Sukromie
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No ja som o svoje sukromie bojoval 16 rokov, ked som mal 1 rok sa mi narodil bracho a boli sme spolu v izbe ... stale som tuzil po novej izbe ze aby som mal viacej sukromia ... no a nakonec to dopadlo ze mam vlastnu izbu s PC a internetom ... moj celozivotny sen sa splnil huraaaa ... ale co to ??? zrazu oco pri PC a potom Mama pri PC ... brat pri PC a za chvylu aj najmaldsi brat so sestrov pribehnu "miiiisooooooo zaaaapniii naaaam roooozpraaaavku!" tak im zapnem (lebo musim) no a oni si tu spravia bufet a bordel .... super vo vlastnej izbe mam dokopy +- 8 hodin sukromia tie vsak PRESPIM
... no to by som este nejako prezil ... najviac ma stve ked pride otec a zacne pol hodinu bez slova cumiet na to ako ja chatujem alebo hram nejaku hru ... opytam sa ho ze ci daco chce a on ze nic ... tak reku nech ide prec ... a on mi da tzv. horalku a vytiahne PC z elektriky .... a tiez neznasam ked mi mama zobere mobil a prezera galeriu a smsky
-
Dead_Warrior
Professional
Za hrabanie v taske by som vedel
pravdaze ak by som to nedovolil ak dovolil tak poho...Alebo mam veci na stole viem kde co mam a potom segra to uprace a ja za toho svateho neviem kde co mam a ked sa spytam kde to je tak dostanem odpoved tam niekde medzi tvojimi vecami
Alebo co ma dokaze este viac nastvat ked pisem napr. na icq alebo tunak na fore ci hocikde inde a dakto mi kuka cez plece
. Alebo co najviac neznasam ked si niekto zobere moj mobil a povieze diem sa zahrat a kuka sms-ky,galeriu preto som to uz vyriesil tak ze som si nastavil heslo na smsky a galeriu ktore poznam iba ja
A ked cche co heslo tak mu ho natukam a sledujem co robi na tom mobile...
mne sa vo veciach nikto nehrabe, takze ohladom tohoto v pohode...
ale co mi vadi je ze vzhladom k tomu ze je pocitac v izbe ktoru zdielam s bratom, tak je tu neustale niekto... cize sa tu nemozem ani ucit ani nic podobne, proste sukromie = 0 bodov. A presunut pocitac inam? to ma tiez napadlo, ale potom zase nemam kde pustat muziku tak aby to nerusilo ostatnych. ach jaj... musim si kupit notebook
ale co mi vadi je ze vzhladom k tomu ze je pocitac v izbe ktoru zdielam s bratom, tak je tu neustale niekto... cize sa tu nemozem ani ucit ani nic podobne, proste sukromie = 0 bodov. A presunut pocitac inam? to ma tiez napadlo, ale potom zase nemam kde pustat muziku tak aby to nerusilo ostatnych. ach jaj... musim si kupit notebook
-
fuCKYou
Medium Professional
kup si sluchatka nejake Icemat audiowhisper napísal:mne sa vo veciach nikto nehrabe, takze ohladom tohoto v pohode...
-
okonenipica
Zablokovaný
-
okonenipica
Zablokovaný
-
Colortraincleaner
Medium Star
Neznasam, ked sa mi niekto hrabe v izbe/vo veciach alebo ako mi kamarat vravel,z e mu matka nieco vyhodila, co potreboval a jej sa to zdalo zbytocne.. Moja to nastastie nerobi /mozno hej, ale necha vsetko ako bolo, takze to nezistim a vtedy mi to nevadi/ a myslim si, ze nikto nema pravo *ani vlastna mama ci otec/ vyhadzovat moje veci. Moze trvat na tom, aby som si ich upratal/pretriedil co je zbatocne, ale chytit nieco a smarit do kosa zatial co som v skole.. 
-
ANONYMKA17
Light Star
Hmm, moji rodicia vedia, ze nemam rad ked sa mi hrabu vo ceciach tak to nerobia. Comp som si zahesloval, ked som v izbe a otec trikrat vojde ze co robim, tak sa vzdy preventivne zamknem a hotovo. Je to sice trocha blbe, furt to potom vyzera ze honim a nechcem aby ma nacapali ale mfp, co si o mne myslia mam uuuuplne niekde inde ked to neni pravda:)
-
PAIN
Light Professional
Presne, ak mi nekto pride do izby a vytahuje zaluzie, stisuje hudbu, hrabe sa v PC bez mojho vedomia alebo niekto nastahuje niake haraburby do mojej izby, tak to ma vie pekne nasrat.Seymour napísal:Tak napr. velmi neznasam, ked matka ide do izby a zacne vytahovat zaluzie ako keby to bola jej izba, alebo sa mi zacne hrabat na stoleNo best of je, ked si niekto bez mojho vedomia nieco zobere a potom to znici alebo strati
To by som vrzadil