|
|
|
| Co davate do seba najcastejsie ? |
| Marihuana |
|
15% |
[ 29 ] |
| Alkohol |
|
36% |
[ 68 ] |
| Cigarety |
|
13% |
[ 25 ] |
| Kava |
|
2% |
[ 5 ] |
| Tvrde drogy (kok., her., per.) |
|
0% |
[ 0 ] |
| Lepidla a riedidla |
|
1% |
[ 3 ] |
| Nic |
|
30% |
[ 56 ] |
|
| Celkom hlasov : 186 |
|
| Autor |
Správa |
hols Expert

Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 188 Bydlisko: Bratislawa Karma: 
|
Zaslal: 26 Jún 2006, 16:27 Predmet: |
|
|
KÁVA-Ranny ritual ktory ma prebere
CIGARETY-Ku káve vyborna vec ináč lutujem ze som s tym začal
ALKOHOL-To pozná každy
MARIHUANA-Same Xi Xi Xi a potom obrovsky hlad zjem všetko čo mi pride pod ruku
EKINA-Strašne dlho sa mi z nej chcelo tancovať na DNB party ale potom som prespal celý deň
HRIBIKY-Strašne stavy a halucinacie potom som rád že žijem |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3733 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 26 Jún 2006, 16:58 Predmet: |
|
|
WEED: Kedysi...teraz uz nie
ALKO: Pivko, ovocne aj tvrde ale nie pravidelne, iba na party a tak
KAVA: Kavu milujem!!
Cigarety:Tiez kedysi
Tvrde:Nikdy!!!
lepidla: FUUUUUUUUUJ
nikdy som neskusal ale videl som uz stavy po tom
//som zabudol zmienit vodne fajky...to je u mno cislo 1  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2006 Príspevky: 1527 Bydlisko: Praha/BB Karma: 
|
Zaslal: 26 Jún 2006, 20:43 Predmet: |
|
|
CIGARETY ani trochu, som zaryty nefajciar
ALKOHOL pivko sa nerata (plzen forever ) a tvrde niekedy podla spolocnosti a druhu
TRAVA kedysi som si dal ale uz to nerobim lebo zase take riadne ''zabavne'' stavy som schopny dosiahnut aj bez toho
...a ziadne tvrde sracky do seba nedavam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Matros Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.09.2005 Príspevky: 232 Bydlisko: Vrable Karma: 
|
Zaslal: 27 Jún 2006, 6:51 Predmet: |
|
|
| Ja tiez nic iba si sem tam zapalim ale nic eXtra nedavam do seba |
|
| Návrat hore |
|
 |
YurY Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 48 Bydlisko: Monastery beneath Zniev Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2006, 13:19 Predmet: |
|
|
KAVA - Vobec mi nechuti, ziadna ani min.zavislost... Raz za mesiac/dva.
ALKO - Ritual k prilezitostiam, ktore stoja za to ozrat sa! Nie alibisticke: Take ze hybaj Fero ideme na jedneho to teda nepodporujem. Chutovo ho neznasam! Iba tie stavy (velka zhovorcivost a uprimnost )
TRAVA-Hovorte si co chcete, ale dava mi to straaasne vela. Avsak velmi nerad ju fajcim - skodi to zdraviu, preto som naucil sadejake receptury a naj-naj su maslove kolaciky. Avsak vobec NIKDY som ju nebral koli nejakej laught-smiesnej vtipnej nalade, vlastne to na nej ani nemam rad. Paci sa mi ze do vsetkeho vidim jasnejsie a moja predstavivost, ach keby ste to zazili...Pre mna nr.1
Nikdy ma NEKLEPALO!Viem aj nebrat pol roka ale co s toho mam?
CIGY -Frajerka ma ponukala az sa stal zo mna zavislak jak svina. Nic mi to nedava, chcem s tym prestat ale ked si predstavim niektore situacie tak si ich fakt bez cigy viem tazko predstavit. Snazim sa fajcit tiez len ritualne - po praci, pri velkom strese a pod. Inak aspon teraz v lete mi moc nechuti ale hovorim-ked dlho nemam tak ma klepe. Posnazim sa to poriesit aspon na status "velmi prilezitostne."
TVRDE-Nechapem preco po nich ludia siahaju, vsak to doj... telo! A niekedy vznika aj !chemicka! zavislost!
LEPY -???? Ten kto ich fetuje je .....! A nech v tom pokracuje aj tak je uz odpisany... Tak 2 - 3 roky a uz medzi nami aj tak nebude. Tie diery v mozgovej hmote s toho - nechutny pohlad. To je akoby som si urezaval z mozgu skalpelom!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
insane Expert

Stav:  Založený: 07.06.2005 Príspevky: 197 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2006, 17:14 Predmet: |
|
|
Kava - sem tam v praci po dobrom obede, alebo cez "prestavku".
Cigarety - sucast kazdodenneho zivota. Viem, ze si tym umyselne kazim zdravie a chcem s tym prestat, ale ako pisali vyssie pride napr. dost stresova situacia a cigaretka pomoze.
Ganja - sem tam velmi prilezitostne. A k tym stavom. Vysmiaty, zhovorcivy, zostrene zmysly a nastartovana predstavivost.
Alkohol - take pivecko po dlhom dni padne celkom dobre. Ak je vaznejsi dovod na oslavu, tak aj par poldecakov a tak
K tvrdym drogam sa nevyjadrujem, je to najvacsia chu**** aka moze cloveka postihnut. (lepidla detto) |
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2419 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2006, 17:22 Predmet: |
|
|
| nieje tam moznost ze aj aj ! cize alko + trava ! to davam... |
|
| Návrat hore |
|
 |
odpor14 Light Star

