Steroidy

O športe...
Toxikoman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Toxikoman »

Kto vie po anglicky odporucam tieto links.. velmi zaujimave citanie , dozviete sa ako tuto problematiku berie zahranicie, myslim ze neni o com....:D :D :D
U nas by ste boli trestne stihani :) je to sice trochu drahsie na slovenske pomery ale zato mate zarucene ze nedavate do seba falzifikat

Mas na vyber :

http://www.worldsportenergy.com
http://www.united-pharmacy.com
http://www.terepharmacy.com
http://www.ortpharmacy.com
http://www.v-pharmacy.com
www.steroids.bz
www.anabolicweb.com
http://www.anabolic-pharma.com
http://www.steroids-buy.com = tento je celkom lacny :)
www.anaboliczstore.com = tiez dobry shop :)
www.steroidshop.net = tento ma neuveritelne vela subdomen vyse 30 som naratal
http://www.norxshop.com/ = velmi pekny dizain :D

http://steroids4u.net
tento web je podla mna naj aspon uvodne slova su dost respekt :D

Buy any steroids - everything cheap and NO fakes - anabol, dianabol, androlic,spiropent, clenbuterol, meridia, undestror, testosterone, anavar, omnadren, sustanon, winstrol, deca, arimidex, proviron, etc ... pay by credit card. Anabolic Steroid Online Shop - Steroids4U.net has been designed to reply all questions regarding anabolic steroids and you can buy steroid in our shop. Our online shop has spent few years studying and researching anabolic steroids. We have tried to compile all information from other websites, companies, individuals, books and hope that cover every angel of anabolic steroids. Almost all sports require some sort of physical strength and endurance. It is believed that all professional body builders have taken anabolic steroids to get where they are. Next to bodybuilding, football is very high among steroid users. Whether it is to gain muscle, or lose weight, anabolic steroids are used in several sports.
Quality of service and product are equally important to us
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

hm naco nam davas stranky ktore aj tak nejdu.. a zaujimave veci viem aj ja po anglicky skopirovat..
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

MurphY napísal:hm naco nam davas stranky ktore aj tak nejdu.. a zaujimave veci viem aj ja po anglicky skopirovat..
tebe nejde nic, mama nech ti kupi novy komp....jj to bolo skopirovane, preco pisal som tam ze som to pisal ja ? lool :slap: :slap:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

mam otazku ohladom naposimu, mam 100 tabliet dnes som to zacal brat pyramidovo 1 2 3 4 5 4 3 2 1, viem o vsetkych vedlajsich ucinkoch a podobne, po prvej tablete som citil pocit vacsej sily ...dokazal som zdvihat raz tolko.. chcem sa vas spytat ako to je ohladom testosteronu jedine o to mam obavy ...prestane sa mi vytvarat v tele po tych 100 tabletach? alebo ak oto funguje vlastne ?? diky moc za odpovede
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

po PRVEJ tablete si dokazal zdvihat RAZ TOLKO??? A paaaani!!! to uz viacej ani neber, bo pre teba nebude v ziadnej posilke dost zavazi!!!!
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Grosay napísal:po PRVEJ tablete si dokazal zdvihat RAZ TOLKO??? A paaaani!!! to uz viacej ani neber, bo pre teba nebude v ziadnej posilke dost zavazi!!!!
beriem proteiny, kreatin dost dlhu dobu drzim sa na tej istej vahe ..no to som prehnal ze raz tolko ale inokedy by som sa neodvazil zdvihnut viac ako kedysi ..teraz so msi dokazal nalozit o 5 kg viac dajme tomu na kazdy cvik, necitil som unavu tak ako predtym tak neviem ci to je zrovna tym ale mam pocit ze hej ...to ej myslim ze jedno, chcel som vediet ako to je presne s testosteronom, o vsetkych vedlajsich ucinkoch viem a viem aj nasledky ale testosteron a s jeho poklesom o tom velmi neviem
//pre darcu K- len tolko ze si daj aj 100 krat :) mne to je jedno ..ja viem a som si vedomy ake nasledky to moze mat ale tipujem ze po tych 100 tabletach nebudem mat zdravotny stav na skapanie ..tot vse
//pridavam aj foto ..toto som stihol za tych par rokov urobit a nemozem sa pohnut s vahou nech zjem hocico ..takze preto som to skusil zacat brat ..tak uvidim
Prílohy
DSC03466.JPG
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Neviem preco niektori ludia odcudzuju tych co beru anabolika. Je to len ich vec, ze riskuju svoje zdravie. Nie su to latky, po kt. sa clovek stane zavyslym, jednoducho ti ludia nie su fetaci.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Kybelvody napísal:Neviem preco niektori ludia odcudzuju tych co beru anabolika. Je to len ich vec, ze riskuju svoje zdravie. Nie su to latky, po kt. sa clovek stane zavyslym, jednoducho ti ludia nie su fetaci.
ja viem ze niesu fetaci ...ja sa nemozem s vahou pohnut a proste nechcem rysovat chcem nabrat a pracovat ..na sile ..rysovat sa mi nechce ..to neskor ked nepomoze ani toto ..
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

