(teraz som si pozrel SkyEurope.. v stredu večer tam, v nedeľu večer nazad.. 7700sk aj s daňami a poplatkami..
Student Agency
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
no ta wifi je len na par linkach po CR, na medzinarodnych nie je.. filmy pustaju vaacsinou blbe, ako si napisal, ale ked sme sli z amsterdamu, davali napr. pianistu, takze sa najde aj par vynimiek.. k tym jackom: v tych novsich busoch su medzi sedackami v strede, to je potom nepohodlne ako pisal addictor, ale v tych druhych su po krajoch sedaciek, takze medzi sedackami je plynuly prechod, tak ak mas stastie alebo je malo ludi a mas k dispozicii obe, da sa tam celkom kvalitne (na pomery busu) vyspataddictor napísal:pred cca 2 mesiacmi som bol cez student agency v amsterdame... listok tam a spat ma stal 200CZ... a nie je tam ziadny odrb... pohodlnne cestovanie, teple napoje zdarma, ak vychytas dobry bus, tak je tam aj wifina, telku mozes pozerat, no pustaju blbe filmy... a v neposlednej rade je tam aj pekna hosteska...
-
KaktusBR
Medium Expert
cim menej zastavok tym lepsie..... dobre si pamatam ako som chodil Brezno - Bratislava a slo ma porazit ked siel bus do Novych Zamkov, Trnavy alebo cez Sered. Raz som nasadol dokonca na bus co siel cez Prievidzu - krasnych 6,5 hodin v autobuse
najlepsi bus bol Brezno - Blava priamo bez zastavok. takze nemyslim ze je to trapne ale pohodlne.
S toho co tu pocuvam tak ak budem hladat nejaky spoj tak jednoznacne zacnem hladat na Student Agency

najlepsi bus bol Brezno - Blava priamo bez zastavok. takze nemyslim ze je to trapne ale pohodlne.
S toho co tu pocuvam tak ak budem hladat nejaky spoj tak jednoznacne zacnem hladat na Student Agency
KaktusBR.. no pokiaľ by ten bus stál v Martine a Brne, tak by už tak trápne nebolo.. 
Inak SA večerný spoj o 21:00.. štartuje v KE, zastavka PO.. a následne až Brno.. to je super spoj..
(jediná nevýhoda, že ak je plný, tak je plný od PO, inak by bola šanca, že práve k Vám nasadne človek až povedzme v TN, čiže od KE po TN sedíte sami a môžete pohodlne rozťahovať)
Inak SA večerný spoj o 21:00.. štartuje v KE, zastavka PO.. a následne až Brno.. to je super spoj..
-
Začiatok Konca
Professional
Keďže ešte nemáme s priateľkou 18, museli sme dať rodičom vypísať pnú moc.. na ktorej sme si neškôr všimli napísané, že nemôžme v minibuse využívať služby autobusu a stewardky.... čo je to za pi*ovinu?.. to myslia vážne?.. máte s tým niekto skúsenosti?.. ako je to v skutočnosti?.. díky za rýchle odpovede, lebo zajtra o 17:00 odchádzame do BA.. o 19:00 bus.. 
-
Začiatok Konca
Professional
-
makaveli
King
cestoval som, ale uz ked prvy krat, tak som mal nad 18.. ale vzdy co som videl, tak sa zastavili pri kazdom sedadle.. naposledy ked som siel do holandska v marci, tak na vedlajsej dvojsedacke sedeli taki chalan s babou, mohli mat tak 16 najviac a v pohode vyuzivali vsetky sluzby busu.. ako, do konfliktu sa nemas preco dostat, lebo vy, resp. vasi rodicia to podpisali, tak ked ti tie sluzby stewardky a autobusu odopru, nemozes sa s nimi hadat, ze ty ich mas pravo vyuzivat.. len hovorim, ze som si este v SA nevsimol, ze by take nieco v skutocnosti praktizovaliZitePunkom napísal:Cestoval si s nimi?... alebo len tipuješ?.. lebo by som sa tam nechcel omylom dostať do konfliktu..
-
Vesper
Professional
Ja som s nimi cestoval do Francúzska keď som mal 17 a nebol vôbec žiadny problém. Síce mi v pobočke tiež dali na vyplnenie tú plnú moc, ale stewardka si určite nebude pýtať OP a aj keby tak neverím, že by na vás kvôli tomu kašlala. A keby aj tak hádam prežijete pár hodín bez služieb, aj keď neverím tomu, že by ste museliZitePunkom napísal:Cestoval si s nimi?... alebo len tipuješ?.. lebo by som sa tam nechcel omylom dostať do konfliktu..
-
Začiatok Konca
Professional
Tak je potom dobre.. lebo tam majú také oj*by napísané..
čo som chcel ešte, ako je to s batožinou a platením za batožinu?.. príručná batožina a tak?.. pár hodín.. cca 19
lebo aj tam je napísané, že si človek môže vziať len jednu príručnú batožinu a za väčšiu batožinu, presahujúcu rozmery sa zase platí.. ako je to s tým?.. prosím o5 rýchle odpovede, pretože čas odchodu sa blíži.. díky.. 
