Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Ste za zrušenie Y ?
Odoslať novú tému   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Otázku poznáte
Ano, bolo by to tak lepšie.
22%
 22%  [ 8 ]
Nie, je to blbosť...
77%
 77%  [ 27 ]
Celkom hlasov : 35

Autor Správa
ppt
Professional
Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 27.05.2006

PríspevokZaslal: 26 Nov 2006, 12:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Teraz, ked som sa to uz konecne nauucil, by sa to malo zrusit? Rolling Eyes
To hadam nie. Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
nordkapp_pb
King
King

Založený: 27.04.2006

PríspevokZaslal: 26 Nov 2006, 12:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

.... obratom sa ta spytam si **** ???? .....
.... aspon mozeme videt ze ta dnesna mladez ma take napady ze miesto toho aby sa naucila pravopis, by naramne chcela rusit ypsilon ... tato otazka mi prisla najmenej prizemna ... pridaj do hlasovania moznost zrusil by som Vas Very Happy .....
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 26 Nov 2006, 12:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

Urcite nie, Y co sa tyka slovenciny a cestiny vo vetach navadzaju na spravny vyznam. Nebyt toho tak to mozme rovno zabalit a rozpravat po madarsky... Shocked
Návrat hore
Stopa
Light Professional
Light Professional

Založený: 22.02.2005

PríspevokZaslal: 26 Nov 2006, 13:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

nordkapp_pb napísal:
.... obratom sa ta spytam si **** ???? .....
.... aspon mozeme videt ze ta dnesna mladez ma take napady ze miesto toho aby sa naucila pravopis, by naramne chcela rusit ypsilon ... tato otazka mi prisla najmenej prizemna ... pridaj do hlasovania moznost zrusil by som Vas Very Happy .....
nielen dnesna mladez, vsak to bolo pred par dnami v telke (JOJ ak sa nemylim) a tam bol dokonca nejaky jazykovedec co bol za a vraj je takych jazykovedcov viac Razz ale IMO by to nemali rusit, potom by vyzerali slovenske slova tak trochu .... divne
Návrat hore
Frikso
Guru
Guru

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 26 Nov 2006, 14:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

No skúste si predstaviť slovo Ňitra (keďže by nebolo y tak by iota nezmäkčoval) alebo novi čas, síti (od slova sýty => najedený)pripomína mi to jednu značku nápojov, ktoré dostať kúpiť v Lidli Laughing
-Ruku na srdce. Skúste si povedať v duchu všetky vybrané slová po r alebo s pamätáte si ich ešte? Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
nordkapp_pb
King
King

Založený: 27.04.2006

PríspevokZaslal: 26 Nov 2006, 14:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

Stopa napísal:
nielen dnesna mladez, vsak to bolo pred par dnami v telke (JOJ ak sa nemylim) a tam bol dokonca nejaky jazykovedec co bol za a vraj je takych jazykovedcov viac Razz ale IMO by to nemali rusit, potom by vyzerali slovenske slova tak trochu .... divne

.... tak toto som netusil, ze sa o nas rodny jazyk staraju poondiati pomadarcení kláti .... vzdy som mal pochybnosti ci su ti ludia normalni, ale teraz som si na istom Very Happy ....
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Založený: 05.10.2005

PríspevokZaslal: 26 Nov 2006, 14:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja navrhujem zrusit "F" a "N". Kto je za? Smile
Návrat hore
Vigor
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.04.2006

PríspevokZaslal: 26 Nov 2006, 14:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

"F" ani nahodou. A budem sa Ilip ne Smile ?
Návrat hore
Frikso
Guru
Guru

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 26 Nov 2006, 14:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja by som ocenil, keby zrušili klávesu Scroll Lock a nahradili ju niečim užitočnejším (napr. tlačitkom F13). Aj tak netuším na čo slúži a v živote som ju nepoužil.. Smile Tym pádom by odpadla nutnosti LED diody pre toto tlačitko a tlačitko Pause by sa nemuselo tlačiť na jednej klávese spolu s Break. AA
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Založený: 05.10.2005

PríspevokZaslal: 26 Nov 2006, 15:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

Frikso napísal:
Ja by som ocenil, keby zrušili klávesu Scroll Lock a nahradili ju niečim užitočnejším (napr. tlačitkom F13). Aj tak netuším na čo slúži a v živote som ju nepoužil.. Smile Tym pádom by odpadla nutnosti LED diody pre toto tlačitko a tlačitko Pause by sa nemuselo tlačiť na jednej klávese spolu s Break. AA

Citácia:
Scroll lock is a key (with an associated status light) on most modern computer keyboards. The behavior of the key depends on the particular software in use.

The Scroll Lock key is a remnant from the original IBM PC keyboard. In the original design, Scroll Lock was intended to modify the behavior of the arrow keys. When the scroll lock mode was on, the arrow keys would scroll the contents of a text window instead of moving the cursor. In this usage, Scroll Lock is a modifier key like Alt and Shift (which modify the function of other keys) and, more specifically, a toggling lock key like Num Lock or Caps Lock, which have a state that persists after the key is released. Today, this particular use of Scroll Lock is rare. Only a few modern programs still honor this behavior, such as Microsoft Excel (in the behavior of arrows — when Scroll Lock is on, the selection does not move), Lotus Notes and Forté Agent. In modern GUI environments, scrolling is usually accomplished using newer means such as scrollbars or scroll wheels. Therefore Scroll Lock can be regarded as a defunct feature in almost all modern programs and operating systems.

A koniec diskusie. Nezmysel...
Návrat hore
Odoslať novú tému   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: