Steroidy

O športe...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Toxikoman napísal:ty vies , ty si vsade bol, vsetko si skusil
no a vsetko som zhulil.. chcel som porovnavat ale nakolko mi to ludia nedovolia nemozem.. prepac ze by som porovnaval..
Grosay
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

SpermoS napísal:ano mam 15 a preto nad tym vaham ci ist alebo neist do toho.... radsej si kupim glukozu...alebo radsej nic a budem jest ako o zivot...(ovsene vlocky,tvaroh proste bielkoviny :P)
V prvom rade pouzivaj internet a spoznavaj legalne doplnky, ked uz chces s niecim zacat. A pamataj, ze najdolezitejsie su STRAVA, CVICENIE a SPANOK. pred cvicenim nejaky rychly protein+sacharidy (+kreatin) a hned po cviceni tiez. A dobry je nejaky pomaly protein na noc (tvaroh alebo kazeinat vapenaty). A ZRAT, ZRAT, ZRAT!
patko16
Novice
Novice

Príspevok od používateľa patko16 »

viete niekto co stoji efedrin
special_p
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa special_p »

okolo 30sk tabletka.. *censored*

// Tomasito: Toto si zhanaj mimo fora!
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

ja si myslim, ze je zbytocne brat steroidy (myslim tie co sa pichaju alebo cojaviemco) take, co su nelegalne alebo nejak nedostupne...lepsie by bolo kupit normalne doplnky k strave ktore dostat aj v lekarni... (kreatin ci gainer a pod.) je to myslim lepsie, sice treba viac cvicit, ale clovek sa nedodrbe ako pri steroidoch...nevyznam sa v tom nejak perfektne (asi tam mam nejake chyby...asi urcite) ale co ja viem, tak pri steroidoch su veeelmi caste striedanie nalad... (ale ja ako laik toho vela neviem...)

jedine co viem na 100% je to, ze pri brani steroidov sa veeeeelmi oslabuje muzska potencia...robi take veci ze neposlucha a tak... :)
myslim, ze v tom prvom odstavci mam asi nejake chyby, tak ak by ste mohli, tak ma z omylov vyvedte :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Jenda stranka co som vygooglil :) dufam ze niekoho kto o steroidoch vela nevie potesi

Kód: Vybrať všetko

http://steroidy.wz.cz/new3.htm
610tomas
Novice
Novice

all

Príspevok od používateľa 610tomas »

tak o stereoidoch sa mozete docitat dokonca vam poslu aj cennik ak on poziadate...(ja mam) na stranke www.steroidy.szm.sk
sarnik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sarnik »

Drago napísal:ze stereoidy :lol: :lol: ..ale inac nevim preco neuznavate..sak ked chce byt niekto nabuchany nech je
Uuuplne s Tebou suhlasim, ved ked chce niekdto nabrat a chce nejako vyzerat nech to berie... :P Ja osobne o tom tiez zacinam rozmyslat...
Lewis napísal:a to uzpreco by som ti to do oci nepovedal? ja len hovorim svoj nazor a ten je taky ze sa treba steroidom vyhnut a ze to ide aj bez nich, je to narocnejsie , ale o tom to v podstate je, nie napichat sa a potom frajrit ake mas velke svali, frajerit moze ten kto sa kvelkym svalom dopracoval tvrdou dlhorocno pracou a nie takto.
Ale ked ides niekde len v tenkom priesvitnom tricku tak sa Ta nikdo nepyta ci si napichany alebo nie !!! :wink:

// Nepis viacero prispevkov po sebe a nauc sa citovat (vid. rubrika INFO). Upravil Tomasito
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

no sa ta sice nikto nespyta ale to ze si neuzijes deti mozno to uz je druha...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

.. cvicite pre seba alebo pre druhych?

myslim ze ak cvicim pre seba, ide tam aj o moje zdravie - srackami sa nicit nenecham. Steroidami opovrhujem.. Mat svaly nadobudnute steroidami, je ako zena s umelo zvacsenymi prsiami silikonmi...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

sarnik napísal:Ale ked ides niekde len v tenkom priesvitnom tricku tak sa Ta nikdo nepyta ci si napichany alebo nie !!! :wink:
Jasne, ze sa nepyta, lebo ked cez to tricko trci gyno, je to kazdemu jasne :)
KoCi napísal:... Mat svaly nadobudnute steroidami, je ako zena s umelo zvacsenymi prsiami silikonmi...
Vobec nie. Taketo porovnanie mozes spravit so "syntholovymi krasavcami", nie so "sypacmi". Myslis, ze ked si das injekciu, do tyzdna si biletar?Tiez musis makat ako blazon. Ide to rychlejsie a lahsie, ale nie je to zadarmo. Citaj trosku
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

sarnik napísal:Ale ked ides niekde len v tenkom priesvitnom tricku tak sa Ta nikdo nepyta ci si napichany alebo nie !!! :wink:
tak rozmyslaju ludia, ktori cvicia preto, lebo si myslia, ze budu nieco viac...tak si pichaju steroidy...ale nemyslia na vedlajsie ucinky...ktore su dost neprijemne (urcitte to tu niekde je spomenute...)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Holubar ja skorej narazam na to ze je to umele, neprirodzene ;) .. mne je jasne ze steroidy nie su nafukovacka ktore staci pichnut a svaly same porastu :)
sarnik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sarnik »

