Štvorylka - 16. Máj
-
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Štvorylka - 16. Máj
Česť!
Ako sa vám pozdáva tento tanec? Majú ho tancovať ôsmaci a deviataci zo základných škôl a prváci na stredných. Aký je váš názor na to.
Ja som tanečné drevo a proste ja také neviem, nie som na také veci. A každý tam musí ísť lebo to je povinné, je to celo európsky projekt a atď.
Ja osobne sa nejdem strápňovať na Hlavnú ulicu v Košiciach. Spolčenské tance nemusím.
Ak niekto nevie ako sa to tancuje, tak sa to naučte s Plačkom! klikni tu
\\Názov opravený. Ospravedlňujem sa.
Som zvedavý na vyjadrenie alfonza.
Ako sa vám pozdáva tento tanec? Majú ho tancovať ôsmaci a deviataci zo základných škôl a prváci na stredných. Aký je váš názor na to.
Ja som tanečné drevo a proste ja také neviem, nie som na také veci. A každý tam musí ísť lebo to je povinné, je to celo európsky projekt a atď.
Ja osobne sa nejdem strápňovať na Hlavnú ulicu v Košiciach. Spolčenské tance nemusím.
Ak niekto nevie ako sa to tancuje, tak sa to naučte s Plačkom! klikni tu
\\Názov opravený. Ospravedlňujem sa.
Som zvedavý na vyjadrenie alfonza.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
gumb4ll
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
no ja som druhak a my ideme tiez tancovat cize asi nie len 8,9zs ale aj 1,2 na strednej,
no inac ved to ani nie je tanec, je to chodza s podavanim si ruk
ale aj tak je to dost trapne,(pekna prilezitost ako sa uliat z cviceni z bioly
juchu mala byt pisomka)
som zvedavy kolko "tanecnikov" pride
na Hlavnu
////// inac myslim ze stvorylka sa pise s Y
no inac ved to ani nie je tanec, je to chodza s podavanim si ruk
som zvedavy kolko "tanecnikov" pride
////// inac myslim ze stvorylka sa pise s Y
Keď som sa o tomto podujatí dozvedel, spomenul som si na režim zvrhnutý pred 19 rokmi. Asi to bude tým, ako nám naša pani zástupkyňa s komunistickou dychtivosťou vysvetľovala, že pôjdeme tancovať štvorylku, čím preukážeme službu ÚNII, a k tomu sa mi vybavilo slovo "spartakiáda".
Najprv bol plán, že pôjdu tancovať len štyria z našej triedy, čo bolo ešte OK. Potom ale niekto dostal priam geniálny nápad, aby šli tancovať všetci + kto nepríde, má automaticky neospravedlnených 6 hodín = dvojka zo správania. Dobré, nie?
No ja tam debila zo seba robiť nepôjdem, lebo mám argumenty. Jednak rovno poviem, že sa to učiť nechcem, potom som nebol na prvom cvičení (ten dríst sa učia každý deň minimálne dve vyuč. hodiny), a potom to najdôležitejšie - neviem rýchlo určiť, kde je vľavo a kde vpravo. Jednoducho sa mi to pletie, normálny človek by nepovedal, že ešte v 90-tych rokoch bolo v móde preorientovávanie ľavákov na pravákov.
Jednoducho je to zbytočné, hlúpe priam debilné podujatie, len aby bol Guinessov rekord. Slávu bude žať ale len ten debil, ktorý to vymyslel.
Najprv bol plán, že pôjdu tancovať len štyria z našej triedy, čo bolo ešte OK. Potom ale niekto dostal priam geniálny nápad, aby šli tancovať všetci + kto nepríde, má automaticky neospravedlnených 6 hodín = dvojka zo správania. Dobré, nie?
No ja tam debila zo seba robiť nepôjdem, lebo mám argumenty. Jednak rovno poviem, že sa to učiť nechcem, potom som nebol na prvom cvičení (ten dríst sa učia každý deň minimálne dve vyuč. hodiny), a potom to najdôležitejšie - neviem rýchlo určiť, kde je vľavo a kde vpravo. Jednoducho sa mi to pletie, normálny človek by nepovedal, že ešte v 90-tych rokoch bolo v móde preorientovávanie ľavákov na pravákov.
Jednoducho je to zbytočné, hlúpe priam debilné podujatie, len aby bol Guinessov rekord. Slávu bude žať ale len ten debil, ktorý to vymyslel.
-
lekoklatik
VIP