nic proti tomu.aj ked staci zajist na ukrajinu,a tam sa da podpultovu v lekarnach zohnat rastovy hormon.ten je este lepsi,ak vam nevadi,ze je z mrtvych ludi/zvierat :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

taurus666 napísal:ak vam nevadi,ze je z mrtvych ludi/zvierat
To by som si asi mal prehodnotiť môj jedálny lístok, lebo rôzne časti mŕtvych zvierat tvoria jeho nezanedbateľnú časť.
Anaboliká, steroidy a pod. sú IMO strašná kravina, ale keď to chce spraviť tak to spraví a konieckoncov je to jeho slobodná voľba.
PS: Na tej fotke máš dobrú postavu, dosť dobre nechápem prečo je pre teba tak dôležité ísť ďalej aj za túto cenu.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

compleX napísal:ja viem ze niesu fetaci ...ja sa nemozem s vahou pohnut a proste nechcem rysovat chcem nabrat a pracovat ..na sile ..rysovat sa mi nechce ..to neskor ked nepomoze ani toto ..
ked si ostal na tych istych vahach, klasika

musis zmenit cviky, pan boh vie ci mas dobru techniku, ako cvicis..

podla mna zle cvicis, zozeries hocico, no ked necvicis ako sa patri, necakaj zazraky..

a ked si toto urobil za par rokov, tak si zbytocne chodil do posilovne, neuraz sa, no stavil by som sa, ze necvicis spravne
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

DeFeAt napísal:ked si ostal na tych istych vahach, klasika

musis zmenit cviky, pan boh vie ci mas dobru techniku, ako cvicis..

podla mna zle cvicis, zozeries hocico, no ked necvicis ako sa patri, necakaj zazraky..

a ked si toto urobil za par rokov, tak si zbytocne chodil do posilovne, neuraz sa, no stavil by som sa, ze necvicis spravne
chodim tam s kamaratom ktory mi pomaha pri cviceni ..niektore cciky mozno zle cvicim ale kamarat ma isty ..on ma nieco uz za sebou ..uvidim ako to pojde ...co sa tyka toho naposimu tak mam 100 tabliet a po ich poziti dalsie brat nebudem ..chcem to skusit ...som len clovek a kazdy chce skusit nieco nove ..ci uz dobre alebo zle ...chcel som vediet hlave ako to je s tym testosteronom, ci sa mi da potom do normalnu
Kybelvody
Star
Star

