|
|
|
| Autor |
Správa |
kliko Light Expert

Stav:  Založený: 01.09.2005 Príspevky: 67
Zaslal: 17 Okt 2005, 18:15 Predmet: stara fotka |
|
|
potreboval by som poradiť potrebujem urobiť na stužkovú nejaké navrhy na pozvánky pre učitelov no a jeden bol že z normalnej fotky urobím taku aby vyzerala staro(žlta,akokeby pokrčená, popripade okraje trochu obtrhané). Skúšal som to robiť v Coreli ale dajak my to nešlo. Nevedeli by ste mi poradiť v akom programe by to mohlo isť?????????????
Poprípade ak by sa niekomu velmi chcelo a neni to až tak neročne mohol by mi to urobiť????????????
diky:::::::::::::::::::
potom ked tak pošlem foto mailom lebo do prilohy sa mi nezmestí.
::::::::::: |
|
| Návrat hore |
|
 |
trizzo VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2004 Príspevky: 2752
Zaslal: 17 Okt 2005, 18:30 Predmet: |
|
|
preloz fotku efektom s nazvom Sepia - ak nieco take podobne Corel ma....ja som takto robil fotky priamo vo fotaku, nasledne som priamo v Adobe Photoshop doplnil Bevel - Extensis PhotoFrame...a bolo...vyhraj sa s tym...
edit: ten efekt s rovnakym nazvom sa nachadza myslim ze aj v Acdsee, takze ti postaci tam najskor narvat ten efekt a nasledne to zedituj vo photoshope... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|