Ste v spoločnosti extrovert / introvert ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Správanie v spoločnosti ...

Som introvert
164
67%
Som extrovert
81
33%

Celkom hlasov: 245

Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Grosay napísal:Som introvert. Teda mam aj svoje extrovertacke chvilky (hlavne pri chlastani), ale zvacsa som introvert. Nie preto, zeby som nebol spolocensky... Je to asi tym, ze nemam rad ludi. Teda mam, ale iba v malom mnozstve. A som rad, ked okolo mna nie je rozruch. Snazim sa zapadnut a byt nepozorovany. Nijako na seba neputam pozornost (aspon myslim), a kto chce, ten si ma aj tak najde.
Totálne súhlasim..Nejak podobne som natom aj ja..Ale keď si už vypijem kus viac tak potom kecám s každým s kým chcem i keď ho nepoznám :)
Nemám rád keď som stredobodom pozornosti..
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Záleži na spoločnosti - pokiaľ sú to ľudia s ktorými si čo mám povedať tak rozprávam veľmi rád : ) Ale ak je moja spoločnosť tvorená ľudmi ktorým nemám čo povedať, tak načo mrhať slovami ( hoci nerád ale niekedy sa aj v takejto spoločnosti ocitnem )
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

vzdy najskor pocuvam a pozorujem okolie a ked je moznost tak vhodne zakontrujem. ked som vsak s ludmi, ktori by moj styl humoru nezniesli/nepochopili radsej drzim hubu
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Ja som strasne naladovi , ale v podstate som introvert , tiez sa necitim dobre na miestach kde je rozruch , a vela ludi ... mam trosku podritu sebadoveru.
A vsak ked mam naladu , ked sa mi dari v praci , vsetko je tak ako ma byt byvam totalny extrovert , komunikativny spolocecnsky tvor :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

introvert, s komunikaciou nemam problem ale castejsie stretavam ludi s ktorymi si nemam co povedat
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladuška »

ja som skor introvert. ak som s kamosmi tak nemam problem prekecat aj dlhe hodiny ale ak uz som v spolocnosti kde malokoho poznam tak som trochu neista a skor som ticho. Az po case sa nejako cez to dostanem a zacnem kecat aj ja. Nie som z tych ktori zacnu kecat s hocikym na ulici. :oops:
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Eritrea napísal:myslim ze keby sme boli extroverti, nesedeli by sme pri hojku..ale pri realnych zivych ludoch, v spolocnosti...
akoze ja som medzi kamaratmi zabavac,ale medzi cudzymi som ticha..trochu trva kym sa clovek uvolni, spozna...odviaze bez alkoholu.:P
tak zase ja osobne hojka nemám ako náhradu za real life pretože tam som "ťuťo"
som jednoznačne extrovert vždy a všade a nemám problém sa baviť s úplne cuzdím človekom o hocičom vždy a všade.. stalo sa mi pár krát že som bol s holkou na káve a bolo trápne ticho.. nech som robil čo som robil nedalo sa nou rozprávať na odpoved áno, nie sa ťažko rozvíja konverzácia.. tak som sa postavil, vyplatil a šiel som domof .. ;)
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Eysenckův test mne vyplulo tamto ;)

ked som v spolocnosti, tak som rad ked na mna ukazuju s tym, ze "to je on!"...nech je to v akejkolvek suvislosti...cudzie pohlady mi na sebe nevadia...avsak okrem najblizsich o mne malo ludi vie dostatok na to, aby vedeli co som zac...nezaujima ma nazor druhych, pokial nebudem mat nejaky uzitok z toho, ze ho budem poznat (nazvime to tak, ze clovek oceni hodnotu informacii, az ked nimi disponuje ;)), nezalezi mi na ludoch, dalo by sa povedat, ze som karierista a ludi do svojho vnutra moc nepustam - som toho nazoru, ze cim viac o tebe vedia, tym viac su schopni ti ublizit...a kazdy ti skor ci neskor nejako ublizi...ide o to, kto za tu bolest stoji :)
ludia o mne casto hovoria, ze chodim po ulici chladny, bez naznaku emocii...
som vypocitavy, dost racionalny, mierne sociopaticky a prisposobivy...rad mam veci premyslene a veci casto podla mojho planu vychadzaju a ak nahodou nie, tak som dobry aj v plane B
co sa tyka mojho prveho dojmu, tak casto krat ho viem urobit taky, aky potrebujem a ako sa mi to prave hodi...
ludia o mne obcas hovoria ze som bezcitny a zly...ja tvrdim, ze ti, ktori toto tvrdia bez toho, aby ma poznali mi nestoja za to, aby som ich presviedcal o opaku

