Obsah fóra www.hojko.com
TV, Rádiá, Online Filmy, MP3 - všetko na jednej stránke
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Súkromné správy obsahujúce warez !
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pripomienky a návrhy Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 05.10.2005

PríspevokZaslal: 09 Feb 2007, 23:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ako uz bolo spomenute, taketo nieco je velmi zapeklita situacia. Ak ma dany uzivatel dynamicku IP-cku, tazko mu dat banan. Jedine, co by asi ako-tak mohlo pomoct, je blocknutie moznosti posielania SS, ale aj to len po dobu, pokial si nevytvori novy ucet. Takze, zaver tohto vsetkeho je ten, ze je to cisto len na Vas, ci sa nechate zlakat na neake kinder-warforum a zanevriete na hojko.com, alebo nie. Je len na Vas, ako sa s takymto niecim vysporiadate.
V podstate, najlepsie co mozete spravit je, ze budete takuto SS a usera, co Vam ju poslal ignorovat a zaroven to oznamite niekomu z mod tymu, alebo najlepsie niektoremu z adminov.

Este taka perlicka na zaver, by ste sa divili, ale nasiel sa jeden "Lolek", co sa ma snazil zlanarit na svoje uplne ze mega-suprovo-bombasticke war forum. Nuz, co dodat... mal som ist, ja blbec. Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
minob
Medium Star
Medium Star

Založený: 12.08.2005

PríspevokZaslal: 09 Feb 2007, 23:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

v poslednej dobe citam na forach, ze je to velmi oblubeny sposob na kradnutie uctov na trackeroch...Ak mavate rovnake nick names a hesla na forach/trackeroch, moze sa vam to lahko stat. Radsej to ignorujte.
Návrat hore
smejo
King
King

Založený: 04.04.2005

PríspevokZaslal: 10 Feb 2007, 20:38    Predmet: Re: Súkromné správy obsahujúce warez ! Odpovedať s citátom  

n1^ napísal:

cav. kukni nowe war forum www.***-*****.*******.** forum funguje zatial len 3 tyzdne, zhaname kvalitnych userov a preto pisem tuto spravu tebe! Dufam ze sa regnes a podporis nas!

diky
Smile

................................

kebyze si aspon ta osoba dala zalezat na formalnej stranke tej spravy, aby to aspon trochu serioznejsie posobilo ... ale co uz, zakladanie warfor je v dnesnej dobe narodny sport Very Happy
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pripomienky a návrhy Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: