Prave neviem, dokonca nieje to na 24. decembra, je to na 25. to je ich 'stedry den'. Ale kurz je strasne chaby.....ked nedas aspon £1000 tak sa ti to vobec neoplatibegbeee napísal:Hej momentalne sa da tipovat aj na to kto vyhrá voľby v Nórsku a nemecký Big Brother. Ten Londýn si možno vsadím.. Len ako to berú napr. dážď so snehom a časovo do 24.12 do 24:00 alebo ako?
Stavkovanie
-
Sagittarius
Guru
Napr. v expekte sú tie stávky postavené tak, či bude 24.12. zem pokrytá aspoň 0.5 cm snehu. Ale je to pre severské mestá Helsinki, Štokholm, Gothenborg, Malmo, Oslo (tam je tá hranica sa mi zdá 2.5 cm),...begbeee napísal:Hej momentalne sa da tipovat aj na to kto vyhrá voľby v Nórsku a nemecký Big Brother. Ten Londýn si možno vsadím.. Len ako to berú napr. dážď so snehom a časovo do 24.12 do 24:00 alebo ako?
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Cenayus: Naco tie retardovane otazky??? Co tak si to slovicko napisat do Googlu a nastudovat si co sa tam o tom pise, precitat si oficialnu stranku a zistis si za par minut co a ako. Ci cakas, ze ti budu pecene holuby padat priamo do huby a niekto to spravi za teba???
http://www.google.sk/search?hl=sk&sa=X& ... rs&spell=1
http://www.google.sk/search?hl=sk&sa=X& ... rs&spell=1
-
Reli.C
Medium Star
Zápas: LA Lakers vs. Washington
Tip: Kobe Bryant over 26,5
Kurz: 1,82
Bookmaker: w[size=0].[/size]ww.ifortuna.sk
Dôveryhodnosť: 6,5/10
Na dnešný deň to pre mňa vyzerá ako dosť dobrá voľba. Kobemu sa v posledných 3 zápasoch strelecky nejak nedarilo. Neprestrelil ani raz svoj bodový priemer na zápas (28, 20, 18[size=0].[/size]) a tak jeho dnešná ponuka (slabých) 26,5 bodu, je veľmi lákavá. Dnes si LA L zahrá na domácej palubovke proti slabému Washingtonu. Odhadovaný počet bodov dokopy v zápase by bez problémov mal presiahnuť hranicu 200 a viac a tak si myslím, že pre Kobeho by nemal byť žiaden problém nastrieľať počas zápasu 14 košov a viac. Tak snáď bude mať dneska svoj deň a ukáže Wizardu ako sa z chuti strieľa.
Good Luck
/tak tam sa niečo deje
... 217 bodov celkovo, z toho Kobemu bolo pripísaných chabých 11? a iba 28 min na palubovke?
/každopádne ostáva mojím tipom aj na nasledujúci zápas
Tip: Kobe Bryant over 26,5
Kurz: 1,82
Bookmaker: w[size=0].[/size]ww.ifortuna.sk
Dôveryhodnosť: 6,5/10
Na dnešný deň to pre mňa vyzerá ako dosť dobrá voľba. Kobemu sa v posledných 3 zápasoch strelecky nejak nedarilo. Neprestrelil ani raz svoj bodový priemer na zápas (28, 20, 18[size=0].[/size]) a tak jeho dnešná ponuka (slabých) 26,5 bodu, je veľmi lákavá. Dnes si LA L zahrá na domácej palubovke proti slabému Washingtonu. Odhadovaný počet bodov dokopy v zápase by bez problémov mal presiahnuť hranicu 200 a viac a tak si myslím, že pre Kobeho by nemal byť žiaden problém nastrieľať počas zápasu 14 košov a viac. Tak snáď bude mať dneska svoj deň a ukáže Wizardu ako sa z chuti strieľa.
