|
|
|
| Autor |
Správa |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4681
Zaslal: 09 Feb 2007, 23:19 Predmet: |
|
|
Ako uz bolo spomenute, taketo nieco je velmi zapeklita situacia. Ak ma dany uzivatel dynamicku IP-cku, tazko mu dat banan. Jedine, co by asi ako-tak mohlo pomoct, je blocknutie moznosti posielania SS, ale aj to len po dobu, pokial si nevytvori novy ucet. Takze, zaver tohto vsetkeho je ten, ze je to cisto len na Vas, ci sa nechate zlakat na neake kinder-warforum a zanevriete na hojko.com, alebo nie. Je len na Vas, ako sa s takymto niecim vysporiadate.
V podstate, najlepsie co mozete spravit je, ze budete takuto SS a usera, co Vam ju poslal ignorovat a zaroven to oznamite niekomu z mod tymu, alebo najlepsie niektoremu z adminov.
Este taka perlicka na zaver, by ste sa divili, ale nasiel sa jeden "Lolek", co sa ma snazil zlanarit na svoje uplne ze mega-suprovo-bombasticke war forum. Nuz, co dodat... mal som ist, ja blbec.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
minob Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2005 Príspevky: 356 Bydlisko: Tangiers Karma: 
|
Zaslal: 09 Feb 2007, 23:32 Predmet: |
|
|
| v poslednej dobe citam na forach, ze je to velmi oblubeny sposob na kradnutie uctov na trackeroch...Ak mavate rovnake nick names a hesla na forach/trackeroch, moze sa vam to lahko stat. Radsej to ignorujte. |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1763 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 10 Feb 2007, 20:38 Predmet: Re: Súkromné správy obsahujúce warez ! |
|
|
| n1^ napísal: |
cav. kukni nowe war forum www.***-*****.*******.** forum funguje zatial len 3 tyzdne, zhaname kvalitnych userov a preto pisem tuto spravu tebe! Dufam ze sa regnes a podporis nas!
diky
................................
|
kebyze si aspon ta osoba dala zalezat na formalnej stranke tej spravy, aby to aspon trochu serioznejsie posobilo ... ale co uz, zakladanie warfor je v dnesnej dobe narodny sport  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|