Sukromie

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

Neznasam, ked sa mi niekto hrabe v izbe/vo veciach alebo ako mi kamarat vravel,z e mu matka nieco vyhodila, co potreboval a jej sa to zdalo zbytocne.. Moja to nastastie nerobi /mozno hej, ale necha vsetko ako bolo, takze to nezistim a vtedy mi to nevadi/ a myslim si, ze nikto nema pravo *ani vlastna mama ci otec/ vyhadzovat moje veci. Moze trvat na tom, aby som si ich upratal/pretriedil co je zbatocne, ale chytit nieco a smarit do kosa zatial co som v skole.. :smt094
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

dudinko napísal:No znie to divne, ale nemam rad ked s niekym telefonujem a niekto je vedla mna a pocuva....
Sme na tom podobne, ja to tiež nemám v láske, hlavne keď sú to rodičia :evil:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Hmm, moji rodicia vedia, ze nemam rad ked sa mi hrabu vo ceciach tak to nerobia. Comp som si zahesloval, ked som v izbe a otec trikrat vojde ze co robim, tak sa vzdy preventivne zamknem a hotovo. Je to sice trocha blbe, furt to potom vyzera ze honim a nechcem aby ma nacapali ale mfp, co si o mne myslia mam uuuuplne niekde inde ked to neni pravda:)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Nenavidim ked mi niekto cita sms. A ked sa ho opytam ze co robi, tak povie ze nic, ked sa mi niekto hrabe v osobnych vecia- suflikoch(suflatkach), a ked niekto sedi pri mne a cita to co pisem inym ludom.
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Seymour napísal:Tak napr. velmi neznasam, ked matka ide do izby a zacne vytahovat zaluzie ako keby to bola jej izba, alebo sa mi zacne hrabat na stole :evil: No best of je, ked si niekto bez mojho vedomia nieco zobere a potom to znici alebo strati :evil: To by som vrzadil :smt071
Presne, ak mi nekto pride do izby a vytahuje zaluzie, stisuje hudbu, hrabe sa v PC bez mojho vedomia alebo niekto nastahuje niake haraburby do mojej izby, tak to ma vie pekne nasrat. :evil:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

U mna bolo No.1, ked brat pouzival moj komp v mojej izbe..Nic by na tom nebolo, ale mam tam policku ktora bola plna filmov, okolo 400 a bolo to vsetko ukladane v poradi podla toho ako boli ocislovane..takze on to robil asi tak, ze vybral film, pozrel, a potom to vopchal kamkolvek...a potom mozete stravit X minut hladanim, kde v pi*i ten film vlastne je.
To iste sa mi stavalo aj s MP3, maval som ich niekedy v multiobaloch a bolo to okolo 150CD, tak samozrejme vybral, a dal to niekam inam a potom hladate nejaku mp3 vo WhereISIt, vybehne vam ciselko media hladate a neviete to pol hodinu najst...
A samozrejme najvacsi bonus bol, ked vzal nejaky film alebo mp3 a bez mojho vedomia to pozical...Raz za cas som robieval kontrolu, ci mam vsetko (som proste fanatik a pedant) a kua samozrejme nieco chybalo, tak som sa brata opytal ci nieco poziciaval, on tvrdil ze nie (pretoze na to samozrejme medzicasom zabudol, ze nieco pozical) a pomaly ma siel zabit ze ho vobec z niecoho takeho obvinujem...a samozrejme ze o 2 tyzdne zrazu mi polozil na stol dvd s tym, ze mu vratil kamarat...boha toto ma strasne vedelo vytocit, hlavne ked slo o nejake zberatelske filmy...
A bonus je, ked sa brat snazil formatnut disk c, pretoze tam mal strcit Widly no a samozrejme ze akymsi zazrakom naformatoval E kde som mal vsetky filmy...skoro ma slak trafil, novinky z intraku som tam mal asi 20 Gb, a ked som sa ho spytal ze preco to spravil, tak mi tvrdil, ze do DOSu dal c:/format c: ale ze ono to z nevysvetlitelnej priciny formatlo E....Taku chu**** som dovtedy v zivote nepocul...tak
...Mobil sa mi sam hesluje po minute neaktivnosti takze nie je sanca aby niekto hrabal...heh...A okrem toho byvam len s jednym anglanom a polovicu domu mam pre seba, plus kluce, takze pohoda...ale spomienky su zle..
pato987
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pato987 »

neznasam ked mi niekto cumi na monitor a ja nieco pisem a tak lezie mi to na nervy v skole alebo aj doma obcas :evil:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

sukromie si cenim, nastastie su dnes prostriedky aby ho clovek mal.
truecrypt, hesla a zamok riesi vela veci.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

