Stargate Universe
Som to asi pred 2 hodinami dopozeral s titulkamy a dost dobre to je. Odporucam pozriet.
Uz su slovenske titulky http://www.sgtt.scifi-guide.net/sgu_s01.html
Uz su slovenske titulky http://www.sgtt.scifi-guide.net/sgu_s01.html
Zdravim, universe pilot celkom v pohode, urcite lepsie ako posledné diely atlantisu. Tak by ma zaujimalo, ci niekto z vas netusi co je to v tom traileri za pesnicku. zacinato priblizne na druhej minute a celkom dobre znela
.
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=mUlYsnMoAwkPilot velmi dobrý, zaujimavý herci.. velmi zaujimavý dej a tak dalej
, zatial hodnotím, že je to velmi dobré.. teším sa na dalšiu časť..
Futurama - song je od EMBASSY - Gravity
//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2009, 21:26 )
tak súčasná časť Air 3, až tak zaujimava nebolo, ale priniesla otáznik
čo to bolo to čo odletelo na konci.. len ma štve že nevysvetlili tých dvoch čo išli na tú planetu... že či sú už uplne stratený alebo nie.. no nevadí, teším sa na budúcu sobotu 
Futurama - song je od EMBASSY - Gravity
//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2009, 21:26 )
tak súčasná časť Air 3, až tak zaujimava nebolo, ale priniesla otáznik
ja už postavy trošku poznám, Eli je dosť dobrý srandista, Scott tiež pohode to mi pride ako Sheppard ten ešte bude mať nejaké dobré hlášky.. Rush je tiež dobrý, len všetci ho nemajú radi neviem prečo, mne tam pride ako dôležitá postava tkorí vie takmer všetko.. ale nesedí mi tam tá dcéra toho guvernéra, ale možno sa ešte zmení. Young je taký mrzák zatial, ale on bude velitelom lode si myslím, a Rush, Scott, Eli a ten černoch toho som si nezapamätal tak budú asi tím, ktorí bude chodiť kontrolovať tie planety:)
praveže, ono to budúcnosť má, lebo je to skôr psychlogicky zaloený serial na formovanie postav, ako podla mňa to nebude mať ani 5 serii ako SGA ale také dve minimalne.. podla mňa druhá časť bola velmi zaujimavá, sice nudná to áno.. podla mňa to bude celé len o malých krôčikoch k tomu aby prežili na tej lodi.. to možno prvá seria
a v druhej sa možno začne už špekulovať o tom ako sa dostať na Zem.. to je len moj taký odhad
ale teším sa už na dalšiu časť
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Rush je zatiaľ moja najoblúbenejšia postava zo všetkých StarGate, kontroverzný šialený vedec, ktorý nemá problém so svedomím, dosť sa s ním stotožňujem 
Tie komunikačné kamene mi prídú celkom kruté, ešte šialenejšie by bolo, keby nikto o nich nevedel a Rush sa občas s nimi tajne prepojil na vedenie SG a zisťoval o Destiny. Som si takmer istý, že Rush vopred vedel, že 9. chevron vedie na Destiny a zámerne to zatajil.
No a tí dvaja, ktorí zmizli v tej bráne, určite prídu k ujme na zdraví, ale v seriáli sa s nimi ešte stretneme.
Zatiaľ sa mi Universe veľmi páči
Tie komunikačné kamene mi prídú celkom kruté, ešte šialenejšie by bolo, keby nikto o nich nevedel a Rush sa občas s nimi tajne prepojil na vedenie SG a zisťoval o Destiny. Som si takmer istý, že Rush vopred vedel, že 9. chevron vedie na Destiny a zámerne to zatajil.
No a tí dvaja, ktorí zmizli v tej bráne, určite prídu k ujme na zdraví, ale v seriáli sa s nimi ešte stretneme.
Zatiaľ sa mi Universe veľmi páči
-
Old Dirty Bastard
Guru
nehovorilo, vôbec netušili kam iduBoBor89 napísal:aspoň sa mi marí že také niečo sa hovorilo v Air 1-2
-
Old Dirty Bastard
Guru
hmm, koniec 4 časti a je to stale suché a suché.. a hlavne počet epic failov vzrasta geometrickym radom.. napriklad komunikačne kamene využivaju na priblble navštevy pribuznych na Zemi, ale aby ich použili na zavolanie niekoho, kto sa vyzna v antickej technologii ako napriklad Jackson alebo McKay, nech im pomôže vyriešiť problemy na lodi. tak to radšej nie, to by bolo priliš jednoduche 
heh tak toto napadlo aj mňa, ale Rodney ten je na atlantide, a Jackson vie len prekladať, to skôr Cartrovu, alebo aj Dr. Lee by tam mohol prisť, ako Rush je dobry ano jeden z najuznavanejších, možno vysvitne aj to že povedal pri prvej komunikacii že to chce sám vyriešiť.. alebo fakt neviem.. a na druhej strane, keby tam bol Rodney tak ten by bol nerovzny z toho že nema jedlo, a že nemá potrebné prístorje.. ako bolo by pekne keby sa seria zakončila tak žeby pristali na atlantide, a o rok by pokračovali s Atlantis