|
|
|
| Co davate do seba najcastejsie ? |
| Marihuana |
|
15% |
[ 29 ] |
| Alkohol |
|
36% |
[ 68 ] |
| Cigarety |
|
13% |
[ 25 ] |
| Kava |
|
2% |
[ 5 ] |
| Tvrde drogy (kok., her., per.) |
|
0% |
[ 0 ] |
| Lepidla a riedidla |
|
1% |
[ 3 ] |
| Nic |
|
30% |
[ 56 ] |
|
| Celkom hlasov : 186 |
|
| Autor |
Správa |
Rastaman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 441 Bydlisko: Garden of Eden Karma: 
|
Zaslal: 25 Jún 2006, 18:21 Predmet: Stavy, haluze a pocity pri a po (ganja, alko, tvrde) |
|
|
No ako... urcite uz dost z Vas aspon nieco skusilo... ako ste sa citili pred (aj prvykrat), pocas a po ? zaujimaju ma aj pocity co sa tyka kavy a cigariet... co citite pri tom a co potom...
napr. ja, ked si idem ,tak sa mi srdce rozbucha a uz sa tesim ako bude dobre...
(ak tu take bolo tak lock, ale hladal som)
// Pridana anketova odpoved "Nic". Tomasito |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3667 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 25 Jún 2006, 19:27 Predmet: |
|
|
ja uz NIC, potom len mavam stavy . z tychto blbosti som uz vyrastol a hlavne ked vidim ako sa mi stracaju kamarati pred ocami... |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6631 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 25 Jún 2006, 20:22 Predmet: |
|
|
Pravidelne si nedavam nic, ale ked uz, tak su to alkohol, ganja a niekedy byvalo, ale uz dlho nie ekiny.
Stavy? Po alkohole chut tancovat, zabavat sa, ziadna agresia, nikdy. Po ganji totalne vysmiaty, len tak posedavat s ludmi, kecat a kosit sa hadam na kazdej sprostosti. Ekiny? Jednoznacne len pohyb, chcem sa hybat vkuse, inak usmiaty taktiez. Jedine raz, ked som si dal ecko v Bratislave, na Orange Disco TV (tak sa to myslim volalo), tak som mal pocit, ze som duch. Divne, ale bolo to cool, ked sa mam priznat.
Inak drogy su pekna <.>, a ako povedal kolega hore, najhorsie, ked vidis, ako prichadzas o ludi, s kt. si napr. vyrastal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Colortraincleaner Medium Star

Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 404 Bydlisko: Atlantida Karma: 
|
Zaslal: 25 Jún 2006, 20:59 Predmet: |
|
|
ALKHOL - satan medzi drogami ... pri nom som narobil najvetsie majetkove skody ... stavy totalnej nekontroly nad cinnostou
GANJA - smiech, strach, nervozita, stres, zapeky, precitenejsie zazitky z normalnych veci a hlad
PERVITIN - najrychlejsie nohy a usta, totalne vymakane slovne obraty doplnene nadlidskymi fyzickymi vykonami, strasne dni po, total zrusena nosna prepazka, neuveritelna ztrata vahy, nechut k jedlu a spanku ... nastastie uz davno za mnou...
CIGARETY - sucast zivota, antistresova rulicka ... tazsie ako sa rozlucit pikom ale zvladol som ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
r3sp3ct Light Professional

Stav:  Založený: 27.09.2005 Príspevky: 796 Bydlisko: U hojkovho Joža Karma: 
|
Zaslal: 25 Jún 2006, 21:01 Predmet: |
|
|
Feťákov nepodporujem, najlepšie všetkých k múru a postrieľať, drogy ničia spoločnosť
Pijem Šariš
Nefajčím  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6631 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 25 Jún 2006, 21:15 Predmet: |
|
|
| don.carleone.sk napísal: |
| Feťákov nepodporujem, najlepšie všetkých k múru a postrieľať, drogy ničia spoločnosť |
V zivote si neskusil, takze nemozes to nikdy pochopit. TYMTO NEHOVORIM, ZE BY TO MAL KTOKOLVEK SKUSIT, A ZE TO PODPORUJEM |
|
| Návrat hore |
|
 |
ROKI49 Light Professional

