Surodenci
-
last_knight
Light Professional
Re: Surodenci
no jo jednoho mam na sklade ked chces prid si pon + zdrama dostanes aj telkzu k nemu=Erik= napísal:Ja by som tu zlu sestru vymenil za otravneho meleho bratceka![]()
Re: Surodenci
napriklad ja mam sestru stasiu o 4 roky a rozumieme si perfisne.....naozaj..mame super vztah...som rada ze niesom rozmaznany jedinacik ale vzdy mam niekoho komu mozem vse povedat..je to parada...=Erik= napísal:Mate niekedy so surodencami problemy?
Ja mam dve sestry: najstarsia Viktoria, 23, je perfektna: pomahame si, poradime a pod., druha Lenka (Leňa), 20, tak ta je hrozna, vzdy mi robi zle, vyvolava hadky, a sprava sa ako keby bola moja matka...
Ani si neviete prdstavit aky som stastny, ked nieje doma, alebo este chrape...
Niekedy ju naozaj nenavidim...![]()
![]()
Ma tu niekto nevlastneho surodenca, ako s nim vychadzate?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ja som ale to vrazdenie myslel tak, ze keby mu niekto skrivi vlasok na hlave, tak sa nepoznam. Brat je moj najlepsi kamarat. A samozrejme, ze niekedy sa chytime na blbostiach, ale stale je to brat - clovek, kt. mi vzdy rozumie, clovek, kt. ma vzdy kryje..last_knight napísal:sedi vec, ale obcas sa to s nim da vydrzat, hlavne vtedy ked nie je pri mne
-
Andi_Cibula
Addict
Ja mám 12-ročného brata a niekedy si ideme riadne po krku.
No hej, je to ešte decko, v dobrom slova zmysle.
Najviac sa asi hádame o PC, ja totiž robím aj niečo "užitočné", som na hojkovi, komunikujem s ľudmi na ICQ, učím sa IT, čítam články a pod. zatiaľ čo on sa IBA HRÁ.
No čo už, on z toho vyrastie.
No hej, je to ešte decko, v dobrom slova zmysle.
-
johnykilla
Light Star
-
p4ra
Redeemer
Mozno sa ti o tom tazko bude rozpravat/pisat, ale ak sa mozem spytat a nenahneva ta to. To bolo prvy krat v zivote, co si o nom pocul, co ste sa videli? Ake to bolo? Aky je to pocit zistit, ze existuje niekto, o kom si nevedel, ze je? (sorry, ak si vedel, len ste sa nevideli) Strasne ma zaujima, co sa vtedy deje v hlave. Ak je to pre teba problem, nemusis odpovedat a sorry este raz.johnykilla napísal:No prednedavnom sa mi ozval moj nevlastny brat ktory je o 16 rokov starsi jak ja a je celkom dopohody....
ono ho to prejde neboj sa, a keď nie tak liečebňaRacius napísal:Ja mám 12-ročného brata a niekedy si ideme riadne po krku.![]()
No hej, je to ešte decko, v dobrom slova zmysle.Najviac sa asi hádame o PC, ja totiž robím aj niečo "užitočné", som na hojkovi, komunikujem s ľudmi na ICQ, učím sa IT, čítam články a pod. zatiaľ čo on sa IBA HRÁ.
![]()
Presne rovnaký problém mám aj ja a ked mu poviem že stejne nič nevie/nerobí s PC tak hovorí "no a čo? to je moja vec" by som ho v tej chvili zabilo za taki prístupRacius napísal:Ja mám 12-ročného brata a niekedy si ideme riadne po krku.![]()
No hej, je to ešte decko, v dobrom slova zmysle.Najviac sa asi hádame o PC, ja totiž robím aj niečo "užitočné", som na hojkovi, komunikujem s ľudmi na ICQ, učím sa IT, čítam články a pod. zatiaľ čo on sa IBA HRÁ.
![]()
-
johnykilla
Light Star
No teraz mam 17 a predtym som ho videl ked som mal asi 4 roky
. Som celkom rad ze sa ozval lebo moja rodina z vychodu ma presvedcovala ze je to hajzlik atd. Za ten cas co ho aktivne vidavam som zistil ze je uplne v pohode. Kedze sa neozyval dlhu dobu a "objavil" sa as teraz pristupaval som trochu nepriatelsky ale kedze za ten cas zil vo FR tak sa ani necudujem ze som ho nevidel.... Som ale zvedavy jak sa to bude vyvijat dalej lebo takeho brata nestretnes na kazdom rohu 
Ja tiez nemam surodencov a to ci mi to vyhovuje alebo nie vnimam stale inak.
Ked som bol maly tak sa mi zdalo ze sa nemam s kym doma hrat, ked som bol teenager tak som si zacal uvedomovat par vyhod (ziadne delenie sa o veci, mohol som si zariadit izbu ako som chcel, a robit si v nej to co chcem, pretoze ma nikto nerusil a pod).
Avsak teraz ked sa uz par rokov tulam po svete (chvalabohu ma rodicia v mojich rozhodnutiach podporuju) mi je niekedy luto, ze nemam nejakeho surodenca, ktory by doma trochu ozivil atmosferu.
Ked som bol maly tak sa mi zdalo ze sa nemam s kym doma hrat, ked som bol teenager tak som si zacal uvedomovat par vyhod (ziadne delenie sa o veci, mohol som si zariadit izbu ako som chcel, a robit si v nej to co chcem, pretoze ma nikto nerusil a pod).
Avsak teraz ked sa uz par rokov tulam po svete (chvalabohu ma rodicia v mojich rozhodnutiach podporuju) mi je niekedy luto, ze nemam nejakeho surodenca, ktory by doma trochu ozivil atmosferu.