|
|
|
| Co davate do seba najcastejsie ? |
| Marihuana |
|
15% |
[ 28 ] |
| Alkohol |
|
36% |
[ 68 ] |
| Cigarety |
|
13% |
[ 25 ] |
| Kava |
|
2% |
[ 5 ] |
| Tvrde drogy (kok., her., per.) |
|
0% |
[ 0 ] |
| Lepidla a riedidla |
|
1% |
[ 3 ] |
| Nic |
|
30% |
[ 56 ] |
|
| Celkom hlasov : 185 |
|
| Autor |
Správa |
bocian Light Professional

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 705 Bydlisko: hospúdka zarohem :) Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2006, 14:06 Predmet: |
|
|
| ZitePunkom napísal: |
don.carleone.sk napisal: Feťací sú ešte horšie ako Slovenská pospolitosť, ktorú niektorí odcudzujete... neďaleko od nás 30 km mala koncert Zona-A, malým 13 - 14 ročným deťom predávali pervitín a pod... aj oni to skúšali
Na Stráž !!!
Tak to si si mohol odpustit..slovensku pospolitost treba odstranit..(a nehovoriim,ze niesom nacionalista)..To si teda mohli odpustit teda ten pervitin,ale mam predsa vlastny usudok a ked nechcem kupovat nebudem..! Na Stráž!! zeby neonacista??? K teme najradsej alkohol-Velkopovicky KOZEL |
no veta nastraz sa viaze skor k nacionalizmu ako k neonacizmu ale enchaj tak,neries aby nevzniklo ot a nakoniec offtopic  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dr.DivX Amateur

Stav:  Založený: 09.01.2005 Príspevky: 19
Zaslal: 12 Júl 2006, 20:40 Predmet: |
|
|
no pivecko musi byt ...kazdy druhy den asi u mna ...ked je teplo aj kazdy ...najradsej capovane Starobrno 10 percnt.
trava ...no raz do mesiaca a ked je sezona mozno aj malinko viac krat ...
cigarety ...neee nikdy mi to nechutilo a nikdy nebude a nehovorte mi ze nikdy nehovor nikdy lebo u mna to tak je ..
kava.....dam si ked vstavam skorro rano alebo ked som moc nevyspaty a potrebujem byt hore culy.....
ostatne veci nemusim ...zadne tvrde drogy ..bleeee chemia vy........a... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mc krik Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.11.2005 Príspevky: 262 Bydlisko: bratislava Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2006, 20:08 Predmet: |
|
|
chlast-Pijem furt kde sa da
Fajcim-Furt kde sa da
Hulim-furt kde je aspon flasa a potom je somna kasa
Ine drogy som neskusal-zatial |
|
| Návrat hore |
|
 |
i-cube Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2005 Príspevky: 1527 Bydlisko: /b/lava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2006, 20:54 Predmet: |
|
|
ja som cisty, ale raz ma spoluziak prehovoril na... skusali ste niekedy bombicky z kt. robite slahacku ???  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ax0 Medium Star

Stav:  Založený: 23.07.2006 Príspevky: 327 Bydlisko: Netherland Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2006, 21:16 Predmet: |
|
|
| i-cube napísal: |
ja som cisty, ale raz ma spoluziak prehovoril na... skusali ste niekedy bombicky z kt. robite slahacku ???  |
hej skusali, vysmiaty si jak svina, akurat to viac odpaluje mozgove bunky jak ganja (aj tak su to oje*** )
no stavy - alkohol, mrte good naladicka, nehanbim sa tancovat tak jak ked som triezvy, mam tendenciu sa stale vyzliekat, keby nechodila so mnou babenka tak tam vsade beham holy....
ganja - mmmm, no su to fakt ze haluze, ved co si povieme, kazdy pozna kazdy zazil (aspon dufam), ale taktiez mrtne sa mi chce spat potooom a suchotyyyyyy, tak to brzdim tak ze dam dalsieho praska.... asi idem dat PEACE |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1225
Zaslal: 28 Júl 2006, 19:55 Predmet: |
|
|
| i-cube napísal: |
hehe to je fakt hustee z toho mas haluze iba asi tak na minutu dve maximalne.. ale brutalne vysmiati odchadzas a tie flashe ze popi*i |
|
| Návrat hore |
|
 |
magnum Light Star

