Stenky napísal:hezo : tak normalne daco okolo 80ky mozno cez... usi chodit na telesnu takze sa troska hybe... len sa o seba fakt nestara. dlhe mastne vlasy, jedno tricko nosi kludne aj tyzden a pod... navyse sa neholi a rastu mu take debilne kiwi fuzy. vies ale ked mu daco povies tak sa stavia na zadne: : "nestaraj sa" "mne to nevadi" a pod. jemu to proste pride normalne...
opis skoro ako Zofre z Muziky... nech sa nauci na daco hrat, alebo spievat fonetickou madarcinou a nech cvici so skupinou... ( )
nepomohlo keby dohovorili aj rodicia?
ja by som mu dal prehanadlo a uvidime či si da k pc kybel alebo pojde na wc a ked mu daš tak hojne take rodinne balenie tak tak rychlo otial nevinde ..............a ak to tu pišeš len kvoli tomu ze si kcete užiť ale nemožete tak šak su hotely na jednu noc to neni nič drahe že by ste si to nemohli dovoliť
kibo ja to chapem ale normalny človek pochopi že ludia ktory sa maju radi kcu byt osamote ...............vieš keby povie že ho vyhana zdomu nech odide na niekolko dni preč dajme tomu na 3 dni a pravidelne každy mesiac tak to by som aj ja mohol............ ale ked sem tam ma šancu byt sam z holkou tak ČLOVEK NORMALNY ČLOVEK to pochopi
v lete svita na lepsie casy... ako inak zohnal som mu brigadu ktoru teraz nemoze koli skole robit ale v lete ho dufam poriadne zamestnaju. rodicia budu v robote a holka bude mat prazdniny tak uz len pockat
presne kvoli tomuto je leto moje najoblubenejsie obdobie... ale ma to aj mnozstvo nevyhod. v lete bude tak cca 30 stupnov a vtedy je to uz trosku narocnejsie. pri takom teple vydavat fyzicku aktivitu doma nie je az tak prijemne. s tymto mam ja velky problem. byt v ktorom je neskutocne teplo vzdy nie je prilis vyhra. ale aspon v zime netreba skoro vobec kurit. AMD CPU vykuri vsetko. ale v lete je to katastrofa. nechcem odbacat od temy, ale ked uz padla rec o lete, tak by mohol niekto hodit nejaku radu ako dostat do bytu chlad moznost vypnut PC nepripada do uvahy
turtlak69 napísal:presne kvoli tomuto je leto moje najoblubenejsie obdobie... ale ma to aj mnozstvo nevyhod. v lete bude tak cca 30 stupnov a vtedy je to uz trosku narocnejsie. pri takom teple vydavat fyzicku aktivitu doma nie je az tak prijemne. s tymto mam ja velky problem. byt v ktorom je neskutocne teplo vzdy nie je prilis vyhra. ale aspon v zime netreba skoro vobec kurit. AMD CPU vykuri vsetko. ale v lete je to katastrofa. nechcem odbacat od temy, ale ked uz padla rec o lete, tak by mohol niekto hodit nejaku radu ako dostat do bytu chlad moznost vypnut PC nepripada do uvahy
no minuly rok som u seba v izbe nameral 45C, dobre pocujes, byvam na najvyssom poschodi a teplo sem liezlo aj z tej ciernej asfaltovej strechy a vsetko bolo horuce nehovoriac o kompe, sak ta bedna mala na dotyk minimalne 60 stupnov a monitor tiez bol horuci jak svina a tak som slapal az dokym sa neochladilo no co som mohol robit...?alebo si na okno namontuj klimatizaciu, mozno to by vyriesilo tvoj problem.
mat tak 10k na klimu, tak uz tam visi heh ale 45 mat doma... ufff. to je uz neludske uz len tabulku na dvere s napisom "lacna sauna" a mozes na tom aj zarabat
tak si s nim normalne o tom pokecaj..zase az taky dement byt nemoze...a ked ta bude ignorovat tak mu kup flasku nech sa ozere a niekde ozraty zalahne,a mas volny priestor
flasch napísal:tak si s nim normalne o tom pokecaj..zase az taky dement byt nemoze...a ked ta bude ignorovat tak mu kup flasku nech sa ozere a niekde ozraty zalahne,a mas volny priestor
sam by pil len idiot
turtlak69, nj, zries klimu mas pokoj myslim ze aj toto leto bude take, mozno nebude take hardcore ako v napr. v rokoch 2000 a 2007 ale urcite sa pri sedeni za kompom opat premenim na obojzivelnika
Z jednej strany ho mozno chapem,ak by si chcel byt s babou kazdy den sam,ak je to ale raz za mesiac tak nechapem preco nemoze vypadnut:P
Alebo mu najdi babu
hh najdi mu babu a bude vyhanať on teba ...............totalna brlbost akože dohadzovanie keby kce babu najde si ................on sa zalubil do pc a to mu žiadna baba neodhovory a ak si najde babu tak určite taku istu zavyslačku poznam chlapika čo hrava 7 rokov cs a baba mu povedala ze je prenho prednejši pc ako ona a on jej dal zahrat cs a odvtedy to drtia spolu on 7 rokov ona 3
Gusttafa napísal:Skusal si navrhnut rodicom ze nech ho vystahuju ?:P uz je dost stary nato aby sa osamostatnil
No myslel si to asi takto " Mami, oci, ja uz brata doma nechcem, ma 22 rokov, ja chcem mat volny byt"
Mama " Misooo, zajtra si spakujes veci a padas"
Miso "Ok, ale aj tak skoda "
Jooj si ma pobavil To akoze si myslel vazne? Ty by si len tak brata vystahoval? alebo nedajboze syna? Zaujimave
jozinko napísal:No myslel si to asi takto " Mami, oci, ja uz brata doma nechcem, ma 22 rokov, ja chcem mat volny byt"
Mama " Misooo, zajtra si spakujes veci a padas"
Miso "Ok, ale aj tak skoda "
Jooj si ma pobavil To akoze si myslel vazne? Ty by si len tak brata vystahoval? alebo nedajboze syna? Zaujimave
Brata ani syna nemám takže posúdiť neviem ale keby mi takto znepríjemňoval život tak jedna basen...
to, že je gambler by mohol hovoriť 10 ročnému a nie 22 ročnému. Osobne keby mne niekto vravel, že som gambler alebo inak závislý, šiel by som do prvého PC shopu a kúpil ďalší počítač do záchodu, aby som mu ukázal ako vyzerá pravý gambler.
Toto nepomôže, on už nie je na prvom stupni, kedy sme si nadávali a potom utekali za rodičmi.
Hmm zaujimava debata cital som ju celu.Inac mat takeho brata tak neviem neviem.Inac tvoja priatelka nema niekedy volny byt?aby te boli u nej doma. A nie u teba ked ti tam vadi brat.O tom kupovani ze mu das peniaze nech vypadne je blbe.Ja by som navrhoval normalnu debatu povedat ze chcem byt s cajou sam prosim mohl by si ist von tak na hodinku dve?Potom za oplatku ked to urobi sa skus s nim nejako zabavit to je jedno ci uz na kompe alebo nejako inac alebo ho pojdes ozrat proste nieco na oplatku zato za isiel prec.
Mal by to pochopit...
No fakt dobre nápady tu padli. Otravovať, nájsť mu babu ale s tým nejaky zas problém , podlatiť, vymknuť v izbe to už je asi brutal Všetko je prijatelné, len vyskúšať čo na neho zapôsobí . Pri najhoršom najsť iné miesto kde by si bol s ňou sám.