Súkromné správy obsahujúce warez !

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ako uz bolo spomenute, taketo nieco je velmi zapeklita situacia. Ak ma dany uzivatel dynamicku IP-cku, tazko mu dat banan. Jedine, co by asi ako-tak mohlo pomoct, je blocknutie moznosti posielania SS, ale aj to len po dobu, pokial si nevytvori novy ucet. Takze, zaver tohto vsetkeho je ten, ze je to cisto len na Vas, ci sa nechate zlakat na neake kinder-warforum a zanevriete na hojko.com, alebo nie. Je len na Vas, ako sa s takymto niecim vysporiadate.
V podstate, najlepsie co mozete spravit je, ze budete takuto SS a usera, co Vam ju poslal ignorovat a zaroven to oznamite niekomu z mod tymu, alebo najlepsie niektoremu z adminov.

Este taka perlicka na zaver, by ste sa divili, ale nasiel sa jeden "Lolek", co sa ma snazil zlanarit na svoje uplne ze mega-suprovo-bombasticke war forum. Nuz, co dodat... mal som ist, ja blbec. :D
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

v poslednej dobe citam na forach, ze je to velmi oblubeny sposob na kradnutie uctov na trackeroch...Ak mavate rovnake nick names a hesla na forach/trackeroch, moze sa vam to lahko stat. Radsej to ignorujte.
smejo
Addict
Addict

Re: Súkromné správy obsahujúce warez !

Príspevok od používateľa smejo »

n1^ napísal:
cav. kukni nowe war forum www.***-*****.*******.** forum funguje zatial len 3 tyzdne, zhaname kvalitnych userov a preto pisem tuto spravu tebe! Dufam ze sa regnes a podporis nas!

diky
:)

................................
kebyze si aspon ta osoba dala zalezat na formalnej stranke tej spravy, aby to aspon trochu serioznejsie posobilo ... ale co uz, zakladanie warfor je v dnesnej dobe narodny sport :D
Napísať odpoveď