Sukromie

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Seymour
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Seymour »

Tak napr. velmi neznasam, ked matka ide do izby a zacne vytahovat zaluzie ako keby to bola jej izba, alebo sa mi zacne hrabat na stole :evil: No best of je, ked si niekto bez mojho vedomia nieco zobere a potom to znici alebo strati :evil: To by som vrzadil :smt071
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

No ja som o svoje sukromie bojoval 16 rokov, ked som mal 1 rok sa mi narodil bracho a boli sme spolu v izbe ... stale som tuzil po novej izbe ze aby som mal viacej sukromia ... no a nakonec to dopadlo ze mam vlastnu izbu s PC a internetom ... moj celozivotny sen sa splnil huraaaa ... ale co to ??? zrazu oco pri PC a potom Mama pri PC ... brat pri PC a za chvylu aj najmaldsi brat so sestrov pribehnu "miiiisooooooo zaaaapniii naaaam roooozpraaaavku!" tak im zapnem (lebo musim) no a oni si tu spravia bufet a bordel .... super vo vlastnej izbe mam dokopy +- 8 hodin sukromia tie vsak PRESPIM :? ... no to by som este nejako prezil ... najviac ma stve ked pride otec a zacne pol hodinu bez slova cumiet na to ako ja chatujem alebo hram nejaku hru ... opytam sa ho ze ci daco chce a on ze nic ... tak reku nech ide prec ... a on mi da tzv. horalku a vytiahne PC z elektriky .... a tiez neznasam ked mi mama zobere mobil a prezera galeriu a smsky
Andy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andy »

miki fuha :( mas to blbe... mna stve ked sa mi niekto napriklad hrabe v pc alebo ked sa idem v skole naobedovat a zistim ze sa mi hrabali v taske :evil:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Za hrabanie v taske by som vedel :smt071 pravdaze ak by som to nedovolil ak dovolil tak poho...Alebo mam veci na stole viem kde co mam a potom segra to uprace a ja za toho svateho neviem kde co mam a ked sa spytam kde to je tak dostanem odpoved tam niekde medzi tvojimi vecami :( Alebo co ma dokaze este viac nastvat ked pisem napr. na icq alebo tunak na fore ci hocikde inde a dakto mi kuka cez plece :smt018 . Alebo co najviac neznasam ked si niekto zobere moj mobil a povieze diem sa zahrat a kuka sms-ky,galeriu preto som to uz vyriesil tak ze som si nastavil heslo na smsky a galeriu ktore poznam iba ja :P A ked cche co heslo tak mu ho natukam a sledujem co robi na tom mobile...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

mne sa vo veciach nikto nehrabe, takze ohladom tohoto v pohode...

ale co mi vadi je ze vzhladom k tomu ze je pocitac v izbe ktoru zdielam s bratom, tak je tu neustale niekto... cize sa tu nemozem ani ucit ani nic podobne, proste sukromie = 0 bodov. A presunut pocitac inam? to ma tiez napadlo, ale potom zase nemam kde pustat muziku tak aby to nerusilo ostatnych. ach jaj... musim si kupit notebook :)
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

whisper napísal:mne sa vo veciach nikto nehrabe, takze ohladom tohoto v pohode...

ale co mi vadi je ze vzhladom k tomu ze je pocitac v izbe ktoru zdielam s bratom, tak je tu neustale niekto... cize sa tu nemozem ani ucit ani nic podobne, proste sukromie = 0 bodov. A presunut pocitac inam? to ma tiez napadlo, ale potom zase nemam kde pustat muziku tak aby to nerusilo ostatnych. ach jaj... musim si kupit notebook :)
kup si sluchatka nejake Icemat audio :)
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

juurr0
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juurr0 »

takze neznasam ked niekto za mnou sedi a cumi co pisem,robym ,hram..
tiez ked si rodicia sadnu za PC ale inak pohoda SMS mazem a nic tajne neschovavam :lol:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

To akoze naozaj vam rodicia lezu do mobilu ?? :shock: :shock:
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

No znie to divne, ale nemam rad ked s niekym telefonujem a niekto je vedla mna a pocuva. Okrem toho je to klasika ked sa mi niekto hrabe v pc (a potom ze preco su tie temy o zamykani priecinkov) a dalsie...
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

moje sukromie azu tak moc nikto nenarusuje iba sestra sem tam pride ze na net a este mama ale viacmenej mam sukromie vo vecach sa mi nikto nehrabe iba co mi mama pride niekedy poukladat veci do skryne a to este zvlada
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

Ja naozaj nemám rád keď mi príde nejaká pošta (účty, súkromné, atď) a mama mi to všetko pootvára aby vedela čo mi prišlo... Nie je tam nič TOP SECRET, ale nemám to rád...
Ic3m4n
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ic3m4n »

noooooo ja moc sukromia nemam omne vedia vsetci vsetko teda aspon kamarati lebo ja sa za nic nehambim a ani sa nebudem vsetko co som spravil som spravil s vedomim ze o tom bude kazdy vediet
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

no ja suhlasim s tymito co tu padli lebo mi tiez fest vadia, ale kamos to ma este horsie, ten ked aj kona velku potrbu, tak mu mama vklude otvori dvere, strci hlavu na hajzel a pyta sa ho co chce jest zatial co on sere :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Nenavidim ked sa mi niekto rype vo: Vztahoch ,osobnych veciach, v mobile, v pocitaci, v knizkach a v mojej mysli. Vrazdil by som vtedy :x
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Neznasam, ked sa mi niekto hrabe v izbe/vo veciach alebo ako mi kamarat vravel,z e mu matka nieco vyhodila, co potreboval a jej sa to zdalo zbytocne.. Moja to nastastie nerobi /mozno hej, ale necha vsetko ako bolo, takze to nezistim a vtedy mi to nevadi/ a myslim si, ze nikto nema pravo *ani vlastna mama ci otec/ vyhadzovat moje veci. Moze trvat na tom, aby som si ich upratal/pretriedil co je zbatocne, ale chytit nieco a smarit do kosa zatial co som v skole.. :smt094
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

dudinko napísal:No znie to divne, ale nemam rad ked s niekym telefonujem a niekto je vedla mna a pocuva....
Sme na tom podobne, ja to tiež nemám v láske, hlavne keď sú to rodičia :evil:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Hmm, moji rodicia vedia, ze nemam rad ked sa mi hrabu vo ceciach tak to nerobia. Comp som si zahesloval, ked som v izbe a otec trikrat vojde ze co robim, tak sa vzdy preventivne zamknem a hotovo. Je to sice trocha blbe, furt to potom vyzera ze honim a nechcem aby ma nacapali ale mfp, co si o mne myslia mam uuuuplne niekde inde ked to neni pravda:)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Nenavidim ked mi niekto cita sms. A ked sa ho opytam ze co robi, tak povie ze nic, ked sa mi niekto hrabe v osobnych vecia- suflikoch(suflatkach), a ked niekto sedi pri mne a cita to co pisem inym ludom.
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Seymour napísal:Tak napr. velmi neznasam, ked matka ide do izby a zacne vytahovat zaluzie ako keby to bola jej izba, alebo sa mi zacne hrabat na stole :evil: No best of je, ked si niekto bez mojho vedomia nieco zobere a potom to znici alebo strati :evil: To by som vrzadil :smt071
Presne, ak mi nekto pride do izby a vytahuje zaluzie, stisuje hudbu, hrabe sa v PC bez mojho vedomia alebo niekto nastahuje niake haraburby do mojej izby, tak to ma vie pekne nasrat. :evil:
Napísať odpoveď