-
pryja
Darca
Ja som s nimi isla par krat v minulosti do Nemecka a bola som spokojna. Na rozdiel od napr. Turancar nestali na kazdej pumpe a vybavenie autobusov vratane klimy a napojov zdarma je na urovni. Ale ked si predstavim tie nekonecne hodiny v autobuse a este k tomu ked su vsetky sedadla obsadene a neda sa natiahnut a zdriemnut, radsej sa poobzeram po akciovej letenke. Zavisi to pravdaze od toho, kolko si do cesty ochotny investovat
-
makaveli
King
k tomuto som zas ja mal vyhrady, lebo niekedy to tahali aj 5 hodin bez zastavky, to by som sa aj rad ponatahoval a ten zachod v buse ma tiez obmedzenu kapacitu a vyuziva sa len na malu, tak ked ma zacalo tlacit v bruchu, som si hovoril, len nech uz zastanupryja napísal:Ja som s nimi isla par krat v minulosti do Nemecka a bola som spokojna. Na rozdiel od napr. Turancar nestali na kazdej pumpe
-
Fabo
Hardcore addict
No ja neviem čo s tou plnou mocou, ale odo mňa nič také nechceli... lístok som kupoval tu v KE. Šiel som s nimi z Prahy domov po prijímačkách minulý pondelok, čo sa týka servisu spokojnosť, aj keď nemali studené nápoje...
Miesta tak akurát, s filmami problém nebol, prvý nejaký Zlodej životov či ako sa to volalo, bežne pozerateľný film, nasledovala asi celá séria Priateľov (na moje potešenie v angličtine s titulkami), potom čosi čínske akčné, to som viac-menj predriemal, zároveň so Slávnostmi Sněženek, záverečné Postřižiny som si popozeral celé. To znamená, že filmy šli vkuse od Nuselskýho mostu až po Lemešany. V Noblessline šli 2 či tri za celú cestu, ktorá trvala ešte o 1-2h viac. Chlapci zo SA to proste tlačili.
Jediný rušivý element na ceste bolo tankovanie kdesi na družstve na Morave, kde sa nedalo ani vystúpiť. Aspoň nás pustili pred čakajúci autobus bez pasažierov.
Ergo: SA je pre mňa lepšou voľbou než NL, pohodlie porovnateľné, obsluha príjemnejšia, entertainment lepší. Na zápis s nimi pôjdem zas.
Miesta tak akurát, s filmami problém nebol, prvý nejaký Zlodej životov či ako sa to volalo, bežne pozerateľný film, nasledovala asi celá séria Priateľov (na moje potešenie v angličtine s titulkami), potom čosi čínske akčné, to som viac-menj predriemal, zároveň so Slávnostmi Sněženek, záverečné Postřižiny som si popozeral celé. To znamená, že filmy šli vkuse od Nuselskýho mostu až po Lemešany. V Noblessline šli 2 či tri za celú cestu, ktorá trvala ešte o 1-2h viac. Chlapci zo SA to proste tlačili.
Jediný rušivý element na ceste bolo tankovanie kdesi na družstve na Morave, kde sa nedalo ani vystúpiť. Aspoň nás pustili pred čakajúci autobus bez pasažierov.
Ergo: SA je pre mňa lepšou voľbou než NL, pohodlie porovnateľné, obsluha príjemnejšia, entertainment lepší. Na zápis s nimi pôjdem zas.
-
makaveli
King
ZitePunkom: pocuj btw, kde tam je napisane, to ze nemozes vyuzivat sluzby autobusu a stewardky..?? tu je to splnomocnenie a nic take tam nevidim.. tam sa pise len o minibuse a to je nieco uplne ine ako si pisal ty.. pretoze niektore linky idu takto: ked som siel do svedska, myslim ze v kodani sme prestupovali na minibus samozrejme bez akehokolvek cakania.. bol to taky mensi zlty bus, tiez s telkou, myslim ze bez zachodu, to si nie som isty, bez stewardky, kedysi jazdil na linke brno - vieden.. a kavu nam jeden z vodicov spravil, ked sme ho poprosili.. prestupovali sme, lebo ten povodny normalny velky SA bus, ktorym sme sli uz od Brna siel na smer Stockholm a my sme sli na smer Linkoping.. takze tak
este k tej batozine na medzinarodnych linkach (okrem cz <-> sk):
este k tej batozine na medzinarodnych linkach (okrem cz <-> sk):
4. 3 Přeprava na ostatních mezinárodních linkách a stanovené poplatky:
4. 3. 1 Bezplatně přepravujeme pro 1 cestujícího
1 ruční zavazadlo,
1 zavazadlo v zavazadlovém prostoru do 30 kg a rozměrů 25 x 60 x 80 cm.
-
Vesper
Professional
Mne sa naopak tiež páčia dlhé intervaly bez zbytočných prestávok. A čo sa týka toho záchoda, ako spozná stewardka, že si sa tam vysral? Nehovorím, že tam treba chodiť naschvál na veľkú, ale keď treba tak trebamakaveli napísal:k tomuto som zas ja mal vyhrady, lebo niekedy to tahali aj 5 hodin bez zastavky, to by som sa aj rad ponatahoval a ten zachod v buse ma tiez obmedzenu kapacitu a vyuziva sa len na malu, tak ked ma zacalo tlacit v bruchu, som si hovoril, len nech uz zastanu