Stredna Škola
-
.:M4jco:.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Stredná je maximálna pohoda...sú to najlepšie časy tvojho života tak si to uži riadne. Síce prvé dni môže byť u vás v triede nuda, ale potom ako sa zoznámite tak to už pojde, možete napríklad chodiť každý piatok zo školy do krčmy sa dať do nálady alebo niečo iné, zábave sa medze nekladú
. A učenie na strednej? Celý čas som sa nič neučil, len som ako tak dával pozor na hodine, ale popri tom som stíhal povačšine jesť desiatu, piť kofolu, alebo sa hrať na mobile a dal som to uplne v pohode na čisté trojky.
Myslim, ze ide aj o to aku narocnu skolu si vyberies. Urcite nemozes porovnavat nejake gymko s nejakou odbornou skolou, ale zas na druhej strane u nas v PO dva gymnazia su dost rozdielne. Na jednom sa maka viac ako na druhom. Som sice cerstvy prvak, ale mam znamych na skole na ktorej som, od druheho po stvrty rocnik. Samozrejme zalezi aj od tvojej sikovnosti. Student, ktory vie prijat cez hodinu viac informacii to ma doma o to lahsie, ze sa mu netreba drvit celu latku. 
Nie si nahodou moj klon ??? Lebo ja presne tak isto, ...olololwtfomg napísal:Jediné čo som robil na strednej bolo že som dával na každej hodine pozor nech bola akákoľvek nudná potom som sa nemusel doma toho veľa učiť takže bolo viac času na flákanie.
A ešte som mal to nešťastie že ani jeden z mojich bývalých spolužiakov čo so mnou chodili na základnú školu nechodili so mnou do triedy. Stačí si len pokecať s ostatnými a nerobiť zo seba k****/p****.
// Jo, este doplnim, hlavne treba vychadzat s ucitelmi, ... ked sa vam podari toto, tak to mozete flakat uz ako chcete
-
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
Re: Stredna Škola
Loooooooooooooool ze ci sa bude dat chodit vonNino napísal:ahojte,dnes som prvykrat bol v novej škole som trošička mimo z toho..ako ste si zvykali vy? mali ste čaš popri strednej škole chodit von ??
Re: Stredna Škola
aj na stredoskolskom intraku sa dala vytvorit sloboda a volny cas, tak preco nie doma? teda iba ak naozaj ti pojde rano o 6tej bus a domov sa vratis o dakych 12 hodin... ale vzdy mas vikendy...Nino napísal:ahojte,dnes som prvykrat bol v novej škole som trošička mimo z toho..ako ste si zvykali vy? mali ste čaš popri strednej škole chodit von ??
-
Vigor
King
Pre autora temy...toto prosim neber ani trosku vazne a nepokaz si najlepsie roky, stredoskolske roky, tym, ze sa budes snazit ucis sa na same jednotky. Je to uplne na nic. Mam kamaratku, ucila sa 8 rokov na same jednotky a potom isla robit prijimacky na vysku a ejhato, znamky nebrali absolutne do uvahy. A ze problem na maturite...hm. Na maturitu je predsa akademicky. A ten bohate staci.Patjo napísal:edaj sa nahovorit na zle veci ..radsej sa uc na ciste jednotky lebo potom budes mat na mature velke problemy ..
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Ja mu len poviem: Uč sa to, čo Ťa baví. Na ostatné ale nezabúdaj úplne
.
A až bude nejaký "chytrolín" chcieť odpovedať, že ho nebaví sa učiť, tak nech ide do ri*i, vyrastie z tej puberty a potom príde sa ozvať. Lebo ak sa človek neučí rád nové veci, potom len stagnuje na mieste, nikam ho to neposúva a ide to s ním dole vodou + čím ďalej tým horšie sa mu učí.
Času bolo nechutne veľa; tedáááá - spravil som si ho
.
A až bude nejaký "chytrolín" chcieť odpovedať, že ho nebaví sa učiť, tak nech ide do ri*i, vyrastie z tej puberty a potom príde sa ozvať. Lebo ak sa človek neučí rád nové veci, potom len stagnuje na mieste, nikam ho to neposúva a ide to s ním dole vodou + čím ďalej tým horšie sa mu učí.
Času bolo nechutne veľa; tedáááá - spravil som si ho
Abrahám Lincoln napísal: I don't think much of a man who is not wiser today than he was yesterday.
-
tomasito13
Star
kde chodis do skoly? tiez som prvak na presovskom gymku Gk2yazoo napísal:Myslim, ze ide aj o to aku narocnu skolu si vyberies. Urcite nemozes porovnavat nejake gymko s nejakou odbornou skolou, ale zas na druhej strane u nas v PO dva gymnazia su dost rozdielne. Na jednom sa maka viac ako na druhom. Som sice cerstvy prvak, ale mam znamych na skole na ktorej som, od druheho po stvrty rocnik. Samozrejme zalezi aj od tvojej sikovnosti. Student, ktory vie prijat cez hodinu viac informacii to ma doma o to lahsie, ze sa mu netreba drvit celu latku.
-
tomasito13
Star
ja som chodila na 8-rocny gympel,takze prechod zo ZS si uz dobre nepamatam...to ucenie nebolo vobec strasne a ked to porovnam s VS,tak sa niekedy smejem,kolko malo sme sa vtedy mali ucit..vsak ja som este 2 tyzdne pred maturitou sedela 8 hodin pri pocitaci
horsie to bolo so spoluziakmi,s ktorymi som si vobec nesadla a po 8 rokoch som len skonstatovala,ze si s nimi nemam co povedat(az na par vynimiek)...no co uz,spoluziakov si nevyberas...