O 4 mesiace sa konci moj zivot na gympli. Boli to moje najkrajsie 4 roky v zivote (zatial)...
A som s tou skolou spokojny, v pohode som sa so znamkami udrzal v PVD
Ja som z urovnou mojej skoly (ucitelov)nebol spokojny ale tento rok som prestupil a mozem povedat ze moj problem sa do istej miery vyriesil ale vzdy je co zlepsovat.
Zalezi naozaj od urovne profesorov ci je clovek spokojny alebo nie. A tiez ci im viac zalezi na tom, ze studenti veciam rozumeju, alebo to len napisu na papier a je im jedno ci to odpisali. Je dost smutne, ked musis hovorit len o stasti a dobrej nalade profesora, aby si mal lepsiu znamku a nie o vedomostiach
Ale zivot bude o vacsej nespravodlivosti, takze sa drzim hesla: BUDE AJ HORSIE
Skola na nic. Nejaky robosi zo strednej primyslovky to tam maluju a narobia tab vzdy bordel. Sprchy ziadne, vybava v "laboratoriach" uz znicena (pred 3 rokmi bola nova). Riaditelka - ani nevravim. Mne sa vseobecne nepaci skolsky system na strednych skolach.
po VŠ na MTF a po vojne som sa hned uchytil v elektrarnach, kde som chcel odmalicka pracovat.Asi mam z vas podla najzaujimavejsiu robotu,kedze spustame prototyp stavby.
Ako skola v pohode, ucitelia na vyskokej urovni , ale kedze ide o gympel ktory nieje v centre tak sa tento rok pobrali brzdy na skolu...S jednou s nich chodim , ale to vas nezaujima... Pracu nemam , ako xcel by som ale nestiham mam treningy taze tak....
SKOLA: ujde, taky priemer myslim (sem-tam da zabrat ale zase su aj "ulievacie" hodiny), co vsak musim vytknut je ze mam strasne nudnych spoluziakov... akoze ist si po skole v piatok niekam sadnut to nehrozi... len sediet doma pri pocitaci alebo bohvie co ine...
PRACA: prva - pravidelna, ale neviem ci to nazvat pracou - investicie na internete
druha - prilezitostne servis SW & HW pocitacov, tvorba netovych stranok