Krija tazko je posudzovat dianie prichodu hracov z NHL na majstrovstva sveta .. hraci vedeli , ze su stale pod " tlakom " pretoze hlavny zriadovac bol vtedy P.Stastny .. Zbytocne budeme robit statistiky , ked musime brat ohlad na team v NHL , nasledny postup v play off .. co si ja pamatam nasi hraci chodievali na MS ked mohli .. ak mi prednieses nejake ocividne priklady , potom to beriem , ale stojim si za tym , ze nasi chlapci chodili reprezentovat vzdy ked mohli ...
Dalej si napisal : hrali sme fantastický hokej. tu sme dokázali, že patríme do A kategorie MS. B-a C- kategoria Arrow hráči z NHL nás reprezentovali iba preto, lebo keď sa hrali spomínané turnaje bola letná prestávka v NHL== odkedy sa zmenilo kalendarne hranie MS ? Co ja viem tak MS slabsich kategorii sa hrava pred A-ckovym MS ( majstro.sveta A su april, maj ) t.z slabie kategorie sa hrali februar , marec , nie ?? A tam kedy vtedy bola prestavka v NHL ?
btw aky bol team v petrohrade ked sme mali medailu

prosim Ta 3-4 lepsi hraci ? V tom case v NHL nic moc kvalita - to bolo v niecom inom ...
V tom co kto urobil viac pre hokej , s tym s tebou suhlasim .. Ked uz ministerske k*urvy maju po k*** aut , nasi hokeisti boli velebeni ako bohovia pri zisku majstrov sveta .. Prezidentsky special , obrovska oslava
Co sa stalo ked sme neuspeli vo Viedni ? Nasi chlapci isli " specialom " VLAKOM za Rakuska , kde sa tlacili s babkami .. Nech je ako je , su to nasi najlepsi hokeisti , vazeni hokeisti za morom, na ich mieste , kebyze sa takto stara o mna zvaz - skurv*** Siroky , vykaslem sa aj na nich , a nepridem reprezentovat ...
S tym , ze prisli iba Hossovci reprezentovat , to je snad kazdemu jasne ..
Dalej to s tym Zigom neverim , pokial nieje vidiet titulok v Bulvari alebo v TV sry neverim ...
A este s jednou vecou nesuhlasim s tebou citujem : zamyslite sa nad týmto: v štatistikách a hist. tabulkách bude SVK navždy vedené ako majster sveta, ale visela volakomu z vás tá medaila na krku? ste hrdí na niečo na čom nemáte podiel.

( ak som to spravne pochopil ) Tak sa Ta pytam - naco ludia pozeraju futbal , naco hokej , naco formulu?? Kazdy clovek uz bude zit ako zdochlina ? Praca a problemy s vladou ? Poviem Ti nikdy som nevidel tak narod bez problemov ako ked sme boli MS ! Nik nemyslel na nic negativne , kazdy bol stastny -
Takze v tom je ten zmysel ...
Dalej je kazdemu myslim jasna vec ze v hokeji je minimum penazi na talenty a pod.
Nakoniec napisem svoj osobny nazor - Nasi hraci sa mozu vykaslat na prispevky od statu , V pomere ich platu je to na smiech .. Mnohi povazujete MS za nejaky vynimocny turnaj - pravdou je , ze ten turnaj pomaly ale isto straca na kvalite , v USA sa vlastne ani nepozeraju (tym som chcel povedat, ze ked nektori pisete , ze si sli robit meno na MS)
Najvyznemnejsie turnaje ostavaju OH , a Svetovy pohar ...
Za jednym si vsak stojim , co som videl , pocul , cital , nasi hraci nikdy neodbili reprezentaciu kvoli podradnym MS ( az na posledne MS ) a za to ich obdivujem a dakujem , ze som sa mohol ozrat ako Majster Sveta ...howk