|
|
|
| Autor |
Správa |
msml Amateur

Stav:  Založený: 02.06.2005 Príspevky: 12
Zaslal: 24 Okt 2006, 22:05 Predmet: Steper |
|
|
| Zdravím. Chcel by som poprosiť o radu ohľadom stepera. Priateľka by chcela hydraulický steper (vraj by sa na ňom malo dať pohybovať aj do strán). Existuje taký? Ja sa do týchto vecí vôbec nevyznám, ale chcel by som jej ho kúpiť. Vedel by mi niekto odporučiť konkrétny typ a najlepšie aj obchod v ZA kraji. Ďakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
Runes Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 1265 Bydlisko: Tatoine Karma: 
|
Zaslal: 24 Okt 2006, 22:44 Predmet: |
|
|
no v zivote som o takom dacom nepocul ale skor by som priatelke kupil dobre tenisky a zacal behavat po vonkuje to zdravsie a uricte ucinejsie sorry sa spam inak skus exisport.sk
tu su dake http://www.bartsport.sk/hledej?s=stepper ale ani jeden hydrualicky ale sak to je blbost keby si sa pritom hybal do stran sak to ti znici klby de pri behu hybes do stran nemyslela ten s timi ruckami ??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Toxikoman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 399 Bydlisko: red power :D Karma: 
|
Zaslal: 25 Okt 2006, 15:37 Predmet: |
|
|
msml - je taky steper.. , ale neviem ci hydraulicky...heh ale do stran pohybu existuje...Ale aj tak , najlepsie su klasicke...celkovo steper neni ucinny samostatny...ovsem pokial si nevytvaras domacu posilku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|