Eysenckův test mne vyplulo tamto
ked som v spolocnosti, tak som rad ked na mna ukazuju s tym, ze "to je on!"...nech je to v akejkolvek suvislosti...cudzie pohlady mi na sebe nevadia...avsak okrem najblizsich o mne malo ludi vie dostatok na to, aby vedeli co som zac...nezaujima ma nazor druhych, pokial nebudem mat nejaky uzitok z toho, ze ho budem poznat (nazvime to tak, ze clovek oceni hodnotu informacii, az ked nimi disponuje

), nezalezi mi na ludoch, dalo by sa povedat, ze som karierista a ludi do svojho vnutra moc nepustam - som toho nazoru, ze cim viac o tebe vedia, tym viac su schopni ti ublizit...a kazdy ti skor ci neskor nejako ublizi...ide o to, kto za tu bolest stoji

ludia o mne casto hovoria, ze chodim po ulici chladny, bez naznaku emocii...
som vypocitavy, dost racionalny, mierne sociopaticky a prisposobivy...rad mam veci premyslene a veci casto podla mojho planu vychadzaju a ak nahodou nie, tak som dobry aj v plane B
co sa tyka mojho prveho dojmu, tak casto krat ho viem urobit taky, aky potrebujem a ako sa mi to prave hodi...
ludia o mne obcas hovoria ze som bezcitny a zly...ja tvrdim, ze ti, ktori toto tvrdia bez toho, aby ma poznali mi nestoja za to, aby som ich presviedcal o opaku
a ci som extrovert alebo introvert?...neviem

...zalezi na co mam prave chut a kto sa pyta