|
| Autor |
Správa |
Colortraincleaner Medium Star

Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 403 Bydlisko: Atlantida Karma: 
|
Zaslal: 21 Jún 2006, 22:37 Predmet: |
|
|
heh ... mozno by sa mohly riesit aj elektronicke neshody ... tym myslim, ze by si asi zopar userov dali riadne cez drzku ...
a aj ja by som sa chytil par typov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2391 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 21 Jún 2006, 22:48 Predmet: |
|
|
| Colortraincleaner napísal: |
heh ... mozno by sa mohly riesit aj elektronicke neshody ... tym myslim, ze by si asi zopar userov dali riadne cez drzku ...
a aj ja by som sa chytil par typov  |
koho konkretne by si zmlatil ?
ja len jedneho ... jeho meno este nepoviem lebo co ak sa naozaj stretneme !  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1365 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 21 Jún 2006, 22:59 Predmet: |
|
|
Linkman za pokus to stoji
ja si neviem predstavit take stretko s Martin44 to by bola haluz  |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2948 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2006, 0:05 Predmet: |
|
|
| R1k1nko napísal: |
podla mna je to Holubar
stretko nech je v Leviciach ,popripade v Trnave od septembra tam idem na 3 mesacne skolenie,zase Trnava,panenkaskakava,ci ja toto mesto neznasam,myslim rozsiahlostou |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2058 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2006, 0:42 Predmet: |
|
|
jj stretko nema vyznam, iba by sa kazdy popil a potom (aj predtym) by sme zmlatili Martina44 a islo by sa domov...
No ma to vyznam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Colortraincleaner Medium Star

Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 403 Bydlisko: Atlantida Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2006, 6:42 Predmet: |
|
|
| R1k1nko napísal: |
ked Ty nepovies, tak co cakas odo mna ?
Holubar moze zostat v klude ... moje ciele su ine ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Linkman Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2004 Príspevky: 2499 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2006, 7:45 Predmet: |
|
|
canopus - v tom pripade sa v Trnave potom mozme stretnut
Keby som oficialne spustil stretko niekedy v Auguste v Blave prišiel by okrem Blavákov aj dakto z inakadial ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2238 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2006, 8:52 Predmet: |
|
|
| Martin44 napísal: |
A podobne percento ludi z hojka by muselo ist o 8smej domov lebo by im volala mama...
Sry pre tych co uz mali 18  |
ty si pred 18tkou musel ist o 8smej domov a hned ako si mal 18te narodeniny sa uz matka nestara kedy prides a ci vobec prides?
no tak to mas riadne je*lu mati |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5411 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2006, 9:15 Predmet: |
|
|
| Traktorista napísal: |
ty si pred 18tkou musel ist o 8smej domov a hned ako si mal 18te narodeniny sa uz matka nestara kedy prides a ci vobec prides?
no tak to mas riadne je*lu mati |
loooool, dobre si mu nalozil
Dair: aj ja myslim, ze by to tak skoncilo, ale co tak spravit 3 stretka pre vychod, stred aj zapad? Pripadne, aj v inych mestach, kde by sa dohodlo dost ludi, nieco by sa nafotilo a dalo sem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3443 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2006, 9:57 Predmet: |
|
|
To vobec neni zly napad mne by nerobilo problem dostat sa niekam aj do okolia blavy alebo nitry...dokazal by som vybavit mozno jedno auto  |
|
| Návrat hore |
|
 |
camelka Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.05.2006 Príspevky: 120 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2006, 9:59 Predmet: |
|
|
aj ja si myslim ze by to mohlo byt zaujimave ... hoci by to bolo po skupinkach ale vazne by som si nevedela predstavit jedno velke stretko vsetci z hojky ... (ja by som napr. nedosla niekde do nitry ci kde) ..
no som zvedava ci bude nieco z toho ..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1696 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2006, 11:28 Predmet: |
|
|
| dopadlo by to asi tak: keby sa stretko spravilo napr. v auguste, teraz by sa prihlasilo ze urcite pride napr. 100 ludi, ale keby uz islo do tuheho polovica by sa vyhovorila, ze nemoze lebo idu akurat vtedy navstivit staru mamu, no a keby uz prisiel den stretnutia tak by prislo 10 ludi... v pohode keby som mal volno tak pridem bez problemov, ale urcite nie niekde do Bratislavy, lebo to je trochu od ruky pre mna. Bol by som za to, keby sa to rozdelilo na skupinky podla krajov alebo tak nejak... |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2948 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2006, 11:50 Predmet: |
|
|
| Linkman napísal: |
canopus - v tom pripade sa v Trnave potom mozme stretnut
Keby som oficialne spustil stretko niekedy v Auguste v Blave prišiel by okrem Blavákov aj dakto z inakadial ?  |
no jo v Trnave sa mozeme,myslim si ze z Trnavy je ich viacej |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6601 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2006, 11:52 Predmet: |
|
|
Ja by som mohol kamkolvek, ale niektori by ma asi museli zastrelit. Haha!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5411 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2006, 14:05 Predmet: |
|
|
| Ja navrhujem spravit nieco v KE v juli. Kto sa pridava? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |