze pod "vpilvom" sa citis lepsie alebo pocitmi ktore maju fajciari ked nemaju cigu
to len llama nevie prestat; som zvedavy ako to pije a kde; ci sa utiahne niekde medzi starych dedov do krcmy ktori niektori po pive a pol deci ani nevstanu od stola, tak to je vazne problem; lebo dotycny musi byt korunovany kkt
Re: stal sa zo mna alkoholik
To že si dáš denne jedno pivo a poldeci z teba nerobí žiadneho alkoholika, ale ak si myslíš že je to s tebou vážne, zájdi za obvodnou/detskou/ lekárkou, povieš jej o svojom probléme, tá ťa pravdepodobne pošle za psychiatrom, psychiater posúdi tvoj stav, pravdepodobne zistí že to s tebou nie je ešte veľmi vážne, pokúsi sa ti nejako pomôcť, môže ti navrhnúť liečbu ak si myslíš že nedokážeš prestať piť bez pomoci.Bohdan12 napísal:Mam problem mam 19 rokov a asi som prepadol alkoholizmu kazdy den si dam pivo aj poldeci a ked je volnejsi den piatok sobota tak sa chlasta o dusu kolko krat na nastartovanie pol litra rumu do tooho par piv....alebo ako vcera 11 piv v krcme takto sa to uz taha asi rok.
co mam robit
ps: ruky sa mi trasu
Ja mám 21rokov, abstinujem už 1.5 roka, mal som väčšie problémy s alkoholom ako máš ty, strávil som 3mes v centre pre liečbu drogových závislostí a na psychiatri a ďalšie 3mes na Prednej Hore a tá mi najviac pomohla.
Ale ako tu už bolo povedané, pokial sám nebudeš chcieť prestať, nepomôže ti ani dobry psychiater ani žiadne liečenie !
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa: