|
| Autor |
Správa |
Harun Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.12.2005 Príspevky: 412 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 22 Máj 2008, 21:14 Predmet: Studentska zlava na vlaky - surne |
|
|
zdravim,potreboval by som zistit, ze ci plati studentska zlava z SAD aj na vlaky po celom slovensku. Na nete som sa nevedel dopatrat pravde
Dakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
sharky-no Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.10.2006 Príspevky: 191 Bydlisko: Morgen Club Branc Karma: 
|
Zaslal: 22 Máj 2008, 21:22 Predmet: |
|
|
podla mojich informacii nie..
polovicny sa da vybavit len ak mas presne zadanu cestu odkial-kade-kam a je to samostatny preukaz - cize s SAD nepochodis
alebo si vybavis eurokartu
alebo prehovor otca nech ide robit k zelezniciarom a budes to mat zadara |
|
| Návrat hore |
|
 |
Harun Medium Star

|
Zaslal: 22 Máj 2008, 21:26 Predmet: |
|
|
omna neide, ja mam ISIC, ale kamarat ma len cipovku na SAD
myslis si ze by ho tam zamestnali do zajtra? preto to je surne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.05.2006 Príspevky: 1495
Zaslal: 22 Máj 2008, 23:05 Predmet: |
|
|
Tak na Isic plati zlava urcite. A ako je to s tou SAD, tak to nvm, ale tety v pokladniach na ŽSR ti urcite poradia..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2274
Zaslal: 22 Máj 2008, 23:16 Predmet: |
|
|
zeleznice maju svoju vlastnu zlavenku na ktoru potrebujes ziadanku a potvrdeni ze si student od skoly...
taka fialova karticka z jednej strany zaliata...
// jj fotku som zabudol... a zlava je asi 40% myslim |
|
| Návrat hore |
|
 |
lekoklatik Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2006 Príspevky: 1417 Bydlisko: home Karma: 
|
Zaslal: 22 Máj 2008, 23:26 Predmet: |
|
|
| Maki napísal: |
zeleznice maju svoju vlastnu zlavenku na ktoru potrebujes ziadanku a potvrdeni ze si student od skoly...
taka fialova karticka z jednej strany zaliata... |
Tak. Ja mam zlavenku aj na vlak aj na SAD uplne zvlast. Na vlak je to uplne zdarma. Len foto a potvrdenie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8518 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2008, 0:02 Predmet: |
|
|
niektori vodici SAD neberu studentske elektricenky na MHD... niektori beru.. a ZSR maju vlastnu karticku tak ako aj MHD a SAD... cize bud alebo
vybavenie zlavnenky pre ZSR je zadara (alebo do 50Sk.. nejsom isty).. len treba fotku a obciansky |
|
| Návrat hore |
|
 |
Harun Medium Star

|
Zaslal: 23 Máj 2008, 0:16 Predmet: |
|
|
a este otazka daju tu karticku na pockanie ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8518 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2008, 0:21 Predmet: |
|
|
| Harun napísal: |
a este otazka daju tu karticku na pockanie ?  |
ano daju |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1499 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2008, 0:50 Predmet: |
|
|
Na vlak treba úplne osobitný preukaz. Ako u Mongolov, ale je to tak, dokonca tam neplatí ani ISIC. Raz som šiel takú krátku trasa ZV-BB a ledva som to u sprievodcu vyriešil aby mi nenaparil pokutu, lebo som si nič netušiaci kúpil študentský a mal som len ISIC  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SIX Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.10.2005 Príspevky: 293 Bydlisko: Lipt. Mikulas Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2008, 6:33 Predmet: Re: Studentska zlava na vlaky - surne |
|
|
| Harun napísal: |
zdravim,potreboval by som zistit, ze ci plati studentska zlava z SAD aj na vlaky po celom slovensku. Na nete som sa nevedel dopatrat pravde
Dakujem |
Urcite nie,
na vlaky a autobusi plati len isic , ale bacha musi byt aktivovany
alebo potom tie lokalne preukazky, ale s isicom mozes behat kdekolvek po slovensku |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2638 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2008, 6:49 Predmet: |
|
|
| Vesper napísal: |
Na vlak treba úplne osobitný preukaz. Ako u Mongolov, ale je to tak, dokonca tam neplatí ani ISIC. Raz som šiel takú krátku trasa ZV-BB a ledva som to u sprievodcu vyriešil aby mi nenaparil pokutu, lebo som si nič netušiaci kúpil študentský a mal som len ISIC  |
hm, ISIC na zeleznici plati/l, bolo mi povedane, ze plati len z miesta bydliska do miesta skoly a naopak. do inych destinacii nie.
celkovo je to pritaihnut ze vlasy, ked mate oficilanu preukazku a mozte si kupit listok len z miesta A do miesta B, ale nie do miesta C na tej trase.
a preukazka 4roky stala 15korun, alebo inu smiesnu cifru a u nas na dedine sa na vydanie cakavalo tak tyzden  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Leo15951 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2008 Príspevky: 314
Zaslal: 23 Máj 2008, 13:39 Predmet: |
|
|
| vymazane |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2005 Príspevky: 1993 Bydlisko: Trenčín Aglomeration :)) Karma: 
|
Zaslal: 27 Máj 2008, 21:38 Predmet: |
|
|
na ISIC mozete cestovat za studentske ceny vlakmi po celom Slovensku, to obmedzenie na trasu z cipu bolo uz davnejsie zrusene, pokial si dobre pamatam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pershing King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 1908 Bydlisko: Vraňare Karma: 
|
Zaslal: 27 Máj 2008, 21:46 Predmet: |
|
|
junior rail plus euro 26, 500sk na pockanie, 40% zlava, staci len OP a foto(15-26)
ISIC-y a EURA neplatia pokial nesu vydane skolou etc, cize nemozte ich mat z CKM napr..aspon tak som sa docital pred paru mesiacmi na nete |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|