Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Stredna Škola
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Sajmon
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 05.06.2005

PríspevokZaslal: 02 Sep 2008, 15:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

http://www.hojko.com/prvy-den-na-nepoznanej-skole-t71518.html?highlight=stredna%20%20%20%20%20pohode
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Misho891
Light Expert
Light Expert

Založený: 02.11.2007

PríspevokZaslal: 02 Sep 2008, 16:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

Stredná je totálna flakáreň. teda ak nepotrebuješ mať dobré známky čo je úplne zbytočné. Zmaturuješ v pohode ako nič a prijímačky na výšku to je už o tvojom osobnom prístupe. A zábavy si užiješ toľko, že ti to už bude liesť aj na nervy.
Návrat hore
.:M4jco:.
Light Star
Light Star

Založený: 01.05.2007

PríspevokZaslal: 02 Sep 2008, 16:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

Stredná je maximálna pohoda...sú to najlepšie časy tvojho života tak si to uži riadne. Síce prvé dni môže byť u vás v triede nuda, ale potom ako sa zoznámite tak to už pojde, možete napríklad chodiť každý piatok zo školy do krčmy sa dať do nálady alebo niečo iné, zábave sa medze nekladú Very Happy. A učenie na strednej? Celý čas som sa nič neučil, len som ako tak dával pozor na hodine, ale popri tom som stíhal povačšine jesť desiatu, piť kofolu, alebo sa hrať na mobile a dal som to uplne v pohode na čisté trojky.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
yazoo
Star
Star

Založený: 05.03.2008

PríspevokZaslal: 02 Sep 2008, 18:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Myslim, ze ide aj o to aku narocnu skolu si vyberies. Urcite nemozes porovnavat nejake gymko s nejakou odbornou skolou, ale zas na druhej strane u nas v PO dva gymnazia su dost rozdielne. Na jednom sa maka viac ako na druhom. Som sice cerstvy prvak, ale mam znamych na skole na ktorej som, od druheho po stvrty rocnik. Samozrejme zalezi aj od tvojej sikovnosti. Student, ktory vie prijat cez hodinu viac informacii to ma doma o to lahsie, ze sa mu netreba drvit celu latku. Wink
Návrat hore
Nino
Medium Star
Medium Star

Založený: 16.04.2006

PríspevokZaslal: 02 Sep 2008, 18:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja chodim na SPS Stavebnu...len ta nasa nova triedna nas strasila ze hned bude z angliny test a takto...tak asi tej zabavy nebude tolko Sad Crying or Very sad
Návrat hore
fizz
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 20.06.2007

PríspevokZaslal: 02 Sep 2008, 19:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

No ak mas problem, ze tri roky nebudes mat kvoli cestovaniu strasne vela volneho casu, tak sa tes na maturitny rocnik..Tam budes mat tolko volneho casu, ze sa ti bude chciet zvracat.
Návrat hore
Medium Star
Medium Star

Založený: 23.06.2007

PríspevokZaslal: 02 Sep 2008, 19:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

To bol koniééééc toto. Laughing Máme triedneho, jednu holku v triede a sranda neskutočná.
Jój ale konečne môžme fajčiť pred školou. Smile
Návrat hore
DejmiJohn
Light Star
Light Star

Založený: 21.02.2008

PríspevokZaslal: 02 Sep 2008, 20:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

olololwtfomg napísal:
Jediné čo som robil na strednej bolo že som dával na každej hodine pozor nech bola akákoľvek nudná potom som sa nemusel doma toho veľa učiť takže bolo viac času na flákanie.
A ešte som mal to nešťastie že ani jeden z mojich bývalých spolužiakov čo so mnou chodili na základnú školu nechodili so mnou do triedy. Stačí si len pokecať s ostatnými a nerobiť zo seba k****/p****.
Nie si nahodou moj klon ??? Lebo ja presne tak isto, ...

