|
| Autor |
Správa |
Stenky Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.02.2005 Príspevky: 1020 Bydlisko: VsadeDoma,DobreNajlepsie Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 13:43 Predmet: |
|
|
hezo : tak normalne daco okolo 80ky mozno cez... usi chodit na telesnu takze sa troska hybe... len sa o seba fakt nestara. dlhe mastne vlasy, jedno tricko nosi kludne aj tyzden a pod... navyse sa neholi a rastu mu take debilne kiwi fuzy. vies ale ked mu daco povies tak sa stavia na zadne: : "nestaraj sa" "mne to nevadi" a pod. jemu to proste pride normalne...
no k problemu. musim pockat kym vychladne lebo nas vcerajsi rozhovor bol pomerne ostry (nie koli sukromiu iked tam padla zmienka aj o tom)
nechapem niekedy spolu vychadzame a niekedy je strasne haklivy urazlivy az prehnane nervny a agresivny. musim cakat teraz kym nebudem mat istotu ze bude schopny normalneho rozhovoru.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zaxman Medium Star

Stav:  Založený: 25.02.2007 Príspevky: 318
Zaslal: 07 Máj 2008, 14:03 Predmet: |
|
|
sorry ale ma 22rokou je jasne ze kcete byt osamote to pochopi aj 15 ročny chalan a pojde aj keby gembli celi den tak na ten den pojde sem tam ku kamošovy a bude snim kecat aj o hrach abo očom ale 22 ročny chalan čo to nechape neni dement ale retardovany ko........... ako ak to nevie pochopit tak ja by som to ručne vysvetlil nemyslim zbit ho je to predsta brat aale chiť a zahod mu klavesnicu von okrnom alebo vitrhni mu miški a rozbi ju o stenu a hotovo nech sa spameta
jo a vtedy ze vipne počitač a ide ku tv a vy ste tam tak ked pride hned chodte do izby a ked sa vrati ku pc chodte ku tv a ked zas pojde ku tv tak mu tak vinadaj ze sa pototo |
|
| Návrat hore |
|
 |
braino.swk Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2005 Príspevky: 740 Bydlisko: 75th regiment Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 14:15 Predmet: |
|
|
no toto ja mam brata ktory ma 11 segru co ma 16, ale ked sme s priatelkou v izbe tak neotravuju:) asi vedia preco.. len raz dosiel bracho pozerat s nami Toy Story.. lebo sa mu to pacilo.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 288 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 14:37 Predmet: |
|
|
stenky skúsil si vyhľadať pomoc psychológa? alebo čo rodičia? nič na to nehovoria?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4548
Zaslal: 07 Máj 2008, 14:40 Predmet: |
|
|
| Zaxman napísal: |
sorry ale ma 22rokou je jasne ze kcete byt osamote to pochopi aj 15 ročny chalan a pojde aj keby gembli celi den tak na ten den pojde sem tam ku kamošovy a bude snim kecat aj o hrach abo očom ale 22 ročny chalan čo to nechape neni dement ale retardovany ko........... ako ak to nevie pochopit tak ja by som to ručne vysvetlil nemyslim zbit ho je to predsta brat aale chiť a zahod mu klavesnicu von okrnom alebo vitrhni mu miški a rozbi ju o stenu a hotovo nech sa spameta
jo a vtedy ze vipne počitač a ide ku tv a vy ste tam tak ked pride hned chodte do izby a ked sa vrati ku pc chodte ku tv a ked zas pojde ku tv tak mu tak vinadaj ze sa pototo |
hej a zacne sa tam pak bitka, tiez nemam rad ked brat pride a zacne sa navazovat v style ze daco drbe do kompu, sa mi pak kudla vo vrecku otvara....
Stenky, to ci ma na sebe tyzden tie iste veci pre neho je to skor equip tak to riesit nemusis, napisal si ze ma 22 tak nech si take ptakoviny riesi sam, ak mu nezalezi na tom jeho problem... |
|
| Návrat hore |
|
 |
dbbz Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2007 Príspevky: 57
Zaslal: 07 Máj 2008, 15:01 Predmet: |
|
|
| Stenky napísal: |
| len sa o seba fakt nestara. dlhe mastne vlasy, jedno tricko nosi kludne aj tyzden a pod... navyse sa neholi a rastu mu take debilne kiwi fuzy. vies ale ked mu daco povies tak sa stavia na zadne: : "nestaraj sa" "mne to nevadi" a pod. jemu to proste pride normalne... |
po tomto opise ma napada len jedno : treba mu ženu !  |
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 288 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 15:45 Predmet: |
|
|
| ampex napísal: |
po tomto opise ma napada len jedno : treba mu zenu !  |
to je každému jasné ale akú zmenu? človeka neprerobíš  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DejmiJohn Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2008 Príspevky: 245 Bydlisko: Učko DCA Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 16:13 Predmet: |
|
|
| curious napísal: |
to je každému jasné ale akú zmenu? človeka neprerobíš  |
nie zmenu, ale ženu , ale nevadi, ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2638 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 16:32 Predmet: |
|
|
| Stenky napísal: |
hezo : tak normalne daco okolo 80ky mozno cez... usi chodit na telesnu takze sa troska hybe... len sa o seba fakt nestara. dlhe mastne vlasy, jedno tricko nosi kludne aj tyzden a pod... navyse sa neholi a rastu mu take debilne kiwi fuzy. vies ale ked mu daco povies tak sa stavia na zadne: : "nestaraj sa" "mne to nevadi" a pod. jemu to proste pride normalne...
|
opis skoro ako Zofre z Muziky... nech sa nauci na daco hrat, alebo spievat fonetickou madarcinou a nech cvici so skupinou... ( )
nepomohlo keby dohovorili aj rodicia? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zaxman Medium Star

Zaslal: 07 Máj 2008, 16:36 Predmet: |
|
|
| mysliš ze vo veku 22 ma slovo rodiča nejaky vyznam |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2638 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 16:40 Predmet: |
|
|
| skor nie, ale aj to je moznost... |
|
| Návrat hore |
|
 |
SlimEm Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.03.2008 Príspevky: 75
Zaslal: 07 Máj 2008, 16:50 Predmet: |
|
|
a co jedava?
a priatelka nemava volny byt?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3520 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 16:52 Predmet: |
|
|
| SlimEm napísal: |
a co jedava?  |
co mu chces nasadit sedativa do jedla?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

|
Zaslal: 07 Máj 2008, 16:54 Predmet: |
|
|
| Kibo napísal: |
co mu chces nasadit sedativa do jedla?  |
rohypnol (alebo ako sa to vola) v rozku na desiatu je skor pre mladsie rocniky, na 22rocneho treba daco sofistikovanejsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zaxman Medium Star

Zaslal: 07 Máj 2008, 17:24 Predmet: |
|
|
ja by som mu dal prehanadlo a uvidime či si da k pc kybel alebo pojde na wc a ked mu daš tak hojne take rodinne balenie tak tak rychlo otial nevinde ..............a ak to tu pišeš len kvoli tomu ze si kcete užiť ale nemožete tak šak su hotely na jednu noc to neni nič drahe že by ste si to nemohli dovoliť |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|