|
| Autor |
Správa |
Sajmon Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.06.2005 Príspevky: 2893 Bydlisko: Pokerland Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho891 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 68 Bydlisko: Banská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 02 Sep 2008, 16:36 Predmet: |
|
|
| Stredná je totálna flakáreň. teda ak nepotrebuješ mať dobré známky čo je úplne zbytočné. Zmaturuješ v pohode ako nič a prijímačky na výšku to je už o tvojom osobnom prístupe. A zábavy si užiješ toľko, že ti to už bude liesť aj na nervy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
.:M4jco:. Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.05.2007 Príspevky: 286 Bydlisko: Disco fever ^_^ Karma: 
|
Zaslal: 02 Sep 2008, 16:41 Predmet: |
|
|
Stredná je maximálna pohoda...sú to najlepšie časy tvojho života tak si to uži riadne. Síce prvé dni môže byť u vás v triede nuda, ale potom ako sa zoznámite tak to už pojde, možete napríklad chodiť každý piatok zo školy do krčmy sa dať do nálady alebo niečo iné, zábave sa medze nekladú . A učenie na strednej? Celý čas som sa nič neučil, len som ako tak dával pozor na hodine, ale popri tom som stíhal povačšine jesť desiatu, piť kofolu, alebo sa hrať na mobile a dal som to uplne v pohode na čisté trojky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
yazoo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.03.2008 Príspevky: 697 Bydlisko: Prešov Karma: 
|
Zaslal: 02 Sep 2008, 18:16 Predmet: |
|
|
Myslim, ze ide aj o to aku narocnu skolu si vyberies. Urcite nemozes porovnavat nejake gymko s nejakou odbornou skolou, ale zas na druhej strane u nas v PO dva gymnazia su dost rozdielne. Na jednom sa maka viac ako na druhom. Som sice cerstvy prvak, ale mam znamych na skole na ktorej som, od druheho po stvrty rocnik. Samozrejme zalezi aj od tvojej sikovnosti. Student, ktory vie prijat cez hodinu viac informacii to ma doma o to lahsie, ze sa mu netreba drvit celu latku.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nino Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2006 Príspevky: 498 Bydlisko: Bratislawa Karma: 
|
Zaslal: 02 Sep 2008, 18:47 Predmet: |
|
|
ja chodim na SPS Stavebnu...len ta nasa nova triedna nas strasila ze hned bude z angliny test a takto...tak asi tej zabavy nebude tolko  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fizz Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2007 Príspevky: 1179 Bydlisko: die. Karma: 
|
Zaslal: 02 Sep 2008, 19:46 Predmet: |
|
|
| No ak mas problem, ze tri roky nebudes mat kvoli cestovaniu strasne vela volneho casu, tak sa tes na maturitny rocnik..Tam budes mat tolko volneho casu, ze sa ti bude chciet zvracat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Online Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.06.2007 Príspevky: 472 Bydlisko: Solaris Urbino 15 #3532 Karma: 
|
Zaslal: 02 Sep 2008, 19:50 Predmet: |
|
|
To bol koniééééc toto. Máme triedneho, jednu holku v triede a sranda neskutočná.
Jój ale konečne môžme fajčiť pred školou.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DejmiJohn Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2008 Príspevky: 283 Bydlisko: Učko DCA Karma: 
|
Zaslal: 02 Sep 2008, 20:01 Predmet: |
|
|
| olololwtfomg napísal: |
Jediné čo som robil na strednej bolo že som dával na každej hodine pozor nech bola akákoľvek nudná potom som sa nemusel doma toho veľa učiť takže bolo viac času na flákanie.
A ešte som mal to nešťastie že ani jeden z mojich bývalých spolužiakov čo so mnou chodili na základnú školu nechodili so mnou do triedy. Stačí si len pokecať s ostatnými a nerobiť zo seba k****/p****. |
Nie si nahodou moj klon ??? Lebo ja presne tak isto, ...
// Jo, este doplnim, hlavne treba vychadzat s ucitelmi, ... ked sa vam podari toto, tak to mozete flakat uz ako chcete Mne sa to podarilo a potom sa da aj vypracovane zadanie vypytat od ucitelky Takze NO WORK TO DO  |
|
| Návrat hore |
|
 |
--==[Lu-Boss]==-- Medium Expert

