Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Surodenec - Kazišuk
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Kibo
Addict
Addict

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Prihlásený
Založený: 11.09.2005

PríspevokZaslal: 07 Máj 2008, 17:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

ale zas stenky sa ho nesnazi odprevadit na druhy svet, on sa to snazi riesit ako clovek Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Zaxman
Light Star
Light Star

Stav: Odhlásený
Založený: 25.02.2007

PríspevokZaslal: 07 Máj 2008, 17:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

kibo ja to chapem ale normalny človek pochopi že ludia ktory sa maju radi kcu byt osamote ...............vieš keby povie že ho vyhana zdomu nech odide na niekolko dni preč dajme tomu na 3 dni a pravidelne každy mesiac tak to by som aj ja mohol............ ale ked sem tam ma šancu byt sam z holkou tak ČLOVEK NORMALNY ČLOVEK to pochopi
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kibo
Addict
Addict

PríspevokZaslal: 07 Máj 2008, 17:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

no tak to teda napisem, aj ked som nechcel, je teda iste ze Stenkyho brat je beznadejny pripad Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 07 Máj 2008, 17:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

Zaxman napísal:
kibo ja to chapem ale normalny človek pochopi že ludia ktory sa maju radi kcu byt osamote ...............vieš keby povie že ho vyhana zdomu nech odide na niekolko dni preč dajme tomu na 3 dni a pravidelne každy mesiac tak to by som aj ja mohol............ ale ked sem tam ma šancu byt sam z holkou tak ČLOVEK NORMALNY ČLOVEK to pochopi
myslim ze nato aby si sa mal rad nemusis byt asocial
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Stenky
Light Professional
Light Professional

Založený: 12.02.2005

PríspevokZaslal: 07 Máj 2008, 18:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

v lete svita na lepsie casy... ako inak zohnal som mu brigadu ktoru teraz nemoze koli skole robit ale v lete ho dufam poriadne zamestnaju. rodicia budu v robote a holka bude mat prazdniny Smile tak uz len pockat
Návrat hore
Kibo
Addict
Addict

PríspevokZaslal: 07 Máj 2008, 19:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Stenky napísal:
tak uz len pockat
a dufat Laughing
Návrat hore
turtlak69
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 10.05.2007

PríspevokZaslal: 08 Máj 2008, 10:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

presne kvoli tomuto je leto moje najoblubenejsie obdobie... ale ma to aj mnozstvo nevyhod. v lete bude tak cca 30 stupnov a vtedy je to uz trosku narocnejsie. pri takom teple vydavat fyzicku aktivitu doma nie je az tak prijemne. s tymto mam ja velky problem. byt v ktorom je neskutocne teplo vzdy nie je prilis vyhra. ale aspon v zime netreba skoro vobec kurit. AMD CPU vykuri vsetko. ale v lete je to katastrofa. nechcem odbacat od temy, ale ked uz padla rec o lete, tak by mohol niekto hodit nejaku radu ako dostat do bytu chlad Smile moznost vypnut PC nepripada do uvahy Very Happy
Návrat hore
Sheep
Addict
Addict

PríspevokZaslal: 08 Máj 2008, 11:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

turtlak69 napísal:
presne kvoli tomuto je leto moje najoblubenejsie obdobie... ale ma to aj mnozstvo nevyhod. v lete bude tak cca 30 stupnov a vtedy je to uz trosku narocnejsie. pri takom teple vydavat fyzicku aktivitu doma nie je az tak prijemne. s tymto mam ja velky problem. byt v ktorom je neskutocne teplo vzdy nie je prilis vyhra. ale aspon v zime netreba skoro vobec kurit. AMD CPU vykuri vsetko. ale v lete je to katastrofa. nechcem odbacat od temy, ale ked uz padla rec o lete, tak by mohol niekto hodit nejaku radu ako dostat do bytu chlad Smile moznost vypnut PC nepripada do uvahy Very Happy
no minuly rok som u seba v izbe nameral 45C, dobre pocujes, byvam na najvyssom poschodi a teplo sem liezlo aj z tej ciernej asfaltovej strechy Very Happy a vsetko bolo horuce nehovoriac o kompe, sak ta bedna mala na dotyk minimalne 60 stupnov a monitor tiez bol horuci jak svina Very Happy a tak som slapal az dokym sa neochladilo no co som mohol robit...?alebo si na okno namontuj klimatizaciu, mozno to by vyriesilo tvoj problem.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
turtlak69
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 10.05.2007

PríspevokZaslal: 08 Máj 2008, 11:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

mat tak 10k na klimu, tak uz tam visi Very Happy heh ale 45 mat doma... ufff. to je uz neludske Very Happy uz len tabulku na dvere s napisom "lacna sauna" a mozes na tom aj zarabat
Návrat hore
flasch
Expert
Expert

Založený: 25.01.2006

PríspevokZaslal: 08 Máj 2008, 20:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak si s nim normalne o tom pokecaj..zase az taky dement byt nemoze...a ked ta bude ignorovat tak mu kup flasku nech sa ozere a niekde ozraty zalahne,a mas volny priestor Smile
Návrat hore
Sheep
Addict
Addict

PríspevokZaslal: 08 Máj 2008, 21:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

flasch napísal:
tak si s nim normalne o tom pokecaj..zase az taky dement byt nemoze...a ked ta bude ignorovat tak mu kup flasku nech sa ozere a niekde ozraty zalahne,a mas volny priestor Smile
sam by pil len idiot

turtlak69, nj, zries klimu mas pokoj Very Happy myslim ze aj toto leto bude take, mozno nebude take hardcore ako v napr. v rokoch 2000 a 2007 ale urcite sa pri sedeni za kompom opat premenim na obojzivelnika Very Happy
Návrat hore
pishta
Light Professional
Light Professional

Založený: 19.01.2005

PríspevokZaslal: 09 Máj 2008, 0:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

Z jednej strany ho mozno chapem,ak by si chcel byt s babou kazdy den sam,ak je to ale raz za mesiac tak nechapem preco nemoze vypadnut:P
Alebo mu najdi babu
Návrat hore
Gangy
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 18.11.2004

PríspevokZaslal: 09 Máj 2008, 0:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

Omg tie rady typu "najdi mu babu" su smiesne, ved je to pripad pre psychiatra, ktora baba by si o neho oprela bycikel?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Zaxman
Light Star
Light Star

Založený: 25.02.2007

PríspevokZaslal: 09 Máj 2008, 1:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

hh najdi mu babu a bude vyhanať on teba Very Happy ...............totalna brlbost akože dohadzovanie keby kce babu najde si ................on sa zalubil do pc a to mu žiadna baba neodhovory a ak si najde babu tak určite taku istu zavyslačku poznam chlapika čo hrava 7 rokov cs a baba mu povedala ze je prenho prednejši pc ako ona a on jej dal zahrat cs a odvtedy to drtia spolu on 7 rokov ona 3 Very Happy
Návrat hore
Gusttafa
Light Expert
Light Expert

Založený: 01.10.2006

PríspevokZaslal: 11 Máj 2008, 1:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

Skusal si navrhnut rodicom ze nech ho vystahuju ?Razz uz je dost stary nato aby sa osamostatnil Razz
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia
Strana 4 z 6

Prejdi na: