|
|
|
| Autor |
Správa |
wesley17 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.10.2007 Príspevky: 310 Bydlisko: tu Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 16:17 Predmet: Stretavky s ludmi z pokecu |
|
|
cawte...
neviem ci tu takato tema je, hladal som a nic som nenasiel..
Stretavate sa s ludmi, ktorych ste dovtedy v zivote nevideli,a poznate ich len z pisania na pokeci??
ako dopadavaju tieto vase stretavky? a aky mate na to nazor? moze vam to spolu klapat, alebo nebodaj najst tam svoju zivotnu lasku.. ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14344 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 16:24 Predmet: |
|
|
| Uvediem len jeden priklad a to je zakladatel Azetu - freeman, svoju zenu spoznal prave na Azete... A ci niekoho spoznas na nete alebo na disco, tak je to podla mna jedno, ved predsa neocakavas nic po prvom stretnuti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 1751 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 16:25 Predmet: Re: STRETAVKY S LUDMI Z POKECU ... |
|
|
| wesley17 napísal: |
cawte...
neviem ci tu takato tema je, hladal som a nic som nenasiel..
Stretavate sa s ludmi, ktorych ste dovtedy v zivote nevideli,a poznate ich len z pisania na pokeci??
ako dopadavaju tieto vase stretavky? a aky mate na to nazor? moze vam to spolu klapat, alebo nebodaj najst tam svoju zivotnu lasku.. ?  |
ja som rak nasiel super kamaratku potom sme sa stretli zopar krat inak v pohode no uz asi vyse rok a pol sme sa nevideli a ostali sme pri pisani je to srandovne nemas co stratit ale uz v dnesnej dobe ked mam svoju lasku pokec nevyuzivam na nic len na kontakt s ludmi ktory stale neobjavali ine formy komunikacie ako prave tento chat |
|
| Návrat hore |
|
 |
OdinHel Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2008 Príspevky: 120 Bydlisko: InDiPic Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 16:32 Predmet: |
|
|
| ...stretol som sa uz s dozivotnou laskou: nas ucitel, ktory ma 40rokov a bol cely zivot sam, si pred rokom nasiel na pokeci uz teraz manzelku dokonca, s ktorou vychovavaju syna a klape im to na vybornu...takze aj na pokeci sa da, ako vsade sa da najst ta prava, teda v marnici asi uz nie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2297 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 16:41 Predmet: |
|
|
| na azete su vseliaki ludia....Treba vediet vyberat a odhadnut cloveka, potom moze prist na rad stretnutie. Tiez som na azete nasiel kopu znamych ludi(samozrejme z nasho mesta) cize nevidim na tom nic zle. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1835 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 16:59 Predmet: |
|
|
Otcov kamarat, si tak nasiel zenu, maju dieta a je to mozno uz 6 rokov co ziju statne pokope...
Osobne som sa s nikym nestretol, jedina tak ze nejaka holka zo skoly si ma nasla na pokeci a tak hej, ale pokec sluzil len na komunikaciu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Idea Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.04.2008 Príspevky: 8
Zaslal: 06 Máj 2008, 17:10 Predmet: |
|
|
Jeden znamy (15 rokov má) sa stretáva z pubertáčkami a tie príhody...
Oni su niektoré také sfanatizované že aj rozprávajú ako píšu na azete "Thy", "Akho", namiesto OK povie Ofkey a tak no ja mam dost
hojko: Freeman je jeden z mála )
// ja idem na azet len ked niečo naozaj súrne potrebujem inak nemám dôvôd a z jeho návštevníkmi sa nestretávam radšej holku nájdem normalne ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Online Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.06.2007 Príspevky: 446 Bydlisko: Ikarus 280.87 Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 17:45 Predmet: |
|
|
| Ja som si našiel iba kamošky s ktorými som sa tak maximálne 2 krát stretol ale nejako nepotrebujem si hľadať kamošov na azete. |
|
| Návrat hore |
|
 |
skerka Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2006 Príspevky: 79 Bydlisko: blizko nitry Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 19:19 Predmet: |
|
|
| tak mňa na azete našiel môj priateľ,ale poznali sme sa už predtým len sme na seba nemali žiadny kontakt a tak mi napísal a potom sme sa stretli..býva na dedine kde moja babka takže to nebolo až také stretko,že neviem do čoho idem... |
|
| Návrat hore |
|
 |
jerik Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.12.2004 Príspevky: 212 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 19:23 Predmet: |
|
|
Hm z pokecu poznám svoju aktualnu lasku V jeden vecer sme si pisali, na druhy den sme sa stretli a bolo A svoju najlepsiu kamaratku, ktorou je uz 7 rokov sa pozname z teletextu vtedy este nemal net kazdy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tego2000 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2007 Príspevky: 769 Bydlisko: Trnava,svk Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 19:28 Predmet: |
|
|
ja som sa stretol s jednou babou zo skalice a ked sme sa sretli mali sme o com kecat cely,vecer.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
wolodo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.06.2006 Príspevky: 639 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 19:32 Predmet: |
|
|
nie zrovna z pokecu ale z chatu na post.sk kde nechodi vela ludi som spoznal moju terajsiu najvacsiu lasku.... som s nou 1 rok 5 mesiacov a 11 dni..... dokazem to vypocitat aj na minuty ale nebudem taky detailny.....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2636 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 20:53 Predmet: |
|
|
na pokeci si pisem, az na 2 vynimky, len s ludmi, ktorych som predtym spoznal osobne, tazke stretnut sa life nieje nic nestandardne.
//autoeditácia príspevku ( 06 May 2008, 20:53 )
a riadim sa heslom: "99% bab na pokeci su chlapi, a tie ktore niesu by som radsej nechcel stretnut"
pls, bez urazky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4548
Zaslal: 06 Máj 2008, 20:57 Predmet: |
|
|
| jackb napísal: |
na pokeci si pisem, az na 2 vynimky, len s ludmi, ktorych som predtym spoznal osobne, tazke stretnut sa life nieje nic nestandardne.
//autoeditácia príspevku ( 06 May 2008, 20:53 )
a riadim sa heslom: "99% bab na pokeci su chlapi, a tie ktore niesu by som radsej nechcel stretnut"
pls, bez urazky. |
to nie je pravda, mozno je tam tak 60% chalanov a 40% dievcat...ale sak toto co robi pokec to neni normalne |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2636 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 21:06 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
| to nie je pravda, mozno je tam tak 60% chalanov a 40% dievcat...ale sak toto co robi pokec to neni normalne |
ale v tom motte ide o to, ze pod zenskymi nickmi su tam chalani |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|