Holubar napísal:Vobec nie. Taketo porovnanie mozes spravit so "syntholovymi krasavcami", nie so "sypacmi". Myslis, ze ked si das injekciu, do tyzdna si biletar?Tiez musis makat ako blazon. Ide to rychlejsie a lahsie, ale nie je to zadarmo. Citaj trosku

Uplne s Tebou suhlasim !!! Treba makat nieje to len tak ze pichnes a mas o 20 cm viac v obvode !!! :wink:
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

susenejablko napísal:tak rozmyslaju ludia, ktori cvicia preto, lebo si myslia, ze budu nieco viac...tak si pichaju steroidy...ale nemyslia na vedlajsie ucinky...ktore su dost neprijemne (urcitte to tu niekde je spomenute...)
nesuhlasim , kazdy clovek co si picha alebo si bude pichat steroidy mysli na vedlajsie ucinky, len je 100% isty ze jemu sa to nestane...Samozrejme neni to tak ze pichas si len steroidy...ale popritom ked si aspon troxu vazis zdarvie pouzivas tabletky na ochranu pecene, ktore dokazatelne znizuju hodnoty pecene aj pri sucastnom brani steroidov. Dalej nie kazdy muz chce mat gyno, to kazdy ide stym rizikom ze moze ale nemusi sa vobec prejavit...ked si neni isty tak bere sucastne aj proviron napriklad.... velmi ucinny proti gynekomastii...atd je toho viacej
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Kto vie po anglicky odporucam tieto links.. velmi zaujimave citanie , dozviete sa ako tuto problematiku berie zahranicie, myslim ze neni o com....:D :D :D
U nas by ste boli trestne stihani :) je to sice trochu drahsie na slovenske pomery ale zato mate zarucene ze nedavate do seba falzifikat

Mas na vyber :

http://www.worldsportenergy.com
http://www.united-pharmacy.com
http://www.terepharmacy.com
http://www.ortpharmacy.com
http://www.v-pharmacy.com
www.steroids.bz
www.anabolicweb.com
http://www.anabolic-pharma.com
http://www.steroids-buy.com = tento je celkom lacny :)
www.anaboliczstore.com = tiez dobry shop :)
www.steroidshop.net = tento ma neuveritelne vela subdomen vyse 30 som naratal
http://www.norxshop.com/ = velmi pekny dizain :D

http://steroids4u.net
tento web je podla mna naj aspon uvodne slova su dost respekt :D

Buy any steroids - everything cheap and NO fakes - anabol, dianabol, androlic,spiropent, clenbuterol, meridia, undestror, testosterone, anavar, omnadren, sustanon, winstrol, deca, arimidex, proviron, etc ... pay by credit card. Anabolic Steroid Online Shop - Steroids4U.net has been designed to reply all questions regarding anabolic steroids and you can buy steroid in our shop. Our online shop has spent few years studying and researching anabolic steroids. We have tried to compile all information from other websites, companies, individuals, books and hope that cover every angel of anabolic steroids. Almost all sports require some sort of physical strength and endurance. It is believed that all professional body builders have taken anabolic steroids to get where they are. Next to bodybuilding, football is very high among steroid users. Whether it is to gain muscle, or lose weight, anabolic steroids are used in several sports.
Quality of service and product are equally important to us
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

hm naco nam davas stranky ktore aj tak nejdu.. a zaujimave veci viem aj ja po anglicky skopirovat..
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

MurphY napísal:hm naco nam davas stranky ktore aj tak nejdu.. a zaujimave veci viem aj ja po anglicky skopirovat..
tebe nejde nic, mama nech ti kupi novy komp....jj to bolo skopirovane, preco pisal som tam ze som to pisal ja ? lool :slap: :slap:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

mam otazku ohladom naposimu, mam 100 tabliet dnes som to zacal brat pyramidovo 1 2 3 4 5 4 3 2 1, viem o vsetkych vedlajsich ucinkoch a podobne, po prvej tablete som citil pocit vacsej sily ...dokazal som zdvihat raz tolko.. chcem sa vas spytat ako to je ohladom testosteronu jedine o to mam obavy ...prestane sa mi vytvarat v tele po tych 100 tabletach? alebo ak oto funguje vlastne ?? diky moc za odpovede
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

po PRVEJ tablete si dokazal zdvihat RAZ TOLKO??? A paaaani!!! to uz viacej ani neber, bo pre teba nebude v ziadnej posilke dost zavazi!!!!
Napísať odpoveď