Bo som kamarat s Lukym ( časi ked bol ešte v poho )hojko napísal:Franky ti to dobre dlho trvalo!!! Ak sa nemylim, bol si tam VIP.
Steve20, jeho server, linka a vyplody fantazie - diskusia...
Ech, hrdina, zistil si ze je tensi nez ty, tak sa pridas do davu a kopnes si aj ty???ROKI49 napísal:Toho chlapca z Osviencimu prepustili ci co? Ved to skolkary maju sirsie ruky....Ak sa bude nieco organizovat ze zbit ho alebo tak, tak sa hlasim.....aj napriek rizika mafie alebo pomocovania sa z pravnikov.
Existovala jedna stranka, kde boli zverejnene take rozhovory ako so Steve20. Jeden rozhovor bol o tom, ako dajaky tipek robil machra, ze hackol nejakemu vojenskemu utvaru comp ci co, teraz neviem co to bolo a oni ho vystopovali a potom pisal, ze dufa, ze nic sa mu nestane a tak. Bolo tam aj toho viac takych podobnych rozhovorov. Neviete tu stranku?
-
sokolikova22
Spammer
-
stormo
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Re: .....
Na začiatok nepoznám tu nikoho, a navštevujem fórum iba sporadicky.sundevil napísal:vies kolko vela ludi uz takuto vec spravilo? Ale otazka je preco je ich tak malo, lebo jedneho dna im zaklopala na dvere BSA
Neviem či ti to je jasné, ale aby mohla BSA vstupiť na akademickú pôdu (Internát) musí mať povolenie od dekana, z kontextu o stevovi sa domnievam, že je na intráku. Takže BSA sa on absolútne obávať nemusí.
Inak steve ty máš iné nervy na takýto Flamewar. Pobavil som sa z tvojich príspevkov ešte viac ako z Desperada, len sa mi to zdá veľmi dlhé a neskôr nudné čítať celú sekciu, ale to je môj skromný názor.
Ps.: myslím, že nikto tu nemá rýchlejší net ako steve, lebo na intráky sa podľa mňa väčšina nechytá. Som z technických internátov v Košiciach a užívam si pripojenie kým sa dá
HAWK dohovoril som.
-
jjhacker
Medium Star
Re: .....
Nemas celkom pravdu. To ze sa na internatoch siria nelegalne data vie asi kazdy, kym nikto neposiela data do internetu (mimo internat) tak mu to ani BSA nedokaze. Ak vsak si niekto spravi FTP kde ma nelegalne data verejne dostupne, BSA sa nebude obtazovat pristupovat na internat ale posle tam rovno policiu, tak ako aj urobili na MU v Brne.stormo napísal:Na začiatok nepoznám tu nikoho, a navštevujem fórum iba sporadicky.
Neviem či ti to je jasné, ale aby mohla BSA vstupiť na akademickú pôdu (Internát) musí mať povolenie od dekana, z kontextu o stevovi sa domnievam, že je na intráku. Takže BSA sa on absolútne obávať nemusí.
Inak steve ty máš iné nervy na takýto Flamewar. Pobavil som sa z tvojich príspevkov ešte viac ako z Desperada, len sa mi to zdá veľmi dlhé a neskôr nudné čítať celú sekciu, ale to je môj skromný názor.
Ps.: myslím, že nikto tu nemá rýchlejší net ako steve, lebo na intráky sa podľa mňa väčšina nechytá. Som z technických internátov v Košiciach a užívam si pripojenie kým sa dá, to isté by mal robiť aj Steve a byť rád, kým je na internáte.
HAWK dohovoril som.
-
XilleR
Medium Professional
marosko1991 napísal:po precitani tejto temy som usudil: 1. steve20 je zrejme trochu divny clovek..mozno nie trochu ale vela ale za 2. vobec sa mi nelubi ze ste mu tu dali fotku, lebo budem mat z toho dlho traumyak ste taky gangstri ze viete najst fotky, tak najdite moju
no asi nieje az taky velky problem zajst na pokec a napisat tam jeho nick a pozriet fotku