Surodenci

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Ja nemam surodencov, a nesťažujem sa, rodičia majú len mňa tak mi všetko kupia ale ma to nevyhody že keďze som jediny tak ich pozoronosť upriamila na mňa :) všetko ma svoje pre a proti...
Mark2BT
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Mark2BT »

Lord_3D napísal:Ja nemam surodencov, a nesťažujem sa, rodičia majú len mňa tak mi všetko kupia ale ma to nevyhody že keďze som jediny tak ich pozoronosť upriamila na mňa :) všetko ma svoje pre a proti...
Hmm... Podla mna je zle, ked je clovek jedinacik...
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

p4ra napísal:Mam 20 rocneho brata. :smt023 Neviem co viac dodat. Vrazdil by som zanho.
sedi vec, ale obcas sa to s nim da vydrzat, hlavne vtedy ked nie je pri mne :D
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

mam 26 rocnu sestru a 16 rocnu.26rocna s nou si rozumiem a mladsia aj ta je ok ale nekedy ma se*re
MS FRANKY
King
King

Re: Surodenci

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

=Erik= napísal:Ja by som tu zlu sestru vymenil za otravneho meleho bratceka :smt039 :smt056
no jo jednoho mam na sklade ked chces prid si pon + zdrama dostanes aj telkzu k nemu :D inak s staršou segrou vychádzam dobre iba inkriminovaný brat robí problémy.
Lord_3D
Addict
Addict

sk_rum napísal:Hmm... Podla mna je zle, ked je clovek jedinacik...
ja som spokojny..
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

So svojou o dva roky starsou sestrou (20r) vychadzam perfektne, nie je sice mojou najlepsou kamaratkou, no nas vztah je super. Este mam dvoch mladsich surodencov, ale s nimi az take "vrele" vztahy nemam. Ale mozno sa to zlepsi casom (rozumej "ked vyjdu z puberty" :))..
5-ula
Light Star
Light Star

Re: Surodenci

Príspevok od používateľa 5-ula »

=Erik= napísal:Mate niekedy so surodencami problemy?
Ja mam dve sestry: najstarsia Viktoria, 23, je perfektna: pomahame si, poradime a pod., druha Lenka (Leňa), 20, tak ta je hrozna, vzdy mi robi zle, vyvolava hadky, a sprava sa ako keby bola moja matka...
Ani si neviete prdstavit aky som stastny, ked nieje doma, alebo este chrape...
Niekedy ju naozaj nenavidim...:x :twisted:

Ma tu niekto nevlastneho surodenca, ako s nim vychadzate?
napriklad ja mam sestru stasiu o 4 roky a rozumieme si perfisne.....naozaj..mame super vztah...som rada ze niesom rozmaznany jedinacik ale vzdy mam niekoho komu mozem vse povedat..je to parada... :smt023
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

last_knight napísal:sedi vec, ale obcas sa to s nim da vydrzat, hlavne vtedy ked nie je pri mne :D
Ja som ale to vrazdenie myslel tak, ze keby mu niekto skrivi vlasok na hlave, tak sa nepoznam. Brat je moj najlepsi kamarat. A samozrejme, ze niekedy sa chytime na blbostiach, ale stale je to brat - clovek, kt. mi vzdy rozumie, clovek, kt. ma vzdy kryje..
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ja mám 12-ročného brata a niekedy si ideme riadne po krku. :D
No hej, je to ešte decko, v dobrom slova zmysle. :) Najviac sa asi hádame o PC, ja totiž robím aj niečo "užitočné", som na hojkovi, komunikujem s ľudmi na ICQ, učím sa IT, čítam články a pod. zatiaľ čo on sa IBA HRÁ. :roll:
No čo už, on z toho vyrastie. :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

24 rocna sestra , ako kazda premudrena 24 rocna zena
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

25 a 23 rocy brat ja 21 viac menej v poho len sme 3 a byvame v jednej izbe taze trochu ponorka obcas a kazdy ina povaha takze tiez obcas problem ale inak 340 dni v roku je ticho a klud
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

surodnecov nemam a ani nechcem lebo mam jedneho kamosa a vidim co robia tak nie :P
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

No prednedavnom sa mi ozval moj nevlastny brat ktory je o 16 rokov starsi jak ja a je celkom dopohody....
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

johnykilla napísal:No prednedavnom sa mi ozval moj nevlastny brat ktory je o 16 rokov starsi jak ja a je celkom dopohody....
Mozno sa ti o tom tazko bude rozpravat/pisat, ale ak sa mozem spytat a nenahneva ta to. To bolo prvy krat v zivote, co si o nom pocul, co ste sa videli? Ake to bolo? Aky je to pocit zistit, ze existuje niekto, o kom si nevedel, ze je? (sorry, ak si vedel, len ste sa nevideli) Strasne ma zaujima, co sa vtedy deje v hlave. Ak je to pre teba problem, nemusis odpovedat a sorry este raz.
Lord_3D
Addict
Addict

Racius napísal:Ja mám 12-ročného brata a niekedy si ideme riadne po krku. :D
No hej, je to ešte decko, v dobrom slova zmysle. :) Najviac sa asi hádame o PC, ja totiž robím aj niečo "užitočné", som na hojkovi, komunikujem s ľudmi na ICQ, učím sa IT, čítam články a pod. zatiaľ čo on sa IBA HRÁ. :roll:
ono ho to prejde neboj sa, a keď nie tak liečebňa :lol:
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

ja mam 19 a sestra 24 a mam ju velmi rad a vychadzame spolu perfektne ale kym sme boli mensi tak sme sa bili atd ale to patrilo k veci :D
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Racius napísal:Ja mám 12-ročného brata a niekedy si ideme riadne po krku. :D
Presne rovnaký problém mám aj ja a ked mu poviem že stejne nič nevie/nerobí s PC tak hovorí "no a čo? to je moja vec" by som ho v tej chvili zabilo za taki prístup :x
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

No teraz mam 17 a predtym som ho videl ked som mal asi 4 roky :). Som celkom rad ze sa ozval lebo moja rodina z vychodu ma presvedcovala ze je to hajzlik atd. Za ten cas co ho aktivne vidavam som zistil ze je uplne v pohode. Kedze sa neozyval dlhu dobu a "objavil" sa as teraz pristupaval som trochu nepriatelsky ale kedze za ten cas zil vo FR tak sa ani necudujem ze som ho nevidel.... Som ale zvedavy jak sa to bude vyvijat dalej lebo takeho brata nestretnes na kazdom rohu :)
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

Ja tiez nemam surodencov a to ci mi to vyhovuje alebo nie vnimam stale inak.

Ked som bol maly tak sa mi zdalo ze sa nemam s kym doma hrat, ked som bol teenager tak som si zacal uvedomovat par vyhod (ziadne delenie sa o veci, mohol som si zariadit izbu ako som chcel, a robit si v nej to co chcem, pretoze ma nikto nerusil a pod).

Avsak teraz ked sa uz par rokov tulam po svete (chvalabohu ma rodicia v mojich rozhodnutiach podporuju) mi je niekedy luto, ze nemam nejakeho surodenca, ktory by doma trochu ozivil atmosferu.
Napísať odpoveď