Stav:  Založený: 08.10.2005 Príspevky: 271
Zaslal: 28 Júl 2006, 23:09 Predmet: |
|
|
| Dead_Warrior napísal: |
Najcastejsie nic ale z casu na cas pri dake tej oslave alkohol  |
tak tieš a nič ine sa skušat ani nechystam aj alkohol maximalne obmedzujem nepotrebujem sa stat na ničom zavisli a to už nehovorim o tom ako to niči organizmus |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ax0 Medium Star

Stav:  Založený: 23.07.2006 Príspevky: 327 Bydlisko: Netherland Karma: 
|
Zaslal: 29 Júl 2006, 1:07 Predmet: |
|
|
| magnum napísal: |
| tak tieš a nič ine sa skušat ani nechystam aj alkohol maximalne obmedzujem nepotrebujem sa stat na ničom zavisli a to už nehovorim o tom ako to niči organizmus |
co ti dnes nenici organizmus, taky fetak a alkoholik sa dozije dlhsie nez normal sa stravujuci a obmedzujuci clovek, hold zivot je svina ale este si na to asi mlady, neskor to mozno zistis... |
|
| Návrat hore |
|
 |
magnum Light Star

Stav:  Založený: 08.10.2005 Príspevky: 271
Zaslal: 29 Júl 2006, 9:59 Predmet: |
|
|
| pethosk napísal: |
co ti dnes nenici organizmus, taky fetak a alkoholik sa dozije dlhsie nez normal sa stravujuci a obmedzujuci clovek, hold zivot je svina ale este si na to asi mlady, neskor to mozno zistis... |
maš pravdu život je svina suhlasim ale keby som napr začal brat drogy tak by som možno spravil ovela viac zlych veci ako teras nevravim že budem žit odrezany od zabavy sem tam si vypijem ale nie zase tak že budem v liehu každy druhy den alebo každy tyžden |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4732
Zaslal: 31 Júl 2006, 12:20 Predmet: |
|
|
tak dnes zazivam najhorsiu opicu svojho zivota. zaludok mam maximalne rozobraty, uz som si asi 3x vyzvracal zlcnik, nemozem sa napit ani vody, nehovoriac o jedle.
je to hruza, a mozno sa opakujem ale : "UZ NIKDY NEBUDEM PIT"  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2831 Bydlisko: antiSHEEP klub Karma: 
|
Zaslal: 31 Júl 2006, 12:50 Predmet: |
|
|
pricom nikdy=cca 4 dni  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomexx King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.11.2004 Príspevky: 1705 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 31 Júl 2006, 13:17 Predmet: |
|
|
3 Najvacsie slovenske klamstva:
1. Ideme na jedno.
2. Dopijeme a pojdeme.
3. Od zajtra nepijem.
lol |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frito22 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 88 Bydlisko: m4rtin Karma: 
|
Zaslal: 31 Júl 2006, 17:45 Predmet: |
|
|
| Ja len kofolu doseba davam ked je pekne vychladenu a s kamosmi . Ziadne dorgy ani alkohol |
|
| Návrat hore |
|
 |
Neexie Expert

Stav:  Založený: 04.12.2005 Príspevky: 152 Bydlisko: B.R.A.T.I.S.L.A.V.A - Pet Karma: 
|
Zaslal: 31 Júl 2006, 17:47 Predmet: |
|
|
lol ja ked nieco vypijem ani nie chlast ale nieco neviem ani co tak dostanem taku naladu do pi*e ze by som pretiahol vsetko co sa hybe xP a uplne ulet taka dobra nalada jak nikdy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
moham3d Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2006 Príspevky: 338 Bydlisko: v bare s pivom a puldecom Karma: 
|
Zaslal: 31 Júl 2006, 17:51 Predmet: |
|
|
den pitia maleho mnozstva alkoholu- super stav perfkt nalada zeny vsade a tak dalej
vecsie mnozstvo- va je my zle motam sa
este vecsie- fuu blee ziadne zeny som sam a vydavam obed zo seba von
noc- sucho neda sa dychat pijem vsetko co je, naj. je voda
druhy- den sem-tam sa zapne nalada sem-tam bolest hlavy nikdy viac uz nebudem pit
Dalsi den opet to iste |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|