Urcite napriklad mna, lebo som mu nadaval kvoli tym jeho fetackym excesom Bolo by to urcite zaujimave, ja by som nemohol z tych ksichtov Btw: !ExploiD! sa nauc pisat, lebo sa niekdo neovladne a nauci ta to na tom stretku manualne...
Gangy napísal:Urcite napriklad mna, lebo som mu nadaval kvoli tym jeho fetackym excesom Bolo by to urcite zaujimave, ja by som nemohol z tych ksichtov Btw: !ExploiD! sa nauc pisat, lebo sa niekdo neovladne a nauci ta to na tom stretku manualne...
konkretne hovoris o com o tom ze davam H priklad dHavam? lebo tam to KED som myslel kde thakze mi mozes olizat vajcia
Linkman napísal:čo sa tyka nazvy stretiek davajte len krajske mesta aby to nedopadlo tak ze tu bude zachvilu ze Stretko Dobšinná, Vyšná Myšľa a pod....
Odkial poznas Vysnu Myslu?? Jeden spoluziak z gympla tam byva
GothaR napísal:ja som ochotny spravit stretko v KE, zist sa niekde na hlavnej, zakotvit v nejakom podniku a trochu sa spolocensky unavit
¨ked v KE tak jednoznacne krcma u kelta na tom slavnom namesti s fontanou, co ta ostrieka.. Ja som sice z BA ale raz rocne cez prazdniny si taky maly vylet po slovenku do kosic urobim spolu s fotrami..
niektorý jednotlivci sa stretli aj sami.. ono je stejne nereálne že tích 100 ludí čo sem aktívne postuje sa zrazu niekde stretne ja by som bol ochotný ísť najďalej do KE. Ale ako viem ostatný budú chcieť niečo viac západne. Ono by bolo potom dobré urobiť také krajové stretka že sa stretnú ludia iba z toho kraju vymeníme si tel. čísla a dohodneme sa. That is all..
hh no vidim ze sa tu rozbieha vymyslite nieco v KE a myslim ze 2ja modi pridu na 90percent masterminda aj za usi dotiahnem ak tu budem takze vymyslajte cim skor 11teho odchadzam