Surodenci

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Racius napísal:Ja mám 12-ročného brata a niekedy si ideme riadne po krku. :D
No hej, je to ešte decko, v dobrom slova zmysle. :) Najviac sa asi hádame o PC, ja totiž robím aj niečo "užitočné", som na hojkovi, komunikujem s ľudmi na ICQ, učím sa IT, čítam články a pod. zatiaľ čo on sa IBA HRÁ. :roll:
No čo už, on z toho vyrastie. :D
ono ho to prejde neboj sa, a keď nie tak liečebňa :lol:
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

ja mam 19 a sestra 24 a mam ju velmi rad a vychadzame spolu perfektne ale kym sme boli mensi tak sme sa bili atd ale to patrilo k veci :D
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Racius napísal:Ja mám 12-ročného brata a niekedy si ideme riadne po krku. :D
No hej, je to ešte decko, v dobrom slova zmysle. :) Najviac sa asi hádame o PC, ja totiž robím aj niečo "užitočné", som na hojkovi, komunikujem s ľudmi na ICQ, učím sa IT, čítam články a pod. zatiaľ čo on sa IBA HRÁ. :roll:
No čo už, on z toho vyrastie. :D
Presne rovnaký problém mám aj ja a ked mu poviem že stejne nič nevie/nerobí s PC tak hovorí "no a čo? to je moja vec" by som ho v tej chvili zabilo za taki prístup :x
johnykilla
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

No teraz mam 17 a predtym som ho videl ked som mal asi 4 roky :). Som celkom rad ze sa ozval lebo moja rodina z vychodu ma presvedcovala ze je to hajzlik atd. Za ten cas co ho aktivne vidavam som zistil ze je uplne v pohode. Kedze sa neozyval dlhu dobu a "objavil" sa as teraz pristupaval som trochu nepriatelsky ale kedze za ten cas zil vo FR tak sa ani necudujem ze som ho nevidel.... Som ale zvedavy jak sa to bude vyvijat dalej lebo takeho brata nestretnes na kazdom rohu :)
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

Ja tiez nemam surodencov a to ci mi to vyhovuje alebo nie vnimam stale inak.

Ked som bol maly tak sa mi zdalo ze sa nemam s kym doma hrat, ked som bol teenager tak som si zacal uvedomovat par vyhod (ziadne delenie sa o veci, mohol som si zariadit izbu ako som chcel, a robit si v nej to co chcem, pretoze ma nikto nerusil a pod).

Avsak teraz ked sa uz par rokov tulam po svete (chvalabohu ma rodicia v mojich rozhodnutiach podporuju) mi je niekedy luto, ze nemam nejakeho surodenca, ktory by doma trochu ozivil atmosferu.
Flipperr
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Flipperr »

Zorg bud rad ze nemas surodencou ja mam jedneho aje to hrozne...
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

Nemam a to lutujem, trebalo na to mysliet skor. Zisiel by sa taky brat co by sa zaujimal o to iste co ja, ale ako som napisal, trebalo mysliet skor. Teraz uz je neskoro :D
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

Mám mladšieho brata... a úplne to stačí :) Problémy nemáme - je medzi nami iba 1,5-ročný rozdiel, takže spolu vychádzame dobre
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

Voloda737 napísal:Mám mladšieho brata... a úplne to stačí :) Problémy nemáme - je medzi nami iba 1,5-ročný rozdiel, takže spolu vychádzame dobre
Ja mam mladsiu sestru - tiez je medzi nami rozdiel iba 1,5 roka, no az tak dobre spolu nevychadzame, niekedy je to az neznesitelne. No su aj dni kedy sa s nou sda uplne skvelo porozpravat, prebrat aky bol den a tak, niekedy si aj pomahame, ale tie zle dni budu asi tou pubertou :)
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

Danny_Vin napísal:Ja mam mladsiu sestru - tiez je medzi nami rozdiel iba 1,5 roka, no az tak dobre spolu nevychadzame, niekedy je to az neznesitelne. No su aj dni kedy sa s nou sda uplne skvelo porozpravat, prebrat aky bol den a tak, niekedy si aj pomahame, ale tie zle dni budu asi tou pubertou :)
Jasné jasné keď sme boli mladší tiež sme si robili blbosti, ale teraz ja mám 22 a on 20, tak si skôr pomáhame... a človek zo súrodeneckých nezhôd väčšinou vyrastie...
Voodoo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Voodoo »

Mám najsuper brata na svete je odo mňa starší o 13 rokov a vychádzam s ním v poho, podporuje ma vo väčšine vecí, lebo máme spoločné záujmy atď. :smt023 Dokázal by som aj pre neho zabiť :smt067 a som mu vdační za veľa, ale veľa vecí, čomu dokonca života velice ťažko splatím :aasmile1:
Doctor X
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Doctor X »

haha mam mladsiu sestru ale celkom f poho a ked nie tak ju sparalizujem :lol:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

mam kopec surodencov(ci uz vlastnych alebo nevlastnych) a vobec ma to netrapi... so surodencami si rozumiem skvele(okrem jedneho nevlastneho, ktoreho nepoznam)-maybe ho raz pozvem do posty pre teba :wink:
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

ja mam 25 rocnu sestru a mame sa velmi radi. pomahame si a vobec sa nehadame (preto sa vobec nehadame lebo uz spolu nebyvame)
potom mam 19 rocnu sestru mame sa velmi radi. pomahame si a pohadame sa raz za tyzden aj to tak ze za 10 minut si vsetko vyhadzeme pred oci a potom sme uz zase taky ako predtym
mimochodom ja mam 17.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Ja mam 17 rocnu sestru 21 rocneho brata a nevlastneho 29 rocneho ten je super ako vlastny :wink:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Ja mam 13 a mam 2 kusky bratov a 2 kusky sestier. Jeden brat a sestra su stastne (myslim teda) vydati, druhy brat a sestra este ziju v dome. So sestrou sa v posledne doby doooost casto hadam ale to len tak zo srandy a brata vidim cez tyzden od 7 vecer do 10 vecer, alebo podla toho kedy pride domov a kedy ja spim :lol: Druhy brat, starsi, ten je uplne super, mam ho rad (nehovorim, ze toho prveho nie), boli sme spolu na dovolenke, zazitky neuveritelne :D Proste super. A ta starsia sestra mi je pre moju sku**** smolu zastupkyna na skole.
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

Kebyze moja sestra je zastupkina na mojej skole tak ja robim taky bordel v skole jaaj to by bol zivot
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Nevid to az tak ruzovo, cokolvek spravim do dna to vie matka.
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

hmm no ta s ktorou byvam ma 3 roky a lezie mi hodne na nervy ak sa s nou nemam chut hrat a ona za mnou leze , ale inak sme v pohode kedze som o dost starsia {mam 14} tak hadky vyhravam ja , posluchat ma musi , lepsie ako mat 12 rocneho surodenca ktory dokaze mysliet aj sam
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Mám mladšieho 13 ročného brata....niekedy raz za čas sa dá s ním pokecať a tak,ale niekedy si lezieme poriadne na nervy(naposledy dnes) :lol: Radšej staršiu sestru :D (len haluzím)
Napísať odpoveď