compleX napísal:chodim tam s kamaratom ktory mi pomaha pri cviceni ..niektore cciky mozno zle cvicim ale kamarat ma isty ..on ma nieco uz za sebou ..uvidim ako to pojde ...co sa tyka toho naposimu tak mam 100 tabliet a po ich poziti dalsie brat nebudem ..chcem to skusit ...som len clovek a kazdy chce skusit nieco nove ..ci uz dobre alebo zle ...chcel som vediet hlave ako to je s tym testosteronom, ci sa mi da potom do normalnu
naposim sam neber, lebo po vysadeni vacsinu stratis. su rozne kombinacie, ale vacsinou sa beru minimalne dva pripravky. A na obnovu testosteronu sa uzivaju dalsie steroidy, ktore maju za ulohu obnovit normalnu hladinu, narp. Clomid.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Kybelvody napísal:naposim sam neber, lebo po vysadeni vacsinu stratis. su rozne kombinacie, ale vacsinou sa beru minimalne dva pripravky. A na obnovu testosteronu sa uzivaju dalsie steroidy, ktore maju za ulohu obnovit normalnu hladinu, narp. Clomid.
pocul som ze mozem brat aj samotny a k tomu kvalitny a vysoky protein ..mam 90 protein z nemecka ..je to fakt kvalita a mam pocit ze naposim a proteiny k sebe idu ...protein sa viaze na ten protein a lepsie sa tie bielkoviny dokazu ukladat ..uvidim ako to bude a ked nebudem brat potom dalsie steroidy po tom naposime tak hladina testosteronu sa mi znormalizuje ??
Kybelvody
Star
Star

compleX napísal:pocul som ze mozem brat aj samotny a k tomu kvalitny a vysoky protein ..mam 90 protein z nemecka ..je to fakt kvalita a mam pocit ze naposim a proteiny k sebe idu ...protein sa viaze na ten protein a lepsie sa tie bielkoviny dokazu ukladat ..uvidim ako to bude a ked nebudem brat potom dalsie steroidy po tom naposime tak hladina testosteronu sa mi znormalizuje ??
zaver kury je dolezity, aj ta obnova testosteronu, neviem presne, ale malo by sa to vratit do normalu, ale asi by si utrpel straty svalov pri tom. Ked nechces steroidy na obnovu, kup si Trubulus(vytazok z rastliny),ale je to o dost slabsie, takze by si toho musel zrat vela. A popri kure a po jej skonceni zer nieco na ochranu pecene, dobre su vsetky veci co obsahuju sylimarin, to zozenies v lekarni.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Kybelvody napísal:zaver kury je dolezity, aj ta obnova testosteronu, neviem presne, ale malo by sa to vratit do normalu, ale asi by si utrpel straty svalov pri tom. Ked nechces steroidy na obnovu, kup si Trubulus(vytazok z rastliny),ale je to o dost slabsie, takze by si toho musel zrat vela. A popri kure a po jej skonceni zer nieco na ochranu pecene, dobre su vsetky veci co obsahuju sylimarin, to zozenies v lekarni.
myslis Tribulus ? http://gym.sk/tribulus-terrestris-br400 ... p-170.html pozeram nieje to ani drahe ..a ma to aj dobre ucinky ..tak uvidim asi zacnem to brat ...ale kedy to mam zacat brat ? uz ked doberiem poslednu tabletu naposimu?
Kybelvody
Star
Star

zhruba vtedy, mozno o par dni skor, ale vazne ti hovorim, ak chces minimalizovat straty hmoty po skonceni kury, tak su ucinnejsie veci ako tribulus- to je len slaba nahrada.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Kybelvody napísal:zhruba vtedy, mozno o par dni skor, ale vazne ti hovorim, ak chces minimalizovat straty hmoty po skonceni kury, tak su ucinnejsie veci ako tribulus- to je len slaba nahrada.
a co by si odporucal ? ten clomid ? ak hej napis mi ss kde by som to mohol zohnat ...
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

ako zistim ci nemam fake naposim? beriem to uz treti den denne po 10mg zatial, ale zvysenie sily som nepocitil.... pride to az pri vyssom davkovani alebo je to citit hned?
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

JumperAL napísal:ako zistim ci nemam fake naposim? beriem to uz treti den denne po 10mg zatial, ale zvysenie sily som nepocitil.... pride to az pri vyssom davkovani alebo je to citit hned?
ber to tak ze 1 2 3 4 5 4 3 2 1 a zasa ..prvy den jednu tabletu druhy den 2 tablety az po piatu a potom zasa 4 3 2 1 ...vysledok zistis tak po 100 tabletach ...teraz mozes citit akurat tak prve dni zmeny nalady, agresivitu
Napísať odpoveď