// Jo, este doplnim, hlavne treba vychadzat s ucitelmi, ... ked sa vam podari toto, tak to mozete flakat uz ako chcete Very Happy Mne sa to podarilo a potom sa da aj vypracovane zadanie vypytat od ucitelky Laughing Takze NO WORK TO DO Cool
Návrat hore
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 06.04.2006

PríspevokZaslal: 02 Sep 2008, 20:49    Predmet: Re: Stredna Škola Odpovedať s citátom  

Nino napísal:
ahojte,dnes som prvykrat bol v novej škole som trošička mimo z toho..ako ste si zvykali vy? mali ste čaš popri strednej škole chodit von ??
Loooooooooooooool ze ci sa bude dat chodit von Very Happy kks ved stredna je po cely rok sobota Very Happy
Návrat hore
jackb
Guru
Guru

Stav: Prihlásený
Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 02 Sep 2008, 20:55    Predmet: Re: Stredna Škola Odpovedať s citátom  

Nino napísal:
ahojte,dnes som prvykrat bol v novej škole som trošička mimo z toho..ako ste si zvykali vy? mali ste čaš popri strednej škole chodit von ??
aj na stredoskolskom intraku sa dala vytvorit sloboda a volny cas, tak preco nie doma? teda iba ak naozaj ti pojde rano o 6tej bus a domov sa vratis o dakych 12 hodin... ale vzdy mas vikendy...
Návrat hore
Vigor
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.04.2006

PríspevokZaslal: 02 Sep 2008, 23:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

Patjo napísal:
edaj sa nahovorit na zle veci ..radsej sa uc na ciste jednotky lebo potom budes mat na mature velke problemy ..
Pre autora temy...toto prosim neber ani trosku vazne a nepokaz si najlepsie roky, stredoskolske roky, tym, ze sa budes snazit ucis sa na same jednotky. Je to uplne na nic. Mam kamaratku, ucila sa 8 rokov na same jednotky a potom isla robit prijimacky na vysku a ejhato, znamky nebrali absolutne do uvahy. A ze problem na maturite...hm. Na maturitu je predsa akademicky. A ten bohate staci.
Návrat hore
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 21.06.2006

PríspevokZaslal: 02 Sep 2008, 23:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja mu len poviem: Uč sa to, čo Ťa baví. Na ostatné ale nezabúdaj úplne Wink .

A až bude nejaký "chytrolín" chcieť odpovedať, že ho nebaví sa učiť, tak nech ide do ri*i, vyrastie z tej puberty a potom príde sa ozvať. Lebo ak sa človek neučí rád nové veci, potom len stagnuje na mieste, nikam ho to neposúva a ide to s ním dole vodou + čím ďalej tým horšie sa mu učí.

Času bolo nechutne veľa; tedáááá - spravil som si ho Embarassed .

Abrahám Lincoln napísal:
I don't think much of a man who is not wiser today than he was yesterday.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 02 Sep 2008, 23:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

Keď si to mám porovnať, tak viac som bol vonku na strednej, ako na základke. Niekoľkonásobne viac. Stredná je v pohode. Až na dva týždne pred maturou (alebo menej) Very Happy
Patjo napísal:
edaj sa nahovorit na zle veci ..radsej sa uc na ciste jednotky lebo potom budes mat na mature velke problemy ..
SAY "LOL"
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
ST1
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 31.01.2006

PríspevokZaslal: 03 Sep 2008, 14:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

co tu citam je dost sranda Very Happy na strednej sa treba drvit chlapci, ale je tam ovela vacsia haluz ako na zakladke....dneska nasi chalani haluzili prvakov a tak...nabehli dotriedy prvakom nejaky tretiaci strasny gangstri Very Happy a hned boli ticho...sme sa len smiali ze no pekne...
Návrat hore
boborko
Expert
Expert

Založený: 30.01.2006

PríspevokZaslal: 03 Sep 2008, 15:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak ja som tiez akurat prvacik a mam strasne malu priedu v porovnani zo zakladkou...a je nas tam ete aj viac napratanych...a to ticho v triede sa mi nepaci...spoluziacku zo zakladky mam v triede tak som rad ale inak nikoho nepoznam...taky vymlety som z toho Very Happy
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia
Strana 2 z 3

Prejdi na: