|
|
|
| Otázku poznáte |
| Ano, bolo by to tak lepšie. |
|
22% |
[ 8 ] |
| Nie, je to blbosť... |
|
77% |
[ 27 ] |
|
| Celkom hlasov : 35 |
|
| Autor |
Správa |
ppt Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.05.2006 Príspevky: 1548
Zaslal: 26 Nov 2006, 12:20 Predmet: |
|
|
Teraz, ked som sa to uz konecne nauucil, by sa to malo zrusit?
To hadam nie.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1895 Bydlisko: ve štatlu, vole ! Karma: 
|
Zaslal: 26 Nov 2006, 12:42 Predmet: |
|
|
.... obratom sa ta spytam si **** ???? .....
.... aspon mozeme videt ze ta dnesna mladez ma take napady ze miesto toho aby sa naucila pravopis, by naramne chcela rusit ypsilon ... tato otazka mi prisla najmenej prizemna ... pridaj do hlasovania moznost zrusil by som Vas ..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4544
Zaslal: 26 Nov 2006, 12:47 Predmet: |
|
|
Urcite nie, Y co sa tyka slovenciny a cestiny vo vetach navadzaju na spravny vyznam. Nebyt toho tak to mozme rovno zabalit a rozpravat po madarsky...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stopa Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 944
Zaslal: 26 Nov 2006, 13:10 Predmet: |
|
|
| nordkapp_pb napísal: |
.... obratom sa ta spytam si **** ???? .....
.... aspon mozeme videt ze ta dnesna mladez ma take napady ze miesto toho aby sa naucila pravopis, by naramne chcela rusit ypsilon ... tato otazka mi prisla najmenej prizemna ... pridaj do hlasovania moznost zrusil by som Vas ..... |
nielen dnesna mladez, vsak to bolo pred par dnami v telke (JOJ ak sa nemylim) a tam bol dokonca nejaky jazykovedec co bol za a vraj je takych jazykovedcov viac ale IMO by to nemali rusit, potom by vyzerali slovenske slova tak trochu .... divne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2858 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 26 Nov 2006, 14:09 Predmet: |
|
|
No skúste si predstaviť slovo Ňitra (keďže by nebolo y tak by iota nezmäkčoval) alebo novi čas, síti (od slova sýty => najedený)pripomína mi to jednu značku nápojov, ktoré dostať kúpiť v Lidli
-Ruku na srdce. Skúste si povedať v duchu všetky vybrané slová po r alebo s pamätáte si ich ešte?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1895 Bydlisko: ve štatlu, vole ! Karma: 
|
Zaslal: 26 Nov 2006, 14:43 Predmet: |
|
|
| Stopa napísal: |
nielen dnesna mladez, vsak to bolo pred par dnami v telke (JOJ ak sa nemylim) a tam bol dokonca nejaky jazykovedec co bol za a vraj je takych jazykovedcov viac ale IMO by to nemali rusit, potom by vyzerali slovenske slova tak trochu .... divne |
.... tak toto som netusil, ze sa o nas rodny jazyk staraju poondiati pomadarcení kláti .... vzdy som mal pochybnosti ci su ti ludia normalni, ale teraz som si na istom .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4821 Bydlisko: Nitrancan:-) Karma: 
|
Zaslal: 26 Nov 2006, 14:47 Predmet: |
|
|
Ja navrhujem zrusit "F" a "N". Kto je za?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vigor Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 943 Bydlisko: Paradise City (Trnava) Karma: 
|
Zaslal: 26 Nov 2006, 14:48 Predmet: |
|
|
"F" ani nahodou. A budem sa Ilip ne ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2858 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 26 Nov 2006, 14:56 Predmet: |
|
|
Ja by som ocenil, keby zrušili klávesu Scroll Lock a nahradili ju niečim užitočnejším (napr. tlačitkom F13). Aj tak netuším na čo slúži a v živote som ju nepoužil.. Tym pádom by odpadla nutnosti LED diody pre toto tlačitko a tlačitko Pause by sa nemuselo tlačiť na jednej klávese spolu s Break.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4821 Bydlisko: Nitrancan:-) Karma: 
|
Zaslal: 26 Nov 2006, 15:02 Predmet: |
|
|
| Frikso napísal: |
Ja by som ocenil, keby zrušili klávesu Scroll Lock a nahradili ju niečim užitočnejším (napr. tlačitkom F13). Aj tak netuším na čo slúži a v živote som ju nepoužil.. Tym pádom by odpadla nutnosti LED diody pre toto tlačitko a tlačitko Pause by sa nemuselo tlačiť na jednej klávese spolu s Break.  |
| Citácia: |
Scroll lock is a key (with an associated status light) on most modern computer keyboards. The behavior of the key depends on the particular software in use.
The Scroll Lock key is a remnant from the original IBM PC keyboard. In the original design, Scroll Lock was intended to modify the behavior of the arrow keys. When the scroll lock mode was on, the arrow keys would scroll the contents of a text window instead of moving the cursor. In this usage, Scroll Lock is a modifier key like Alt and Shift (which modify the function of other keys) and, more specifically, a toggling lock key like Num Lock or Caps Lock, which have a state that persists after the key is released. Today, this particular use of Scroll Lock is rare. Only a few modern programs still honor this behavior, such as Microsoft Excel (in the behavior of arrows — when Scroll Lock is on, the selection does not move), Lotus Notes and Forté Agent. In modern GUI environments, scrolling is usually accomplished using newer means such as scrollbars or scroll wheels. Therefore Scroll Lock can be regarded as a defunct feature in almost all modern programs and operating systems. |
A koniec diskusie. Nezmysel...
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|