Staci pospustat vsetky hideri na hry.. potom tvrdo resetnu pc,, tym padom ostanu mechniky atd schovane v pc kedze je to zapisane v registroch.. takto mi slo spustit aj chaos theory,worms 4 atd.. a mechaniky boli zapojene stale
GothaR napísal:hravam hry ale zatial som sa SF uspesne vyhol, proste tie SF ovladace v systeme nemam.
pri Fahrenheit som mal mini image, Most wanted SF nema, Richard burns rally tiez nie a inak hram iba starsie hry Tiez som si myslel ze SF sa mi na*erie do systemu ale nejak ma to obislo. A dufam ze ma to aj obide lebo primarne opuzivam notebook a ked mi SF sposobi poruchu napalovacky tak...
fahrenheit nema SF ale nevadi a to sa ti dostane do systemu uz pri instalacii nezalezi na tom co pouzivas na obidenie
Drago - ho ho ho, lepší vtip som tento rok nepočul starforce je ochrana proti kopírovaniu originálnych hier, to si nevedel??? a čo robí taká ochrana? no predsa zabraňuje kopírovaniu originálnych hier, čiže kde je tá ochrana? no predsa v originálnej hre
//minob - ako môžeš niečomu takému veriť? kurnik, toto fórum trošku inteligenčne upadá
Drago napísal:si sa pekne strapnil ked si kupis origos tak tam samozrejme SF nemas omg
PROSIIIM? chces povedat,ze ked si kupim original PRINCE OF PERSIA : TWO THRONES, ktory ma vo verzii MIRROR ochranu 3.6.10.06, tak nebudem mat na originali STARFORCE? Hmm, clovece, chytro supni sem linky kde si prisiel k tymto informaciam lebo to nemoze byt pravda
Radsej sa uz nevyjadrujem...sorry Minob....strapnil som sa ja....vidno ze sa musim vela ucit som netusil ani len troxu ze Starforce je aj v origos hrach....tak to by som si tu hru vazne nekupil...este raz sorry
segedin napísal:upresnim to asi ste to zle pochopili, je to blud a za to nebudem platit cize si nekupim hru s ochranou starforce...
No ja ta plne chapem... keby nema ten Princ Starforce, nevaham vycalovat aj povodnu sumu 1700SK, ale kedze to ma STARFORCE nelaka ma to aj ked je to za 400 Takisto ziadna hra so Starforce ma nelaka
2 artabanes: Neveril som tomu od zaciatku, i ked to tak mozno vyznelo... ved vies co pise o Starforce d.....0 , len som chcel vediet kde dotycny ujo prisiel k takemu tvrdeniu