Student Agency
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja som s nimi isla par krat v minulosti do Nemecka a bola som spokojna. Na rozdiel od napr. Turancar nestali na kazdej pumpe a vybavenie autobusov vratane klimy a napojov zdarma je na urovni. Ale ked si predstavim tie nekonecne hodiny v autobuse a este k tomu ked su vsetky sedadla obsadene a neda sa natiahnut a zdriemnut, radsej sa poobzeram po akciovej letenke. Zavisi to pravdaze od toho, kolko si do cesty ochotny investovat
-
makaveli
King
k tomuto som zas ja mal vyhrady, lebo niekedy to tahali aj 5 hodin bez zastavky, to by som sa aj rad ponatahoval a ten zachod v buse ma tiez obmedzenu kapacitu a vyuziva sa len na malu, tak ked ma zacalo tlacit v bruchu, som si hovoril, len nech uz zastanupryja napísal:Ja som s nimi isla par krat v minulosti do Nemecka a bola som spokojna. Na rozdiel od napr. Turancar nestali na kazdej pumpe
-
Fabo
Hardcore addict
No ja neviem čo s tou plnou mocou, ale odo mňa nič také nechceli... lístok som kupoval tu v KE. Šiel som s nimi z Prahy domov po prijímačkách minulý pondelok, čo sa týka servisu spokojnosť, aj keď nemali studené nápoje...
Miesta tak akurát, s filmami problém nebol, prvý nejaký Zlodej životov či ako sa to volalo, bežne pozerateľný film, nasledovala asi celá séria Priateľov (na moje potešenie v angličtine s titulkami), potom čosi čínske akčné, to som viac-menj predriemal, zároveň so Slávnostmi Sněženek, záverečné Postřižiny som si popozeral celé. To znamená, že filmy šli vkuse od Nuselskýho mostu až po Lemešany. V Noblessline šli 2 či tri za celú cestu, ktorá trvala ešte o 1-2h viac. Chlapci zo SA to proste tlačili.
Jediný rušivý element na ceste bolo tankovanie kdesi na družstve na Morave, kde sa nedalo ani vystúpiť. Aspoň nás pustili pred čakajúci autobus bez pasažierov.
Ergo: SA je pre mňa lepšou voľbou než NL, pohodlie porovnateľné, obsluha príjemnejšia, entertainment lepší. Na zápis s nimi pôjdem zas.
Miesta tak akurát, s filmami problém nebol, prvý nejaký Zlodej životov či ako sa to volalo, bežne pozerateľný film, nasledovala asi celá séria Priateľov (na moje potešenie v angličtine s titulkami), potom čosi čínske akčné, to som viac-menj predriemal, zároveň so Slávnostmi Sněženek, záverečné Postřižiny som si popozeral celé. To znamená, že filmy šli vkuse od Nuselskýho mostu až po Lemešany. V Noblessline šli 2 či tri za celú cestu, ktorá trvala ešte o 1-2h viac. Chlapci zo SA to proste tlačili.
Jediný rušivý element na ceste bolo tankovanie kdesi na družstve na Morave, kde sa nedalo ani vystúpiť. Aspoň nás pustili pred čakajúci autobus bez pasažierov.
Ergo: SA je pre mňa lepšou voľbou než NL, pohodlie porovnateľné, obsluha príjemnejšia, entertainment lepší. Na zápis s nimi pôjdem zas.
-
makaveli
King
ZitePunkom: pocuj btw, kde tam je napisane, to ze nemozes vyuzivat sluzby autobusu a stewardky..?? tu je to splnomocnenie a nic take tam nevidim.. tam sa pise len o minibuse a to je nieco uplne ine ako si pisal ty.. pretoze niektore linky idu takto: ked som siel do svedska, myslim ze v kodani sme prestupovali na minibus samozrejme bez akehokolvek cakania.. bol to taky mensi zlty bus, tiez s telkou, myslim ze bez zachodu, to si nie som isty, bez stewardky, kedysi jazdil na linke brno - vieden.. a kavu nam jeden z vodicov spravil, ked sme ho poprosili.. prestupovali sme, lebo ten povodny normalny velky SA bus, ktorym sme sli uz od Brna siel na smer Stockholm a my sme sli na smer Linkoping.. takze tak
este k tej batozine na medzinarodnych linkach (okrem cz <-> sk):
este k tej batozine na medzinarodnych linkach (okrem cz <-> sk):
4. 3 Přeprava na ostatních mezinárodních linkách a stanovené poplatky:
4. 3. 1 Bezplatně přepravujeme pro 1 cestujícího
1 ruční zavazadlo,
1 zavazadlo v zavazadlovém prostoru do 30 kg a rozměrů 25 x 60 x 80 cm.