mna sere ked mi niekto cita napr. RP ked pisem a podobne vtedy to vo mne vrie to sa tyka hlavne mojho brachu ktory mi ich tak nenapadne citaa ked ich pisem :lol:
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

no umna v pohode ked mama vleze do izby ale jak chce upratovat tak toto uz neee :twisted: a potom dost nemam rad ked mi niekto lozy po pc :roll: no a teraz nemam rad ked sa mi niekto cudzi zacne dotykat mysky :roll:
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -Hajkli- »

mnoo suhlasim asi skoro s vsetkymi :x nemam rad ak si kamarat pozica mobil s slovami "mozem si zahtar FIFU ?" a o 5minut sa ma spital co zanmena jedno slovo v mojej SMS-ke mna skoro porazilo taka drzost si tie SMS citat bez mojho vedomia a este sa ma drzo spitat co zanmena jedno slovo.

Tak isto neznasam mama dojde pre pradlo zobere do ruk ryfle teplaky atd a zacne prezerat vsetky vacky grrrr a to iste aj skrinka a stol NENAVIDIM ked mi rodicia skusaju upratat moje veci pri tom soptim 38% tych veci uz nenajdem a navyse nikdy neviete co najdu :D

A tiez nenavidim ked mi v skole alebo mam pocit ze aj brat nenapadne citaju co pisem cez icq nake stranky chodim to ma tak nasere minule spoluziacka si sadla ku mne a pozera ako si pisem s kamosmi na icq.

A posledan vec neznasam ak sa ma niekto zacne na nieco hlupo vypitovat. priklad napisemkamosovy cez icq "DNES NEJDEM DO ORATKA" a on mi zavola za pol hodinu a pita sa "preco nejdes do oratka" alebo "kam ides" a toto neznasam mam pocit ze ked toto mi ludia robia v blizkosti tak ich mam chut zabyt a rozdupat v asfaltke.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

mne zas v prvom rade vadí keď sa mi do súkromia pletú rodičia... neviem prečo ale kebyže mi to urobí nejaký kamarát alebo cudzí človek, tak ma to nesere ale od fotrovcov alebo sestry keď sú v izbe sa stále pozerám či niečo nehľadajú a tak...
ale to bolo hlavne keď som fajčil a skrýval cigy a tak, už pomenej :D
Ikarus
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ikarus »

Tiez neznasam ked mi niekto zasahuje do sukromia no som jedinačik takze som spokojny a rodicia moje sukromie vacsinou respektujú 8)
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

nooo :) mam nervy ked mi niekto prezera veci v mobile,mam nervy ked niekto pozera co mam doma v skriniach a za skriniami,mam nervy ked mi niekto prezera pc,mam nervy ked mi niekto babre do penazenky a mam nervy ked niekto ohovara veci s tretej rise co mam doma :)
*Barborka*
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa *Barborka* »

Svoje sukromie mam a ked citim ze niekto uz prekrocil iste hranice tak mu to dam jasne najavo ... napr nemam rada ked sa mi niekto za kazdu cenu vtiera a je na mna mily a dobry , ale tiez ked ma ohovara najma ked nevie o co ide a stara sa do toho ... :smt068
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

no mna vie rozhadzat aj ked sa mi ceruzky dotknu rodicia.moje veci su len moje a maju svoje miesto,ktore urcim ja.
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

Mňa najviac naštve, keď mi rodičia čumia do toho, čo robím na kompe. Napríklad minule videli, že som cez icq chatoval s jednou babou a začali sa tomu čudovať akoby som chatoval s niekym z marsu... svet rodičov nepochopím :roll:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

safan napísal:no mna vie rozhadzat aj ked sa mi ceruzky dotknu rodicia.moje veci su len moje a maju svoje miesto,ktore urcim ja.
keby si bol moj syn tak ta bijem hlava nehlava.pochybujem ze si si na tu ceruzku zarobil sam a takto sa odvdacovat rodicom no..

btw mne najviac vadi ke mi citaju sms-ky,maily,postu alebo mi dost prekaza vyslovene "šmirovanoe" v mojich skriniach.nepovem ked mama hlada nejake prakticke veci co mam po skriniach (lepiacu pasku atd) ale z casu na cas je prepne a brutalne mi smiruje po skrinach.ftedy sa stale dost pohadame
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

neznasam "statie za chrbtom" ked vacsinou robim s PC.. mam taky pocit ze mi beru sukromie a to na co mam pravo len ja :?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

sukromie no tak to si teda chranim a do neho zasahovat moze len priatelka rodicia urcite nie a vie ma pekne nasrat ak sa mi do sukromia seru aj kamarati prevazne kamaratky :evil:
Napísať odpoveď