|
| Autor |
Správa |
Leniv3c Light Expert

Stav:  Založený: 29.06.2008 Príspevky: 79
Zaslal: 14 Júl 2008, 20:12 Predmet: |
|
|
no ja osobne si Xhand nerobim casto...iba dakedy... podla mojej teorie aj fixka kazi krv ... takze telo ma byt ,,ciste,,
a m142 ma pravdu...je to tak... no a neviem ocj e na sXe trapne a tak isto aj na emo... emo by nebolo odveci je lifestyle pre ktory daky psychac si zacal rezat zili a nahodou bol emak... to je trapne nie emo style...a sXe ... sXe cloveka nerozoznas lebo sa podoba na punks typkov takze iba Xhandom sa dozvies ze je sXe ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2456 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2008, 21:45 Predmet: |
|
|
clovece naco sa ty hras vlastne? si pisal ze maso jes...a vegetarianstvo je asi najzakladnejsi pilier straight edge spametacka clovece |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ujo Marky Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.09.2005 Príspevky: 796 Bydlisko: Dlhe Diely Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2008, 23:23 Predmet: |
|
|
| Pina zaklad je nefajcit, nechlastat, nedrogovat, ostatne su odnoze.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
RomanB Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.07.2007 Príspevky: 529
Zaslal: 15 Júl 2008, 6:38 Predmet: |
|
|
slachetne .... ja radsej beer , sex and rock n roll
Ak sa tipek netvari ako socha slobody a nevnucuje mi to preco nie i ked to X na zapesti musi vyzerat ako chybny kus  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Leniv3c Light Expert

Stav:  Založený: 29.06.2008 Príspevky: 79
Zaslal: 15 Júl 2008, 8:52 Predmet: |
|
|
pinacokolada...najzkladnejsie je stayXXX to je Nefajcit,Nepit,Nedrogovat...ostatne su len veci co tam dolozili a niesu dolezite ale ak ces mozes ak nie tak nie...tak neviem co riesis  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 2024 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 24 Júl 2008, 21:24 Predmet: |
|
|
co som sa dnes nedozvedel.
| CO JE EMO NAOZAJ (part2) napísal: |
...ale vratim sa k podstate ema.. urcite velke percento z vas ani nepoculo o sXe (Streigh Eighe) .. znamena to ZIADNE CIGARETY, ALKOHOL, DROGY a vecsinou ani MäSO... sXe ma za ulohu aspon trosku povzniest ten svet k lepsiemu a humannejsiemu sposobu zitia na tejto planeete... a ked ani s tymto nesuhlasite so mnou.. tak ja uz vazne neviem..
ale o jedno vas vsetkych tuna poprosim ..
NECHAJTE EMO NA POKOJI A NEMONTUJTE SA DO TOHO POKIAL SI NEZISTITE CO TO NAOZAJ JE A NEBUDETE POZNAT SKUTOCNU PRAVDU LEBO KED NADAVATE NA NIECO CO ANI NEVIETE CO TO JE TAK TO JE UBOHE A JE MI Z TOHO ZLE! |
pokec.sk forever |
|
| Návrat hore |
|
 |
dexter7007 Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 455
Zaslal: 24 Júl 2008, 21:35 Predmet: |
|
|
ten styl sa mi celkom paci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 1144 Bydlisko: Seru na Vás,já jdu domů.. Karma: 
|
Zaslal: 24 Júl 2008, 22:18 Predmet: |
|
|
Chlapi, už to našiel.. s emom je navždy amen.. (no offense) |
|
| Návrat hore |
|
 |
dexter7007 Zablokovaný

Zaslal: 25 Júl 2008, 0:38 Predmet: |
|
|
| ZitePunkom napísal: |
Chlapi, už to našiel.. s emom je navždy amen.. (no offense) |
ja asi puknem ODSMIECHU si ma tak pobavil .......chlape jeden nepodareny ja sa neskatulkujem
| Leniv3c napísal: |
no ja osobne si Xhand nerobim casto...iba dakedy... podla mojej teorie aj fixka kazi krv ... takze telo ma byt ,,ciste,,
a m142 ma pravdu...je to tak... no a neviem ocj e na sXe trapne a tak isto aj na emo... emo by nebolo odveci je lifestyle pre ktory daky psychac si zacal rezat zili a nahodou bol emak... to je trapne nie emo style...a sXe ... sXe cloveka nerozoznas lebo sa podoba na punks typkov takze iba Xhandom sa dozvies ze je sXe ... |
konecne niekto rozumny....steba daco bude  |
|
| Návrat hore |
|
 |
d4nt3 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.06.2008 Príspevky: 183 Bydlisko: Zabudnutý raj pokoja .. Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 12:06 Predmet: |
|
|
| Poznám mnoho ludí ( mladých podotýkam ) , ktorý sa podla zásad sX držia nemusia si pritom kresliť X po rukách jak blbí... proste dalšia kultura ludí, čo chcu niekam patriť, " lebo ak si sám a nie si v žiadnom štýle , si outsider" ...magorenie mozgov, nič viac ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
dexter7007 Zablokovaný

Zaslal: 25 Júl 2008, 22:09 Predmet: |
|
|
| d4nt3 napísal: |
| Poznám mnoho ludí ( mladých podotýkam ) , ktorý sa podla zásad sX držia nemusia si pritom kresliť X po rukách jak blbí... proste dalšia kultura ludí, čo chcu niekam patriť, " lebo ak si sám a nie si v žiadnom štýle , si outsider" ...magorenie mozgov, nič viac ... |
len nechapem preco chce kazdy niekam patrit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 1144 Bydlisko: Seru na Vás,já jdu domů.. Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 23:26 Predmet: |
|
|
Ty si tým pravým príkladom..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dexter7007 Zablokovaný

Zaslal: 26 Júl 2008, 0:29 Predmet: |
|
|
| ZitePunkom napísal: |
Ty si tým pravým príkladom..  |
dakujem.......  |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis King

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1653 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 26 Júl 2008, 16:44 Predmet: |
|
|
Citas niekedy po sebe svoje prispevky Dexter?
To su take bykoviny, ze sa clovek sam citi vacsi debil len to cita.
edit:// holy fuck
edit2:// ale ale Dexter, preco si to vymazal? Teraz ten moj prvy edit vyzera ako zbytocny |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|