Stav:  Založený: 28.02.2006 Príspevky: 271
Zaslal: 28 Jún 2006, 20:02 Predmet: |
|
|
| don.carleone.sk napísal: |
Feťákov nepodporujem, najlepšie všetkých k múru a postrieľať, drogy ničia spoločnosť
Pijem Šariš
Nefajčím  |
Presne tak spravne slova su to !!! mas pravdu |
|
| Návrat hore |
|
 |
YurY Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 48 Bydlisko: Monastery beneath Zniev Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2006, 23:27 Predmet: |
|
|
Tak to by ste museli vystrielat asi cele CHTFU BA a polovicu vysokoskolakov..
Drogy su najnebezpecnejsia politicka zbran (este pred nabozenstvom ktore bolo vytvorene koli politickym zaujmom).
..inac po alkohole som tiez ako "beranek", ku vsetkym mily a pritulny. Nechapem ako moze niekomu alko vyvolavat agresivne stavy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nymphested Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2005 Príspevky: 1056 Bydlisko: Sanatorium Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2006, 23:37 Predmet: |
|
|
jedine alko
noo a teraz v lete to je ako raj na zemi ( sice mrte teplo ), ale tak treba vyuzit vo svoj prospech.. napr.
cyklotura.. a potom take 3-4 piva a to je potom zabava
sme boli slopat v jednom podniku na terase, taky turisti tam prisli slahli piva a jeb do vody SUMMER ALKING RULZ |
|
| Návrat hore |
|
 |
belaC Medium Expert

Stav:  Založený: 09.03.2006 Príspevky: 96 Bydlisko: Trnava Karma: 
|
Zaslal: 01 Júl 2006, 18:28 Predmet: |
|
|
z lysohlaviek som mal asi najvacsie stavy a halucinacie, a bal som sa ze zosaliem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
orrim Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.11.2005 Príspevky: 91
Zaslal: 03 Júl 2006, 10:30 Predmet: |
|
|
Jedine alkohol, ale stale s mierou len tak do nalady.
Cigarety ma neberu, nic mi to nedava, takze ani nechcem.
Na travu mam este cas si myslim, v podstate aj na alkohol, ale.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1802 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 03 Júl 2006, 12:43 Predmet: |
|
|
MARIHUANA: vyskusal som par krat ale nic mi to nerobilo akurat kombinacia alkohol + trava sposobila zaludocne problemy, inak absolutne nemusim ani nechcem.
ALKOHOL: vacsinou len pivo. Neznasamtvrdy alkohol ako vodka, slivka a vlastne vsetko co je biele neznasam. Priznavam ze niekedy (raz za mesiac, ani to nie) si dam ked sa to patri ako napriklad pripitok na oslavach, chatach a pod. Ale aj tak to vypijem s obrovskou nechutou a pol hodiny predychavam. Uz som vyrastol z cias ked mi chutili podobne sracky.
CIGARETY: dokazem byt cely den bez cigarety pokial sedim doma ale akonahle idem sadnut na pivo, cigareta mi k tomu patri. Inak tiez fajcim prilezitostne a tych prilezitosti je dost.
KAVA: naposledy som mal kavu ked som sa potreboval ucit na skusku a nechcel som zaspat. Nedokazem si kavu vychutnat proste to nalejem do seba len kvoli kofeinu.
TVRDE DROGY: nikdy som to neskusal a nikdy to ani nevyskusam. Nemam to ani odkial zohnat pretoze v takych kruhoch sa ja nepohybujem.
LEPIDLA: toto by som do seba nikdy nedal! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rotten77 Light Expert

Stav:  Založený: 11.11.2005 Príspevky: 66
Zaslal: 05 Júl 2006, 4:27 Predmet: |
|
|
Nic sa nevyrovna dobremu kolotocu na posteli ked ste ozrati a potom utekacka smer zachod  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rotten77 Light Expert

Stav:  Založený: 11.11.2005 Príspevky: 66
Zaslal: 05 Júl 2006, 4:30 Predmet: |
|
|
| prosex napísal: |
MARIHUANA: vyskusal som par krat ale nic mi to nerobilo akurat kombinacia alkohol + trava sposobila zaludocne problemy, inak absolutne nemusim ani nechcem.
ALKOHOL: vacsinou len pivo. Neznasamtvrdy alkohol ako vodka, slivka a vlastne vsetko co je biele neznasam. Priznavam ze niekedy (raz za mesiac, ani to nie) si dam ked sa to patri ako napriklad pripitok na oslavach, chatach a pod. Ale aj tak to vypijem s obrovskou nechutou a pol hodiny predychavam. Uz som vyrastol z cias ked mi chutili podobne sracky.
CIGARETY: dokazem byt cely den bez cigarety pokial sedim doma ale akonahle idem sadnut na pivo, cigareta mi k tomu patri. Inak tiez fajcim prilezitostne a tych prilezitosti je dost.
KAVA: naposledy som mal kavu ked som sa potreboval ucit na skusku a nechcel som zaspat. Nedokazem si kavu vychutnat proste to nalejem do seba len kvoli kofeinu.
TVRDE DROGY: nikdy som to neskusal a nikdy to ani nevyskusam. Nemam to ani odkial zohnat pretoze v takych kruhoch sa ja nepohybujem.
LEPIDLA: toto by som do seba nikdy nedal! |
hovoris mi z duse - ciga a pivo to k sebe patri  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|