|
|
|
| Autor |
Správa |
ZitePunkom Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 1128 Bydlisko: Seru na Vás,já jdu domů.. Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 23:04 Predmet: Student Agency |
|
|
Chceli by sme ísť s priateľkou do švajčiarska, za jej sestrou a chceli by sme ísť autobusom.. náhodou sme natrafili(resp. ona) na stránku Student Agency a ich dosť lacných cien.. http://www.studentagency.cz/mainpage.php?switch=101019 Ide mi len o to, ako sa tam dá takýmto spôsobom dostať a či v tom nie je nejaký od*b..
Pretože cena sa mi zdá byť dosť nízka na to, čo tam ponúkajú.. a v tomto som nedôverčivý.. Aké máte skúsenosti s toutou "cestovonou kanceláriou" ?..
cestovali ste niekto s nimi?.. ako sa vám to páčilo?.. je všetko tak, ako malo byť?.. boli ste so všetkým spokojní?.. ďakujem za postrehy..
ešte niečo.. téma tu bola len o akciách, tak mi sem prosím nechádžte linky, čítal som ju..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
KaktusBR Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2007 Príspevky: 100 Bydlisko: IOM Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 1:47 Predmet: |
|
|
| osobne nemam skusenosti ale kamarat chodi Brno - Bystrica a je spokojny. udajne kvalitny bus, hlavne sedacky a aj nejake sluzby k tomu. zevraj aj wifi tam testuju alebo uz je. |
|
| Návrat hore |
|
 |
reznick Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.02.2005 Príspevky: 104 Bydlisko: Sheffield UK, Kosice SK Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 2:33 Predmet: |
|
|
| Nemusis mat ziadne obavy, Student Agency je v pohode. |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 7158
|
| Návrat hore |
|
 |
addictor Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.12.2007 Príspevky: 354 Bydlisko: MT / BA Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 9:40 Predmet: |
|
|
pred cca 2 mesiacmi som bol cez student agency v amsterdame... listok tam a spat ma stal 200CZ... a nie je tam ziadny odrb... pohodlnne cestovanie, teple napoje zdarma, ak vychytas dobry bus, tak je tam aj wifina, telku mozes pozerat, no pustaju blbe filmy... a v neposlednej rade je tam aj pekna hosteska...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomek00 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 805 Bydlisko: Sásová, štvrť v BB :) Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 9:55 Predmet: |
|
|
no mozem len potvrdit, brat s nimi cestoval Bystrica - Praha no a velmi si pochvaloval, luxusny bus, vsetko ok.. takze sa nemusis obavat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2006 Príspevky: 1525 Bydlisko: Praha/BB Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 12:12 Predmet: |
|
|
Už som ich chválil aj v inej téme, ale nemôžem si to odpustiť ani teraz. Za minulý rok boli jednou z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich spoločností v ČR a veľa spokojných zákazníkov svedčí za všetko. Ja som s nimi išiel už veľakrát do Čiech (Brno/Praha) a raz na dlhšiu cestu a to do Reims (FR) za 600 skk. Taký luxus nezažiješ v žiadnom inom buse. Sluchátka, hudba, televízne obrazovky nad každým štvrtým sedadlom, teplé nápoje zdarma, pohodlné sedenie a keď vydá aj príjemná stewardka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
addictor Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.12.2007 Príspevky: 354 Bydlisko: MT / BA Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 12:44 Predmet: |
|
|
no zas tie sedadla su neni az tak pohodlnne, ked sa chces natiahnut na obe.... totiz oni su ergonomicky tvarovane a niekedy je medzi nimi panel, kde sa strja jack od sluchatok... ale prezit sa to da... |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

|
| Návrat hore |
|
 |
Petoo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 540 Bydlisko: www.exchangeusa.sk Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 15:32 Predmet: |
|
|
neboj sa  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2816 Bydlisko: mesto kniezata Pribinu Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 15:48 Predmet: |
|
|
| musim si listok kupovat do predu,alebo len pridem a v BB na autobuske si kupim u sofera? |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Zaslal: 05 Máj 2008, 16:30 Predmet: |
|
|
Väčšinou sa kupujú dopredu, ale aj pred odchodom Ti môžu predať, ak majú voľné miesto (čo nemusí byť vždy, keďže dosť často majú plne obsadené, obzvlášť cez sviatky, kedy študenti a pracujúci idú domov resp. nazad do Čiech, takže na toto by som sa vôbec nespoliehal, iba v prípade núdze)..