-
Vesper
Professional
Mne sa naopak tiež páčia dlhé intervaly bez zbytočných prestávok. A čo sa týka toho záchoda, ako spozná stewardka, že si sa tam vysral? Nehovorím, že tam treba chodiť naschvál na veľkú, ale keď treba tak trebamakaveli napísal:k tomuto som zas ja mal vyhrady, lebo niekedy to tahali aj 5 hodin bez zastavky, to by som sa aj rad ponatahoval a ten zachod v buse ma tiez obmedzenu kapacitu a vyuziva sa len na malu, tak ked ma zacalo tlacit v bruchu, som si hovoril, len nech uz zastanu
-
Začiatok Konca
Professional
-
Shark NX
Addict
Mas tam nejaky vnutorny kolobeh ... Cize da sa chodit len na malu a aj to v nudzovych pripadoch. Keby si siel na velku tak neviem ci to splachnes a ked aj hej tak do hodiny by cely autobus smrdel jak ČOVka.Vesper napísal:Mne sa naopak tiež páčia dlhé intervaly bez zbytočných prestávok. A čo sa týka toho záchoda, ako spozná stewardka, že si sa tam vysral? Nehovorím, že tam treba chodiť naschvál na veľkú, ale keď treba tak treba
-
Vesper
Professional
Ja nechcem zase prechádzať k fekálnym debatám, ale ja som tam už raz bol. Extrémne podmienky. Každopádne sa nič nestalo. Si myslím, že si nemôžu dovoliť risknúť, že ak sa tam niekto vysere tak to zamorí celý busShark NX napísal:Mas tam nejaky vnutorny kolobeh ... Cize da sa chodit len na malu a aj to v nudzovych pripadoch. Keby si siel na velku tak neviem ci to splachnes a ked aj hej tak do hodiny by cely autobus smrdel jak ČOVka.
-
Začiatok Konca
Professional
No, tak dva týždne ubehli, ako voda..
a sme doma..
so student agency sme boli veľmi spokojní..
akurát bol veľmi plný autobus a tak sa nedalo rozťahovať, ale to sme nejako preglgli...
teplé nápoje boli super, telka rovno pred tvárou..
milá stewardka a steward..
celkom slušný záchod.. vlastne sa mi to tam páčilo..
a vybral by som sa tým aj druhýkrát. S tou batožinou nebol žiaden problém.
úplná spokojnosť..
ďakujem všetkým... 
Student Agency od 23.6. poupravil spoje na Slovensko, zaviedol novú linku do Bardejova a taktiež zavádza nové autobusy Beulas Glory, s ktorými som mal tú česť cestovať 21.6. a 29.6.:
http://www.busportal.cz/modules.php?nam ... e&sid=4836
Okrem toho, že má až 68 miest, ponúka nové sedačky, ktoré sú pohodlnejšie, majú väčšie sedáky aj operadlá. Tiež môže byť zaujímavé sedenie v prvom rade, ktorý je hneď nad vodičom, takže sa cítite ako v poschodovom autobuse (akurát málo miesta na nohy). Zatiaľ však v týchto nových busoch blbne audio, na väčšine sedačiek sa nedá nič počúvať okrem 7. kanálu, tj. hovorené slovo (filmy prehodili na 2. kanál). Doporučujem teda v prípade cesty s týmto autobusom v najbližších dňoch si zabezpečiť náhradný zdroj hudby, aby ste nezošaleli. Stewardi sa vyhovárajú na výrobnú chybu, vraj technici čakajú na súčiastky zo Španielska.

http://www.busportal.cz/modules.php?nam ... e&sid=4836
Okrem toho, že má až 68 miest, ponúka nové sedačky, ktoré sú pohodlnejšie, majú väčšie sedáky aj operadlá. Tiež môže byť zaujímavé sedenie v prvom rade, ktorý je hneď nad vodičom, takže sa cítite ako v poschodovom autobuse (akurát málo miesta na nohy). Zatiaľ však v týchto nových busoch blbne audio, na väčšine sedačiek sa nedá nič počúvať okrem 7. kanálu, tj. hovorené slovo (filmy prehodili na 2. kanál). Doporučujem teda v prípade cesty s týmto autobusom v najbližších dňoch si zabezpečiť náhradný zdroj hudby, aby ste nezošaleli. Stewardi sa vyhovárajú na výrobnú chybu, vraj technici čakajú na súčiastky zo Španielska.
