Ste vlastenec?

Diskusie na politické témy...

Ste vlastenec?

ano a dost zanieteny
50
28%
skor ano
75
42%
skor nie
20
11%
nie,slovensky narod nemam ani trosku rad
11
6%
je mi to sum a fuk
23
13%

Celkom hlasov: 179

Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Drago »

Mam rad svoju vlast takze som vlastenec ale v normalnej miere...nacionalistov tiez nemusim
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

som vlastenec ale niesom nacionalista
ono su to uplne dva rozlisne pojmy. Slovensko mam rad - nasu krajinu, nas lud (samozrejme okrem nacionalistov co to prehanaju). Nemam nic proti obcanom inej narodnosti ktori tu medzi nami ziju pokial sa vedia prisposobit. Tym prisposobit myslim ze ked pridem do obchodu v Komarne na mna predavacka potravin spusti po madarsky alebo rusinec v obchode po rusinsky. Proste je to hamba zit dlhodobo na slovensku a nesnazit sa ani len lamavou slovencinou hovorit. Podporujem Slovensko nielen u nas ale aj v zahranici. Som hrdy ze som OBCANOM Slovenska citiaci sa Slovenskej narodnosti, ale byt OBCAN je prvorade.

Takze som zdravy vlastenec.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Linkman napísal:som vlastenec ale niesom nacionalista
ono su to uplne dva rozlisne pojmy. Slovensko mam rad - nasu krajinu, nas lud (samozrejme okrem nacionalistov co to prehanaju). Nemam nic proti obcanom inej narodnosti ktori tu medzi nami ziju pokial sa vedia prisposobit. Tym prisposobit myslim ze ked pridem do obchodu v Komarne na mna predavacka potravin spusti po madarsky alebo rusinec v obchode po rusinsky. Proste je to hamba zit dlhodobo na slovensku a nesnazit sa ani len lamavou slovencinou hovorit. Podporujem Slovensko nielen u nas ale aj v zahranici. Som hrdy ze som OBCANOM Slovenska citiaci sa Slovenskej narodnosti, ale byt OBCAN je prvorade.

Takze som zdravy vlastenec.
ja som uplna kopia teba co sa toho tyka
btw ludia tato tema je o vlastenectve a nie o nacionalizme.ked sa chcete bavit o nacionalizme tak si spravte inu temu.
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Ci som vlastenec. To urcite ano! Ale nie ze by som bol nacionalista alebo nejaky iny extremista, len jednoducho mam velmi rad Slovensko. Preto som aj povedal ze sa zo Slovenska urcite neodstahujem za pracou alebo kvoli niecomu inemu.Ked tak tak mozno na par mesiacov, ale potom urcite chcem stravit zivot na Slovensku. Dufam ze sa mi to aj podari 8)
nadl
Medium Star
Medium Star

Brnák

Príspevok od používateľa nadl »

jjhacker napísal:Nehovorim ze No.1 ale uz len v CZ nie je tolko debilov co tu...
Do debilov nadavaj vlastnému otcovi, ja nepozná takých šovinistov ako sú češí a maďari.
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa empty1982 »

na anketu ci som vlastenec som odpovedal skor nie,
ale toto nasralo aj mna:

Dnes som sa dostal k zaujimavej stranke
magyar-eletter.hu

konkretne
Kód:
http://www.magyar-eletter.hu/terkep/

A pri zadani hocijakeho slovenskeho mesta napr Bratislava vyhodi nasledovne:
Pozsony (Bratislava) Uplands (currently under Slovakian occupation)

ze sa to po madarsky povie Pozsony nachadza sa na hornej zemi a momentalne je mesto okupovane slovakmi.

Inak robi to pri kazdom meste na slovensku.

IMHO by sa mala SNS postarat o vysvetlenie tohoto medzinarodneho skandalu. Ako to asi vyzera ked si stranku pozera niekto zo zapadnej europy, nedajboze z USA, ved to je vrchol.

A teraz som si vsimol ze ked otvorite fotky bratislavy tak hned na prvej je na bratislavskom hrade madarska zastava.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Mrzi ma ta nenavist vacsiny slovakov k madarom , je to potrebne ludia?
Madari vas neznasaju? nie!!!
Je to proste vsetko o politike , tak vas prosim o menej nenavisti . Uprimne dakujem za pochopenie, rozumni ludia
Ja proste netuzim po tom aby sa to tu skoncilo ako v Juhoslavii , ze by som sa bal svoje deti pustit na ulicu ...
To ma maximalne serie , ked si to nevie nejaky zasran zasrany , co sa hra na velkeho nacionalistu nevie uvedomit , tomu by som rozmlatil papulu aby si uvedomil ze ZIVOT JE O NIECOM INOM AKO O NENAVISTI je tato slovenska nenavist vlastne potrebna :( potrebujete viac osobnych tragedii aby ste si to uvedomili?
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