Good Luck
/tak tam sa niečo deje
/každopádne ostáva mojím tipom aj na nasledujúci zápas
-
twardykamen
Medium Professional
-
Reli.C
Medium Star
Tak po minulom neúspechu Kobeho Bryanta a jeho nasledovnej šnúre priemerných zápasov, kedy sa Kobemu nejak slávne nedarilo [5 zápasov - 23 bodov (priemer) / zápas], som si bol viac-menej istý, že ponúkanú hranicu +27,5 na palubovke New Yorku Knicks bez problémov prekoná. výsledok:
New York Knicks vs. Los Angeles Lakers 117:126 z toho krásnych 61 bodov zaznamenal Kobe Bryant
. Verím, že Kobe je konečne už vo svojej forme, a v nasledujúcich zápasoch, bude podávať výkony, ktoré sa budú podobať tomu dnešnému
.
Good Luck Kobe
Tiket
//autoeditácia príspevku ( 05 Feb 2009, 13:24 )
Po predchádzajúcom výkone LA Lakers na palubovke NY Knicks, sa po jednodňovej prestávke tentokrát LA predstavilo znova na súperovom poli a to v Toronte. Toronto deň predtým hrali v Clevelande, kde utrpelo porážku skoro o 20 bodov. Tento fakt ma presvedčil o tom, že LA bude v značnej výhode, tak som stavil znova na Kobeho Bryanta (over 29,5). Výsledok:
Toronto Raptors vs. Los Angeles Lakers 107:115 z toho 36 bodov zaznamenal Kobe Bryant
. Dnes sa LA Lakers predstaví znova na súperovej palubovke a to v Bostone. Hranica na zápas je vypísaná v rozmedzí 204 bodov, handicap +- 5,5 a pre Kobeho stanovená hranica +-29,5. Dnes bude pre mňa asi najvhodnejšia voľba handicap pre Boston (LA Lakers +5,5).
Tiket
New York Knicks vs. Los Angeles Lakers 117:126 z toho krásnych 61 bodov zaznamenal Kobe Bryant
Good Luck Kobe
//autoeditácia príspevku ( 05 Feb 2009, 13:24 )
Po predchádzajúcom výkone LA Lakers na palubovke NY Knicks, sa po jednodňovej prestávke tentokrát LA predstavilo znova na súperovom poli a to v Toronte. Toronto deň predtým hrali v Clevelande, kde utrpelo porážku skoro o 20 bodov. Tento fakt ma presvedčil o tom, že LA bude v značnej výhode, tak som stavil znova na Kobeho Bryanta (over 29,5). Výsledok:
Toronto Raptors vs. Los Angeles Lakers 107:115 z toho 36 bodov zaznamenal Kobe Bryant
-
Majro
Light Star
nahodou ked si v tom uz zauceny a vies jak to chodi, tak je to asi najrychlesi sposob vyhry.. napr. idem okolo tak sa tam zastavim na jedno kolo(na jeden beh sa caka 5 minut a potom ide dalsi atd.) a odidem s plnim mescom a pokracujem v ceste.. treba proste vediet ako na totwardykamen napísal:na psy by som urcite neodporucal...je to kravina cisto o stasti alebo nestasti..ak uz chcete tipovat aby ste vedeli hned vysledky tak bwin ponuka pekne live stavky.......kde som minuly tyzden pukol 10 eursakra je to lakave:)
// sice aj lahko prehrat.. dakedy za 10 minut som lahsi o 500 sk/16,60 Eur
-
twardykamen
Medium Professional
ak chces rychlo prehrat/vyhrat odporucam pokrik na bwineMajro napísal:nahodou ked si v tom uz zauceny a vies jak to chodi, tak je to asi najrychlesi sposob vyhry.. napr. idem okolo tak sa tam zastavim na jedno kolo(na jeden beh sa caka 5 minut a potom ide dalsi atd.) a odidem s plnim mescom a pokracujem v ceste.. treba proste vediet ako na to)
// sice aj lahko prehrat.. dakedy za 10 minut som lahsi o 500 sk/16,60 Eur)