No prave ze Nobless line ma tolko miesta, ze sa tam da roztahovat aj ked vsade okolo sedia ludia a ten pred tebou si sedacku sklopi najviac ako sa dabrm napísal:Inak SA večerný spoj o 21:00.. štartuje v KE, zastavka PO.. a následne až Brno.. to je super spoj..(jediná nevýhoda, že ak je plný, tak je plný od PO, inak by bola šanca, že práve k Vám nasadne človek až povedzme v TN, čiže od KE po TN sedíte sami a môžete pohodlne rozťahovať)
Ale toto nie je dovod, preco som ozivil tuto temu - cital som diskusie k poslednej nehode autobusu SA (z Bardejova) a tam viacero ludi spominalo, ze vodici SA jazdia prirychlo a niekedy aj riskantne, ake su vase skusenosti?
Dokonca nejaka stewardka pisala, ze kvoli tomu od SA odisla.
Ja som SA naposledy cestoval uz davnejsie a tiez sa mi mari, ze vodici niekedy predbiehali ako keby isli osobnym autom
A na zaver motivacne video pre tych, ktorym sa priputavanie v autobuse zda nepohodlne:
Jedným z tých prispievateľov som bol aj ja, takže opakujem, niektorí naozaj jazdia ako draci, obzvlášť na nočných spojoch, a preto sa na linkách SA pravidelne pripútavam. Veď ak som dobre čítal, keby boli pri poslednej nehode všetci pasažieri pripútaní, možno by neboli žiadne straty na životoch..
Za všetky riskantné situácie, ktoré som videl na vlastné oči, uvediem len jednu.. na semaforoch pred Žilinou (už ani neviem, kde to presne je). Bola noc, prázdna cesta, autobus si to peckoval podľa mňa na full (110), na semafore bola zelená, ale akonáhle autobus bol vzdialený od semaforu na cca 50m, zrazu naskočila červená a o chvíľu sa pustil jeden pickup z vedľajšej cesty. Autobus nemal šancu v takej rýchlosti zastaviť, jedno šťastie bolo, že šofér pickupu (hoci mal zelenú) sa obzrel doľava a okamžite dupol na brzdy, tým si zachránil život.. a možno aj niekoho iného..........
Za všetky riskantné situácie, ktoré som videl na vlastné oči, uvediem len jednu.. na semaforoch pred Žilinou (už ani neviem, kde to presne je). Bola noc, prázdna cesta, autobus si to peckoval podľa mňa na full (110), na semafore bola zelená, ale akonáhle autobus bol vzdialený od semaforu na cca 50m, zrazu naskočila červená a o chvíľu sa pustil jeden pickup z vedľajšej cesty. Autobus nemal šancu v takej rýchlosti zastaviť, jedno šťastie bolo, že šofér pickupu (hoci mal zelenú) sa obzrel doľava a okamžite dupol na brzdy, tým si zachránil život.. a možno aj niekoho iného..........
No prave kvoli tym pasom som dal video. Bus nevyzeral byt vobec poskodeny, ale ked clovek vypadne rovno pod neho, tak nema sancu, ale dobre im tak, vodici aj stewardi ludi vzdy upozornuju, kto si neda povedat, ma problem, len je skoda, ze teraz kvoli nezodpovednym cestujucim bude tvrdo pykat aj vodic, ktory bol sice pravdepodobne tiez nezodpovedny, ale ak by cestujuci posluchli pokyny, tak by mal na krku iba ublizenie na zdravi a nie smrt 4ch ludi.
Uprimne dufam, ze bude mat dobreho pravnika a ten mu trest znizi prave kvoli tomu, ze poukaze na hlupost pasazierov.
Ja som to tu aj niekde pisal - priputavam sa, lebo sa mi tak cestuje lepsie. Nehadze to so mnou v zakrutach a este sa aj citim bezpecnejsie, to je vsetko.
Uprimne dufam, ze bude mat dobreho pravnika a ten mu trest znizi prave kvoli tomu, ze poukaze na hlupost pasazierov.
Ja som to tu aj niekde pisal - priputavam sa, lebo sa mi tak cestuje lepsie. Nehadze to so mnou v zakrutach a este sa aj citim bezpecnejsie, to je vsetko.