Stretko
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: STRETKO
No mozem sa ukazat.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
hej kořeni ! ... co tak nejaky hepeňing v Brnove ? ... viem - skusky, povinnosti, dazd ... ale na par piv sa vzdy cas da najst ne ?

-
t0m4s3
Admin
Daj nejaky rozumny termin
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
to je prave tazkce cosi konkretne nastrelit ... mne to totiz vyhovuje defakto hocikedy a mohli by sa vyjadrit ludia co maju viac a dolezitych skusok 
ja uz mam v podstate po skuskach a zajtra idem domov, takze uz sa asi nezucastnim.
ja idem tiež domov, dnes alebo zajtra a prídem už len na jeden deň
takže ja sa pravdepodobne nezúčastním
-
Jimmy
Light Star
so mnou velmi nepocitajte, prislo skuskove, prisiel na psa mraz 
ja by som to tiez nechal uz asi tak... mali sme daco zaciatkom maja riesit... september jasna volba
-
Linkman
Darca
Zdravím, keďže zajtra je pohoda dovoľujem si navrhnúť ak idete niekto na pohodu, urobiť takzvané mini Hojko pohoda stretko v areáli letiska. V prípade záujmu o stretko kontakt na mňa najdete na antifico.sk kde si vyzdvihnúť nálepky - Trenčiansky kraj, alebo mi napíšte sem do pošty či alebo túto na fcbku , takže v prípade záujmu o takéto stretko telefonovať, písať , bliakať
a samozrejme užívať si treba tiež.
Idete niekto na beefree? ak áno navrhujem takisto spraviť stretko 
Chcel by som tam ist len neviem ako mi to vychadza v robote, takze ked nebudem tak pocitajte so mnou 
pôjdem na BeeFree...ale či sa chcem stretnúť

-
Soviet
Darca
Ja tam sice budem, ale este neviem kde co ako a kedy 
-
Kibo
Hardcore addict
Panstvo, nedáme Dráčik revival? Už mi to chýba, potrebujem ohýbať stoličky
Už ma to máta zopár dní, ale dnes ma prepadol v robote KoCi a tiež je z tej myšlienky rovnako nadšený, takže - nedali by sme v dohľadnej dobe v BA stretko? Nemusí to byť zrovna Dráčik na Zlatých pieskoch, ale ideálny by bol priestor, ktorý vedia vypátrať aj osoby so značne vyvinutým orientačným nezmyslom a kde strpia aj naše prípadné ponocovanie
Termín zatiaľ nechávam otvorený, dohodli by sme sa podľa záujmu a podľa toho, koľko by nás bolo, môžeme vyberať aj definitívnu lokalitu
Táááákže?
Už ma to máta zopár dní, ale dnes ma prepadol v robote KoCi a tiež je z tej myšlienky rovnako nadšený, takže - nedali by sme v dohľadnej dobe v BA stretko? Nemusí to byť zrovna Dráčik na Zlatých pieskoch, ale ideálny by bol priestor, ktorý vedia vypátrať aj osoby so značne vyvinutým orientačným nezmyslom a kde strpia aj naše prípadné ponocovanie
Termín zatiaľ nechávam otvorený, dohodli by sme sa podľa záujmu a podľa toho, koľko by nás bolo, môžeme vyberať aj definitívnu lokalitu
Táááákže?
-
hojko
Site Admin
Kibo: Teoreticky bude treba ist do BA spravit jednu upravu co sa tyka servera, takze by sa to mohlo nejak spojit. Ale muselo by to byt urcite pocas tyzdna, tj. od pondelka do piatku, no rad by som sa vyhol piatku kvoli preplnenym cestam. Neviem vsak kedy, mozno pocas buduceho tyzdna... Este zistim co a ako a napisem to sem. Cas by mi vsak vyhovoval potom o nieco skorsi ako minule, no neviem ako miestni pastikari robia a ako to maju s dopravou.
-
Kibo
Hardcore addict
Ja som tiež za termín cez týždeň, víkendy mávam zabité. Kľudne aj utorok či štvrtok. Ak to nebude o pol druhej poobede, nemám problém zdrhnúť z roboty skôr... 
-
Soviet
Darca
Ruka hore zamna v BA..Cez tyzden po 17tej hocikedy 
ok valim na beefree ak niekto ide navrhujem stretko sobotu o 12tej pri redbull stanku nad techno stageom ... 0911294252 tesim 
-
Kibo
Hardcore addict
Dáke nové info ohľadom bratislavského stretka?