Dneska skúsim trošku riskovať, dal som Lille - Liverpool a Valencia - Bremen.. obidve X.. kurz okolo 11.0 za 5 €
Stavkovanie
Re: Stavkovanie
Ajaj, včera mi to ten Real krásne pojekazil
Dneska skúsim trošku riskovať, dal som Lille - Liverpool a Valencia - Bremen.. obidve X.. kurz okolo 11.0 za 5 €
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
eldzi: Valenciu si trafil, ale Liverpool dostal gol 6 minut pred koncom. Urcite potesi, co???
To teda, jediné, čo ma asi môže utešovať je fakt, že Liverpool skončil ako prvý, potom ma už ani tá Valencia netankovalahojko napísal:eldzi: Valenciu si trafil, ale Liverpool dostal gol 6 minut pred koncom. Urcite potesi, co???
-
iceman1414
Medium Star
Uz coskoro bude zapas roka (teda aspon v anglickej lige). Manutd vs. Chelsea. Ako to tipujete? Ja si pojdem dat na remizu.
To bude krásna jednotkaiceman1414 napísal:Uz coskoro bude zapas roka (teda aspon v anglickej lige). Manutd vs. Chelsea. Ako to tipujete? Ja si pojdem dat na remizu.
-
iceman1414
Medium Star
No tak to si pekne tipol. Mne norimberg dosral tiket ked som vsadil ze Bayern Mnichov vyhra a bola remiza.eldzi napísal:Skúsil som dať Norimberk - Leverkusen 1 (kurz 5.25 za 5 €).. nech je sranda.. Leverkusen ešte v tejto sezóne po 24 kolách neprehral, mal som sen..
//koniec, 3:2 boli to nervy, Norimberk viedol 3:0 a potom dostali 2 zlepené góly 20 minút pred koncom, ale ubránili to.. chcem mať také sny častejšie!
//autoeditácia príspevku (12 Mar 2010, 18:44)
A pojdes aj podat?
Chelsea - Inter Milan (1:2) - 1
FC Barcelona - VfB Stuttgart (1:1) - 1
Bordeaux - Olymp.Pireus (1:0) - 1
Manchester United - Liverpool - 1
Arsenal - West Ham United - 1
Blackburn Rovers - Chelsea - 2
Portsmouth - Chelsea - 2
celkovy kurz 13.04 podane za 5 eur
Portsmouth - Chelsea - 2
Uvidíme, s najväčšou pravdepodobnosťou ano.iceman1414 napísal:
No tak to si pekne tipol. Mne norimberg dosral tiket ked som vsadil ze Bayern Mnichov vyhra a bola remiza.
//autoeditácia príspevku (12 Mar 2010, 18:44)
A pojdes aj podat?
Neviem, ale smrdí mi tu aspoň 1 remízaplayerSC napísal:Chelsea - Inter Milan (1:2) - 1
Portsmouth - Chelsea - 2
// hneď tá Chelsea ťa vypiekla
no na chelsea by som nedal 
Pridam aj ja nieco na ukazku aj ked su starsie ale vacsinou davam takto 3-4 zapasy samozrejme ked za vysiu sumu tak len 1-2
Hoď sem občas nejaký tiket ktorý ideš dať, tolkoto zeleného som nikdy nevidel a hlavne tie sumy
Bremen-Valencia -1filip102 napísal:![]()
![]()
![]()
![]()
Hoď sem občas nejaký tiket ktorý ideš dať, tolkoto zeleného som nikdy nevidel a hlavne tie sumy
Jyväskylä-Ässät Pori - 1
Ilves Tamp.-Hämeenlinna - 2
Zug-ZSC Zürich(5.z) -1
kurz 12.33 a dam to asi za niakych 20 € ale este mozno nieco vymenim aj IFK Helsinki-Kärpät Oulu by mala byt podla mna 1 roznodnem sa v stavkovej
-
Sagittarius
Guru
Ja by som sa skôr spýtal, čo všetko (aké štatistiky a tak) sleduješ pred zápasom?
moc statistiky nepozeram niekedy vzajomne zapasy ale aj tak kazdy zapas je iny ale ja napriklad finsku ligu sledujem celu sezonu tak priblizne viem kto ma momentlane formu ..... takto sledujem viacero lig a s kazdej povyberam 1-2 zapasy na tiket ale davam max 5 zapasov ale zalezi podla zapasov, kurzu atd. posledny mesiac co som chodil sa mi darilo dost priemerne s 5 tiketov mi usiel 1-2 len nech sa dari dalej .....Sagittarius napísal:Ja by som sa skôr spýtal, čo všetko (aké štatistiky a tak) sleduješ pred zápasom?
ja som vcera vyhral tiket.
Chelsea - Inter Milano 2
FC Sevilla - CSKA Moskva 2
Wigan - Aston Willa 2
Dobre som zatipoval. podal som za 1 eur, vyhra 50 eur
Chelsea - Inter Milano 2
FC Sevilla - CSKA Moskva 2
Wigan - Aston Willa 2
Dobre som zatipoval. podal som za 1 eur, vyhra 50 eur
FORTUNA:Zdravííím,neviem mi niekto povedat ,ked si dam že výber penazi na pobočke za kolko tam budu pripravene...hned ako to potvrdim na nete ??a čIm sa treba preukazat ???
Dakujemm
Som si pozeral stare tikety, nie je tam sice velka vyhra ani mi to nevyslo ale podla mna to bol podareny tiket 
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... iguePsg%3D
Ja blbec ze som to nepodal za viacej...http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... lYVvvSI%3D
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... iguePsg%3D
Ja blbec ze som to nepodal za viacej...http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... lYVvvSI%3D