Streetball
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
hehe no tak ja nehram kazdy den lebo uz nehram profi, ale cez leto hravam every day... teraz len tak v telocvicni alebo za skolu ..kwn napísal::D:D:D:Dhehe mam 15 hehehe hravam denne od rana 10:00 do vecera 22:00 hravam niekedy aj v ZA s reprezentantmi moj oblubeny post je ROZOHRAVAC:D a co triky podte si zahrat a uvidime:D:D:D:D
nefim teraz niekedy bude turnaj, z okresu RK nasa skola postupi, takze ak je tu niekto zo ZA tak sa mozno stretneme.. chodim na GSA RK
-
braino.swk
Light Professional
uvidime uz mame v plane ist do BB za streetballermi, tak je mozne ze aj tam dojdeme..BOGteam napísal:Zdar! Ja hrávam aktíne za ZA juniorov meriam 186cm a nejaký ten cm ešte hádam podrastiem.... Niekedy cez leto ak prídete hrať tak môžete prísť na Zaymusovú na Streetbalové kurty.... Nie je to bohviečo ale určite najlepšie v ZA a zadara!
//Richie//
-
braino.swk
Light Professional
juuuj no dobre mu to padalo, ale aj tak best rozohravac je pre mna A.I.icecube napísal:co hovorite na vykony kobeho bryanta? prednedavnom 63bodov proti dallasu a teraz 81! proti torontu? Chamberlain by sa mal obavat...
inac k tomu zapasu mne to pripadalo ze cely tym hral na Bryanta a podla mna by to malo byt naopak, on ako rozohravac by mal rozdavat lopty. ale mozno je to preto ze som proti nemu zaujaty, ja ho moc nemam rad...
navstivte www.ballers.sk

-
Kaldzer
Amateur
AND1...
fakt dobra group...no normalne mam nervy na typov ktori sa snazia kopirovat ten styl...Proste ludia sa zamyslite, to su negri ktori maju talent od narodenia robia to pre prachy(samo ze aj pre potesenie a pre LOVE to Ball), no z takych typkov co santia v And 1 botach za 5500 v celenke za 3200 a pi*i s kadecim este robia zo seba TAAAzkych hracov, tak fuckt mi je ze ZLE...Cest vynimkam!!!...u nas v BB je par ze dobrych hracov, ktorymi je radost hrat, no ked vidim tie lamy co sa haju na BIIg tak koniec..ocenujem snahu ale nie reci a veci na sebe.... 
u nas sa hrava uz velmi dlho.....na ihrisku...a ty co tam chodia hraju preto lebo ich to bavi a maju radi street...a ked dojdu typci ktory sa len robia ze vedia hrat tak ti hned aj poletia.....dlho sa neohraju....cez leto sa hrava od rana do vecera.....a je to brutal vec.....a ked dojdu kamosi co hravaju v amerike a davaju tie triky tak naozaj mam dost
nie ze by som aj ja nejake nedaval ale tak s takou istotou asi nie 
AND1 su kamo riadny maniaci... ja by som sa tiez riadne naucil freestyle s ballom... bud foot, alebo basket, ale najradsej oba
a u nas sa ani nejak mocka hrat neda... a este k tomu aj keby sa dalo ball asi od kamosou nezozeniem, lebo to su autickari...cele dni v autach ale jeden by aj bol, len s 90 kg toho nenaskace
... ake boli tie videa? a prosim vas chaloši tak do 10 Mb,... ak sa najde... thakx
and 1 4E
and 1 4E
-
kwn
Light Star
hm.....panove toto je fakt pecka je to dunk 720 v zapase je to prvykrat na videu skocil to tipek z and1 tzv "The Air Up There"
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=XkwSGrXXJwM&mode=related&search=-
dair
Guru wannabe
heh dobre ale starekwn napísal:hm.....panove toto je fakt pecka je to dunk 720 v zapase je to prvykrat na videu skocil to tipek z and1 tzv "The Air Up There"Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=XkwSGrXXJwM&mode=related&search=
btw nove mix tapy su uz dost o nicom.... 1-4 rulezz a potom to ide z kopca...

-
kwn
Light Star
are you ok stare sak to je z mixtape 9
pre mna je tiez najvacsia hviezda A.I. THE ANSWER je to naj rozohravac NBAbraino.swk napísal:juuuj no dobre mu to padalo, ale aj tak best rozohravac je pre mna A.I.
inac k tomu zapasu mne to pripadalo ze cely tym hral na Bryanta a podla mna by to malo byt naopak, on ako rozohravac by mal rozdavat lopty. ale mozno je to preto ze som proti nemu zaujaty, ja ho moc nemam rad...
navstivte www.ballers.sk
-
MBK RK ( FANS)
Novice
co si myslite kto vyhra zensku extraligu
ja si myslim ze rk ale to preto ze som z rk

-
den333
Professional
terazsom akurat v budapesti a moj kamos tam ide naisto ale mozno pojdem aj ja...este uvidim ale urcite to bude zaujimave...kukiak napísal:7.10.2007 AND1 v budapesti...
listky celkom lacne.. okolo 7 stovak. http://ticketpro.hu/