Ja väčšinou kupujem otvorené lístky, ktoré sú (alebo aspoň niekedy boli) o 50sk lacnejšie. Také lístky si potom môžeš sám cez Internet rezervovať na spoj, ktorý Ti najviac vyhovuje, môžeš si aj vybrať sedadlov v autobuse, kde chceš sedieť, pričom najneskorší čas rezervácie, zmeny resp. zrušenia rezervácie je jedna hodina pred odchodom autobusu z prvej zastávky jeho linky.
http://www.studentagency.cz/mainpage.php?switch=101385 |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 6580 Bydlisko: Vault 13 Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 16:36 Predmet: |
|
|
| Vesper napísal: |
Už som ich chválil aj v inej téme, ale nemôžem si to odpustiť ani teraz. Za minulý rok boli jednou z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich spoločností v ČR a veľa spokojných zákazníkov svedčí za všetko. Ja som s nimi išiel už veľakrát do Čiech (Brno/Praha) a raz na dlhšiu cestu a to do Reims (FR) za 600 skk. Taký luxus nezažiješ v žiadnom inom buse. Sluchátka, hudba, televízne obrazovky nad každým štvrtým sedadlom, teplé nápoje zdarma, pohodlné sedenie a keď vydá aj príjemná stewardka  |
Ale je aj luxusnejsi, napriklad Nobless line jazdi Kosice - Praha a to je neporovnatelne. Tie zlte busy od SA su podla mna nepohodlne, z toho co som zazil je tam najmenej miesta na nohy. (Nemam viac ako 190 cm) Teple napoje zdarma su ok, aj filmy pocas celej cesty, no niekdy nie je stewardka ale steward
Ale co sa tyka serioznosti, tak im mozes 100% verit, aj ked kamos s nimi raz mal problem ked isiel z Talianska a mali nieco s busom, tak niekde dlho cakali a tak, no to je vynimocne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Zaslal: 05 Máj 2008, 17:14 Predmet: |
|
|
| Gothar.. už si išiel s tým Nobless Linom? Som už aj nad nimi rozmýšľal, ale čo som počul, tak síce možno je tam pohodlnejšie, máš restaurant na prízemí, ale vraj s ním chodia nejaké pofidérne osoby (údajne dosť veľa cigáňov, hlavne od Michaloviec).. a tiež napr. TV je údajne spoločný a iba jeden, takže zadné rady majú smolu. A aj som išiel kuknúť ich web, ale oni opäť nemajú napr. tak premakané rezervácie, čo som spomínal vyššie. Ja niekedy totiž aj dve hodiny pred odchodom neviem, či idem alebo nie a vďaka Internetu si dokážem zmeniť termín odchodu podľa okolností, ktoré sa náhodou vyskytli.. (kebyže som vedel na 100% aspoň dva mesiace vopred termín cesty, tak beriem lietadlo a všetci autobusový prepravcovia mi môžu..) |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 6580 Bydlisko: Vault 13 Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 18:06 Predmet: |
|
|
ano, isiel som a take rozne osobnosti idu iba do michaloviec, lebo nobless je jediny priamy spoj z Prahy, no do Michaloviec chodi tusim iba v piatok, cize ked ides v iny den, tak je to ok. TV tam je myslim pre kazdu stvoricu sedadiel. V tej "restauracii" dole mas zadarmo teple napoje alebo potom alkoholicke za celkom prijatelne ceny. No teraz nikedy zdvihli ceny cestovneho a uz sa to tak neoplati, preto som minule uprednostnil Hejnal Tourismo, ktori su najlacnejsi, ale zaroven su busy uplne v pohode a sice s TV to nie je taky luxus, ale za tie usetrene peniaze to myslim stoji. Tiez sa sem tam vyskytnu rozne individiua, ale da sa to prezit, nikdy som vaznejsi problem nemal, vacsinou su hlucnejsi na zaciatku cesty, potom sa opiju a rychlo zaspia
S tym rusenim rezervacie na poslednu chvilu mozno bude problem, ale pri rezervovani prisla vzdy velmi rychlo odpoved od cloveka z firmy. Nie je to dokonale (neukazuje to obsadene miesta), ale mne to stacilo.
//Teraz pozeram na ceny a predchadzajuce trvdenie o tom, ze sa to neoplati rusim Pre studentov za 400 kc to je tutovka a SA v tomto pre mna nema sancu. Miesta v buse Nobless line je najviac ako som kedy zazil, dopravca pre moju najblizsiu cestu je jasny
///studujem dalej a vidim, ze do Michaloviec uz chodia vzdy, ale stale podla mna plati, ze plno bude iba v piatok a cez tyzden to bude ok. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|