Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Streamovaci mp3 player vo flashi
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Programovanie  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
JurijRubanov
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 01.09.2006

PríspevokZaslal: 01 Dec 2006, 18:51    Predmet: Streamovaci mp3 player vo flashi Odpovedať s citátom  

Zdravim. Posnazim sa vam co najblizsie popisat svoj problem. Vytvaram mp3 player na stranku, ktory by mal byt schopny prehrat viac mp3 pomocou prepinacieho tlacidla dopredu a dozadu. Tu vsak nastava probem, kedze prehravac ma byt streamovaci. Vzdy ked uzivatel prepne na dalsiu skladbu a ta predchadzajuca nie je plne nacitana, stale nacitava tu predchadzajucu a sucasne aj novu. Ako mam prehravac prinutit, aby v jeden cas nacitaval iba jeden mp3 subor? V podstate by som potreboval vediet, ako zablokovat nacitavanie predchdzajuceho suboru. Dosledky tohto problemu sa prejavia v momente, ked uzivatel chce prejst napr. o 5 skladieb dopredu, v tom pripade sa zacne prehravat az po nacitani vsetkych predchadzajucich.

Kód:
http://www.gympd.sk/~5obertasb15/test/
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Programovanie
Strana 1 z 1

Prejdi na: