|
| Autor |
Správa |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3310 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 17:27 Predmet: |
|
|
ale zas stenky sa ho nesnazi odprevadit na druhy svet, on sa to snazi riesit ako clovek  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zaxman Light Star

Stav:  Založený: 25.02.2007 Príspevky: 280
Zaslal: 07 Máj 2008, 17:33 Predmet: |
|
|
| kibo ja to chapem ale normalny človek pochopi že ludia ktory sa maju radi kcu byt osamote ...............vieš keby povie že ho vyhana zdomu nech odide na niekolko dni preč dajme tomu na 3 dni a pravidelne každy mesiac tak to by som aj ja mohol............ ale ked sem tam ma šancu byt sam z holkou tak ČLOVEK NORMALNY ČLOVEK to pochopi |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3310 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 17:37 Predmet: |
|
|
no tak to teda napisem, aj ked som nechcel, je teda iste ze Stenkyho brat je beznadejny pripad  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4318 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 17:46 Predmet: |
|
|
| Zaxman napísal: |
| kibo ja to chapem ale normalny človek pochopi že ludia ktory sa maju radi kcu byt osamote ...............vieš keby povie že ho vyhana zdomu nech odide na niekolko dni preč dajme tomu na 3 dni a pravidelne každy mesiac tak to by som aj ja mohol............ ale ked sem tam ma šancu byt sam z holkou tak ČLOVEK NORMALNY ČLOVEK to pochopi |
myslim ze nato aby si sa mal rad nemusis byt asocial |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stenky Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.02.2005 Príspevky: 912 Bydlisko: VsadeDoma,DobreNajlepsie Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 18:41 Predmet: |
|
|
v lete svita na lepsie casy... ako inak zohnal som mu brigadu ktoru teraz nemoze koli skole robit ale v lete ho dufam poriadne zamestnaju. rodicia budu v robote a holka bude mat prazdniny tak uz len pockat |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

|
Zaslal: 07 Máj 2008, 19:01 Predmet: |
|
|
| Stenky napísal: |
| tak uz len pockat |
a dufat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2399 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 10:52 Predmet: |
|
|
presne kvoli tomuto je leto moje najoblubenejsie obdobie... ale ma to aj mnozstvo nevyhod. v lete bude tak cca 30 stupnov a vtedy je to uz trosku narocnejsie. pri takom teple vydavat fyzicku aktivitu doma nie je az tak prijemne. s tymto mam ja velky problem. byt v ktorom je neskutocne teplo vzdy nie je prilis vyhra. ale aspon v zime netreba skoro vobec kurit. AMD CPU vykuri vsetko. ale v lete je to katastrofa. nechcem odbacat od temy, ale ked uz padla rec o lete, tak by mohol niekto hodit nejaku radu ako dostat do bytu chlad moznost vypnut PC nepripada do uvahy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4318 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 11:14 Predmet: |
|
|
| turtlak69 napísal: |
presne kvoli tomuto je leto moje najoblubenejsie obdobie... ale ma to aj mnozstvo nevyhod. v lete bude tak cca 30 stupnov a vtedy je to uz trosku narocnejsie. pri takom teple vydavat fyzicku aktivitu doma nie je az tak prijemne. s tymto mam ja velky problem. byt v ktorom je neskutocne teplo vzdy nie je prilis vyhra. ale aspon v zime netreba skoro vobec kurit. AMD CPU vykuri vsetko. ale v lete je to katastrofa. nechcem odbacat od temy, ale ked uz padla rec o lete, tak by mohol niekto hodit nejaku radu ako dostat do bytu chlad moznost vypnut PC nepripada do uvahy  |
no minuly rok som u seba v izbe nameral 45C, dobre pocujes, byvam na najvyssom poschodi a teplo sem liezlo aj z tej ciernej asfaltovej strechy a vsetko bolo horuce nehovoriac o kompe, sak ta bedna mala na dotyk minimalne 60 stupnov a monitor tiez bol horuci jak svina a tak som slapal az dokym sa neochladilo no co som mohol robit...?alebo si na okno namontuj klimatizaciu, mozno to by vyriesilo tvoj problem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2399 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 11:54 Predmet: |
|
|
mat tak 10k na klimu, tak uz tam visi heh ale 45 mat doma... ufff. to je uz neludske uz len tabulku na dvere s napisom "lacna sauna" a mozes na tom aj zarabat |
|
| Návrat hore |
|
 |
flasch Expert

Stav:  Založený: 25.01.2006 Príspevky: 170
Zaslal: 08 Máj 2008, 20:48 Predmet: |
|
|
tak si s nim normalne o tom pokecaj..zase az taky dement byt nemoze...a ked ta bude ignorovat tak mu kup flasku nech sa ozere a niekde ozraty zalahne,a mas volny priestor  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

|
Zaslal: 08 Máj 2008, 21:24 Predmet: |
|
|
| flasch napísal: |
tak si s nim normalne o tom pokecaj..zase az taky dement byt nemoze...a ked ta bude ignorovat tak mu kup flasku nech sa ozere a niekde ozraty zalahne,a mas volny priestor  |
sam by pil len idiot
turtlak69, nj, zries klimu mas pokoj myslim ze aj toto leto bude take, mozno nebude take hardcore ako v napr. v rokoch 2000 a 2007 ale urcite sa pri sedeni za kompom opat premenim na obojzivelnika  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pishta Light Professional

Stav:  Založený: 19.01.2005 Príspevky: 773 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 0:34 Predmet: |
|
|
Z jednej strany ho mozno chapem,ak by si chcel byt s babou kazdy den sam,ak je to ale raz za mesiac tak nechapem preco nemoze vypadnut:P
Alebo mu najdi babu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2369 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 0:37 Predmet: |
|
|
| Omg tie rady typu "najdi mu babu" su smiesne, ved je to pripad pre psychiatra, ktora baba by si o neho oprela bycikel? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zaxman Light Star

Stav:  Založený: 25.02.2007 Príspevky: 280
Zaslal: 09 Máj 2008, 1:40 Predmet: |
|
|
hh najdi mu babu a bude vyhanať on teba ...............totalna brlbost akože dohadzovanie keby kce babu najde si ................on sa zalubil do pc a to mu žiadna baba neodhovory a ak si najde babu tak určite taku istu zavyslačku poznam chlapika čo hrava 7 rokov cs a baba mu povedala ze je prenho prednejši pc ako ona a on jej dal zahrat cs a odvtedy to drtia spolu on 7 rokov ona 3  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gusttafa Light Expert

Stav:  Založený: 01.10.2006 Príspevky: 73
Zaslal: 11 Máj 2008, 1:04 Predmet: |
|
|
Skusal si navrhnut rodicom ze nech ho vystahuju ? uz je dost stary nato aby sa osamostatnil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|