a ci som extrovert alebo introvert?...neviem :)...zalezi na co mam prave chut a kto sa pyta :D
Prílohy
Aiden.png
Aiden
Darca
Darca

no labilna zmiesana :D...vies ako jahodovo cokoladova tocena zmrzlina :lol:

fizz//tak teraz sa zachovaj ako typicka zena a zval to na nejakeho chlapa ;)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pekne povedané..
nestáva sa ti - keď ludia ktorý ťa vidia prvý raz majú pocit že si namyslený?
mne sa to pár krát stalo ( v podstate sme si v niečom podobný - podla toho čo som ted čítal) ale ako ty vravíš mám to na háku - mne záleží len na názore pár ludí ktorých názor rešpektujem.. je rozdiel ked mi povie niekto koho vidím prvý krát že som kkt - je mi to ukradnuté. ale ked mi povie môj kamarát tomy ty si kkt tak sa nad tým zamyslím
Aiden
Darca
Darca

stava...vacsinou je to vtedy ked mam zly den...nemam chut byt mily a uz vobec nie na nejakych novych ludi...v konecnom dosledku mozno aj som namysleny a bezne to len skryvam :D...zalezi od uhla pohladu :)
fakt je, ze cloveka viem nechutne zrusit...zhodit az uplne kdesi dole a takisto sa viem k niekomu spravat ako k hovnu...ale co mam robit ked niektori maju fakt v hlave nasrate?
co ma vie najviac vytocit je, ked ma niekto presviedca, ze ma pravdu vo veci o ktorej debatujeme a pritom za chrbtom drzim dokazy, ze pravdu mam ja...vtedy som schopny mu s nimi rozbit hlavu a urobit z neho uplneho debila...samozrejme s chladnou hlavou, co je este potupnejsie ;)

ale vacsinou sa snazim s ludmi jednat tak, aby ma mali radi, aj ked mne trva dlhsie, aby som mal rad ja ich ;)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Tento tvoj styl je podla mna dost dobry na ludi ako su sefovia, ucitelia, nadriadeni a taki co ta maju kazdu chvilu potrebu podjebnut, teda neviem ci chodis do skoly alebo do prace ale princip je podobny. :wink:
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

no tak nieco ako som povedal :)
Prílohy
test
test
Jake44
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Jake44 »

Ja by som sa popisal ako taka vyrovnana osobnost, skor extrovert, ale obcas mam chut byt sam. V spolocnosti nemam problem sa bavit ak tych ludi co len troska poznam...
Prílohy
bez_názvu.JPG
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

myslim ze je to jasne :}
Prílohy
img.php.png
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

krasne mi to vyslo

Počet bodů: 25 [12,12]
Převládající povaha: ...

uplny stred :D
ani labilny, ani stabilny, ani extrovert, ani introvert.
1/4 cholerik 1/4 sangvinik 1/4 flegmatik 1/4 melancholik
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Aiden napísal:ale co mam robit ked niektori maju fakt v hlave nasrate?
pfuu presne.. dnes som bol na káve u btranca v podniku a bola tam nejaká jeho kamarátka.. sa s nou bavím a kukám bože to je sliepka.. zasrandoval som kus a nič.. hovorím si hmm ... dačo povedala poslal som ju nechutne pod čiernu zem a ona sa na tom začala dobre baviť ty vole tak som sa s nou dalej bavil a zabával sa.. bratranec už bol skoro pod stolom a ona nič.. a fáza bola ked som jej povedal nejakú normálnu vec tak som bol kkt a urazila sa..
takíto ludia sú fakt out
Aiden
Darca
Darca

pekny pribeh :D...podozrivo povedomy :)
ja som sa zas od jednej pred mesiacom dozvedel novinku, ze Kurt Cobain je mrtvy :shock: ...no kto by to povedal...tak som sa jej spytal ci pocula o pade dvojiciek...reakcia bola, ze nech z nej nerobim sprostu, ze to sa stalo uz davno :lol:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Keďže mi nejde vložiť obrázok do prílohy, lebo som najskôr debil, tak vám poviem aspoň body.. v pravej dolnej štvrtine na zvyslej 5 na vodorvnej 17 vyšlo mi sangvinik.. :)
Napísať odpoveď