Stav:  Založený: 03.01.2005 Príspevky: 946 Bydlisko: LM Karma: 
|
Zaslal: 25 Jún 2006, 21:15 Predmet: |
|
|
| don.carleone.sk napísal: |
Feťákov nepodporujem, najlepšie všetkých k múru a postrieľať, drogy ničia spoločnosť
Pijem Šariš
Nefajčím  |
Moja rec, i ked ja rad aj Plzeň. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3596 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 25 Jún 2006, 21:36 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
| V zivote si neskusil, takze nemozes to nikdy pochopit. TYMTO NEHOVORIM, ZE BY TO MAL KTOKOLVEK SKUSIT, A ZE TO PODPORUJEM |
skus heroin a potom nam napis ake to bolo. diky:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1251
Zaslal: 25 Jún 2006, 21:40 Predmet: |
|
|
| zalezi jak sa poriadne zpraskas z ganje alebo iba tak do nalady to mas ako chlast ked sa uplne das na sracku mas z toho uplne velke hovno ked das do nalady je to fakt pekne.. ganju a chlast sa pokusam v mojom sporte fakt obmedzovat i ked sa mi to fakt nekedy nepodari.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
davoos Light Expert

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 72 Bydlisko: PO/KE Karma: 
|
Zaslal: 25 Jún 2006, 22:20 Predmet: |
|
|
| MurphY napísal: |
| zalezi jak sa poriadne zpraskas z ganje alebo iba tak do nalady to mas ako chlast ked sa uplne das na sracku mas z toho uplne velke hovno ked das do nalady je to fakt pekne.. ganju a chlast sa pokusam v mojom sporte fakt obmedzovat i ked sa mi to fakt nekedy nepodari.. |
moja rec...nemusis sa furt zje*at jak traktor.staci par praskov, par poldecakov a pohodicka.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Toxikoman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 399 Bydlisko: red power :D Karma: 
|
Zaslal: 25 Jún 2006, 22:55 Predmet: |
|
|
jednoznacne weed naj volba pre kazdeho  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Colortraincleaner Medium Star

Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 404 Bydlisko: Atlantida Karma: 
|
Zaslal: 25 Jún 2006, 23:56 Predmet: |
|
|
| V zivote si neskusil, takze nemozes to nikdy pochopit. TYMTO NEHOVORIM, ZE BY TO MAL KTOKOLVEK SKUSIT, A ZE TO PODPORUJEM |
presne tak p4ra !
neznasam tych mudrcov, co hovoria o vecoch s ktorymi maju iba teoreticku zkusenost ... ved je to postavene na hlavu ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2133 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 26 Jún 2006, 0:38 Predmet: |
|
|
| Colortraincleaner napísal: |
presne tak p4ra !
neznasam tych mudrcov, co hovoria o vecoch s ktorymi maju iba teoreticku zkusenost ... ved je to postavene na hlavu ...  |
to je pravda (P4RA aj CTC) ale nehovori sa ze naj prevencia je do toho neist (ani neskusit) cize ak niekto do toho spadne je to jeho vina a bez hanby ho mozem poslat do <!>.
Nemusim to skusit aby som ich pochopil. Ja ich nechcem chapat. A su dopadom spolocnosti a nikto s tym nic nespravi. (A UZ ANI ONI)
A nehovorte mi o skusenostiach lebo takych kamosov mam vela z najnizsieho dna spolocnosti a som s nimi prezil vela noci, tazkych stavov a casov a predstavte si ze nikdy som nic neskusil (a to sa okolo mna vyvaralo a vypekalo a co ja veim co vsetko) a zijem a som happy.
Thanx Tomasito za poslednu moznost  |
|
| Návrat hore |
|
 |
r3sp3ct Light Professional

Stav:  Založený: 27.09.2005 Príspevky: 796 Bydlisko: U hojkovho Joža Karma: 
|
Zaslal: 26 Jún 2006, 6:51 Predmet: |
|
|
Ako som písal Drogy ničia spoločnosť nejde o to, či som to skúsil, ale keď vidím koľko známych bolo na liečení a sú v tom s5, tak asi čo Veľký bosovia zarábajú na deťoch money, a žijú si tak ako ty, ja nebudeme žiť.
| Colortraincleaner napísal: |
presne tak p4ra !
Takže podľa teba by som sa mal "skuriť" aby som bol king a mal o čom písať
| MurphY napísal: |
LOL od malých drog, ktoré ako "skúšajú" sa prechádza na tvrdšie, inak fajčenie marišky... si športovec... asi plánuješ robiť šport profi (možno) testy ti niečo hovoria
Feťací sú ešte horšie ako Slovenská pospolitosť, ktorú niektorí odcudzujete... neďaleko od nás 30 km mala koncert Zona-A, malým 13 - 14 ročným deťom predávali pervitín a pod... aj oni to skúšali
Na Stráž !!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1360 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 26 Jún 2006, 14:10 Predmet: |
|
|
Najcastejsie nic ale z casu na cas pri dake tej oslave alkohol  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|