Strojari pomozte!!!
Strojari pomozte!!!
Mam na zadanie do skoly namodelovat tuto zostavu:
Sklada sa asi z tyxto 2 casti co su nalavo a napravo...(okrem toho tam je hriadel, lozisko, vymedzovaci kruzok a pero) ale co ja ta vec v strede co som zakruzkoval???
Sklada sa asi z tyxto 2 casti co su nalavo a napravo...(okrem toho tam je hriadel, lozisko, vymedzovaci kruzok a pero) ale co ja ta vec v strede co som zakruzkoval???
-
klm16
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nejake ozubene koleso, alebo drazka ktora na nastarost ten posuvny kotuc aby ked sa k nej pritlaci tak sa prenasa hnaci moment na pravu cast tvojho obrazka...
ked sa posuvny kotuc odtiahne tak sa uvolni z tych zubov tej drazky moment sa automaticky prestane prenasat...
aspon ja som to tak pochopil
proste ten posuvny kotuc to toho zapadne a plni svoj ucel...
ked sa posuvny kotuc odtiahne tak sa uvolni z tych zubov tej drazky moment sa automaticky prestane prenasat...
aspon ja som to tak pochopil
proste ten posuvny kotuc to toho zapadne a plni svoj ucel...
podla mna to nieje ziadna stredna cast, ale miesto kde sa do seba zasekavaju zuby diela napravo do zubov diela nalavo
//edit:
no tak mal som pravdu
(vid prilohu)... a teraz chcem 10Sk 
//edit2:
aha... takze som si az teraz vsimol ze ta spojka je pre obidva smery otacania... takze tam nedas trouholnikove zuby ale stvoruholnikove... dufam ze si to vies predstavit
//edit:
no tak mal som pravdu
//edit2:
aha... takze som si az teraz vsimol ze ta spojka je pre obidva smery otacania... takze tam nedas trouholnikove zuby ale stvoruholnikove... dufam ze si to vies predstavit
- Prílohy
-
- sp8a.gif
- (4.2 KiB) 85 stiahnutí