schw33k napísal:Mrzi ma ta nenavist vacsiny slovakov k madarom , je to potrebne ludia?
Skor by som povedal k madarskym extremistom
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

ty si nejake pokazene radio alebo co.. 538 krat tu bolo vysvetlene na kohu smeruje ta nenavist a to su madarski sovinisti robiaci si naroky na zem v ktorej chces aby sa ti deti mohli po ulici bezpecne prechadzat.. ehm :roll:

ci ani tych nemozme nenavidiet? :P
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

No a ty si ma zas nepochopil . Vsak ja viem , ze ty nenavidis mnohomilionopocetne stada :P a kludne si aj nenavid
Ja som to myslel vseobecne , skoro kazdy Slovak ked sa spomenie slovo Madar povie ze su to kur*y sku**** ..sovinista , nesovinista , to im je jedno
Ked ja aj tak chcem , aby sa mi deti mohli prechadzat po ulici :D
Som tzv. posol mieru , druhy Chruno Koffi Annan Monster :D
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

ja skor citim nenavist k madarskym narodnym extremistom

ale s normalnymi madarmi si normalne vypohode vyjdem....
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

ja nemam negativny postoj k ziadnemu narodu, ani ziadny nevyvysujem nad iny. slovensko mam rad v primeranej miere:)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

To ma maximalne serie , ked si to nevie nejaky zasran zasrany , co sa hra na velkeho nacionalistu nevie uvedomit , tomu by som rozmlatil papulu aby si uvedomil ze ZIVOT JE O NIECOM INOM AKO O NENAVISTI je tato slovenska nenavist vlastne potrebna potrebujete viac osobnych tragedii aby ste si to uvedomili?
Hlavna vec ze tvoj prispevok je uplne humanny. Ked slovenskemu nacionalistovy rozbijes hubu je to v poriadku ked madarovy tak uz je to zlocin. Tvoje myslenie mi dost pripomina madrskeho sovinistu.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

schw33k napísal:skoro kazdy Slovak ked sa spomenie slovo Madar povie ze su to kur*y sku**** ..sovinista , nesovinista , to im je jedno
nemyslim si
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

ano som.
imroradko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa imroradko »

Myslím si že niekedy to tu s vlastenectvom preháňame, ale čo viem určite sú ovela horšie krajiny a verte mi Slovensko je vážne super :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

dal som 4. moznost .. v triede mam vela kktov a poznam tiez vela kktov. preco by som mal mat ich rad ? :!:
ved take Slovenska chranit netreba .. kde to maju vsetci pomylene :lol:
h4rv3st3r
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa h4rv3st3r »

Ano, som vlastenec. Nie vsak neaky zfanatizovany. Proste hrdo sa hlasim k tomu, ze som Slovakom, ze tu mam korene, rodinu, zazemie. A ked sa raz bude dat, spravim vsetko pre tuto krajinu a pre ludi co tu ziju.
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

niesom.pre mna stat nic neznamena a nebudem ho mat rad len preto,ze som sa v nom narodil.ja si zijem vlastny zivot vo vlastnom svete a toto mam na haku.ale nic proti vlastencom.je to ich vec,len som vyjadril svoj nazor.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Nasledujuca informacia mi vzhladom k tejto teme, ako aj vzhladom k dobe v ktorej zijeme, prisla ako celkom zaujimava...
Japonský parlament schválil zákon o podpore vlastenectva v školách

Dolná komora japonského parlamentu schválila dnes návrh zákona, ktorý vyžaduje od škôl, aby deťom vštiepili "lásku k vlasti".

Vyučovanie vlastenectvu, ktoré bolo zneužité vládou počas druhej svetovej vojny pre presadzovanie militarizmu, je v Japonsku už dlho tabu. Vládna koalícia na čele s konzervatívnou Liberálnodemokratickou stranou chce zrevidovať japonskú povojnovú školskú osnovu a podporiť v mládeži vlastenectvo.

Školská reforma je jedným z hlavných bodov volebného programu vlády premiéra Šinza Abeho. Opozícia, ktorá s ňou nesúhlasí, dnešné zasadnutie dolnej komory parlamentu bojkotovala. Návrh zákona musia schváliť obidve komory, kým môže vstúpiť v platnosť. Japonská vláda by ho chcela dostať na program hornej komory parlamentu začiatkom decembra.

Zdroj: http://dnes.atlas.sk/zo-sveta/49837/?msn
Napísať odpoveď