Stav:  Založený: 06.04.2006 Príspevky: 103
Zaslal: 02 Sep 2008, 20:49 Predmet: Re: Stredna Škola |
|
|
| Nino napísal: |
| ahojte,dnes som prvykrat bol v novej škole som trošička mimo z toho..ako ste si zvykali vy? mali ste čaš popri strednej škole chodit von ?? |
Loooooooooooooool ze ci sa bude dat chodit von kks ved stredna je po cely rok sobota  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2821 Bydlisko: mesto kniezata Pribinu Karma: 
|
Zaslal: 02 Sep 2008, 20:55 Predmet: Re: Stredna Škola |
|
|
| Nino napísal: |
| ahojte,dnes som prvykrat bol v novej škole som trošička mimo z toho..ako ste si zvykali vy? mali ste čaš popri strednej škole chodit von ?? |
aj na stredoskolskom intraku sa dala vytvorit sloboda a volny cas, tak preco nie doma? teda iba ak naozaj ti pojde rano o 6tej bus a domov sa vratis o dakych 12 hodin... ale vzdy mas vikendy... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vigor Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 943 Bydlisko: Paradise City (Trnava) Karma: 
|
Zaslal: 02 Sep 2008, 23:06 Predmet: |
|
|
| Patjo napísal: |
| edaj sa nahovorit na zle veci ..radsej sa uc na ciste jednotky lebo potom budes mat na mature velke problemy .. |
Pre autora temy...toto prosim neber ani trosku vazne a nepokaz si najlepsie roky, stredoskolske roky, tym, ze sa budes snazit ucis sa na same jednotky. Je to uplne na nic. Mam kamaratku, ucila sa 8 rokov na same jednotky a potom isla robit prijimacky na vysku a ejhato, znamky nebrali absolutne do uvahy. A ze problem na maturite...hm. Na maturitu je predsa akademicky. A ten bohate staci. |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2298 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 02 Sep 2008, 23:22 Predmet: |
|
|
Ja mu len poviem: Uč sa to, čo Ťa baví. Na ostatné ale nezabúdaj úplne .
A až bude nejaký "chytrolín" chcieť odpovedať, že ho nebaví sa učiť, tak nech ide do ri*i, vyrastie z tej puberty a potom príde sa ozvať. Lebo ak sa človek neučí rád nové veci, potom len stagnuje na mieste, nikam ho to neposúva a ide to s ním dole vodou + čím ďalej tým horšie sa mu učí.
Času bolo nechutne veľa; tedáááá - spravil som si ho .
| Abrahám Lincoln napísal: |
| I don't think much of a man who is not wiser today than he was yesterday. |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3733 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 02 Sep 2008, 23:29 Predmet: |
|
|
Keď si to mám porovnať, tak viac som bol vonku na strednej, ako na základke. Niekoľkonásobne viac. Stredná je v pohode. Až na dva týždne pred maturou (alebo menej)
| Patjo napísal: |
| edaj sa nahovorit na zle veci ..radsej sa uc na ciste jednotky lebo potom budes mat na mature velke problemy .. |
SAY "LOL" |
|
| Návrat hore |
|
 |
ST1 Medium Professional

Stav:  Založený: 31.01.2006 Príspevky: 1237 Bydlisko: HDD Karma: 
|
Zaslal: 03 Sep 2008, 14:54 Predmet: |
|
|
co tu citam je dost sranda na strednej sa treba drvit chlapci, ale je tam ovela vacsia haluz ako na zakladke....dneska nasi chalani haluzili prvakov a tak...nabehli dotriedy prvakom nejaky tretiaci strasny gangstri a hned boli ticho...sme sa len smiali ze no pekne... |
|
| Návrat hore |
|
 |
boborko Expert

Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 187
Zaslal: 03 Sep 2008, 15:36 Predmet: |
|
|
tak ja som tiez akurat prvacik a mam strasne malu priedu v porovnani zo zakladkou...a je nas tam ete aj viac napratanych...a to ticho v triede sa mi nepaci...spoluziacku zo zakladky mam v triede tak som rad ale inak nikoho nepoznam...taky vymlety som z toho  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|