STREET sporty

O športe...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

dair napísal:a nie nahodou pod kosmi ;)
a co taky street paintball ;) na tmavsiu mensinu z balkona? :D
to ja nie, ale stara mat povidali :lol:
U nas sa tomu hovori "ideme NA kose"..neries, to je jedno :D

K tomu painballu...pripadne ina forma - vajcia z 8 poschodia vedia cigana tiez fajne nalakat :D
aruN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

z takych street sportov si zahram basketbal a aj to len zriedka,hokejbal na ktory aj chodim :) v pohode sa pri tom da odreagovat :wink:
Wendor
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Wendor »

street sporty su fajn vec podla mna a kebyze mam cas aj chut tak jednoznacne nejaky robim...co sa tyka nejakych sympatii k nim tak asi le parkour a streetball
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Stenky napísal::D parkour je obycajna poza (myslim ked sa dakto nataca ako robi kotrmelce v parku)
skakanie po sidlisku je asi taky sport ako "extremne street vozenie v elektricke"
cakam kedy bude znova trendy rypanie sa v pieskovisku :D
nechcem hrat drsneho ale ked ja som to zacinal tak sme v meste boli styria a to sme boli nasa crew.potom sa zacali objavovat zriedka nejake nove crew nasa sa rozpadla,rozbeli sme telocvicnu spravili sme par akcii atd. to trvalo asi cca rok a teraz v lete nastal ako keby boom.na fore parkour.sk milion novych clenov,v meste tisic novych crew (same deti co preskocia plot a zakladaju crew a ked ich volame na jam tak ani neodpovedia) na jamy zacali chodit deti.je to smutne ale klesla hlboko uroven.
to mate ako s rapom.nastal boom a uroven klesla a z povodne dobrej veci sa stala poza malych zasranov.
inac mne sa paci zo street sportov este HACKY SACK,flower stick,kazda forma biku a sk8..
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

pinacolada napísal: mne sa paci zo street sportov este HACKY SACK,flower stick,kazda forma biku a sk8..
flowerstick??? ja stickujem, a myslim, ze to je zonglovanie...skor zonglovanie ako sport...(este k tomu street...)...ak myslime to iste...
Napísať odpoveď