|
|
|
| Autor |
Správa |
Stenky Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.02.2005 Príspevky: 911 Bydlisko: VsadeDoma,DobreNajlepsie Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 18:21 Predmet: Surodenec - Kazišuk |
|
|
Mam brata. Je starsi ako ja, ma 22 rokov a ked zrovna nieje v skole tak sedi doma a hraje sa na PC. Ked nam aj rodicia odidu z domu na vikend mam asi 101 percent istotu, ze on bude doma a paty z bytu nevytiahne.
Problem je ked chceme byt s priatelkou sami. Nemam ho ako vyhodit z domu. S kamaratmi nikam nechodi, nesportuje a v podstate nema ziaden dovod odist dakam prec, ani nema kam.... Taky dost nespolocensky cloviecik (asi 2-3x za rok ide dakam na chatu so spoluziakmi alebo kamaratmi z netu ale to je tak strasne maaaaaaalo:( a sanca ze prave vtedy budu prec aj rodicia je miziva)
Dalsi problem je, ze ked uz aj sme s priatelkou u nas doma a som uplne rozluceny s myslienkou ze by sme mohli byt sami tak on akosi citi nutkanie nas otravovat svojou pritomnostou. Minule sme si pustili v obyvacke film a hovorim si ze ved sa chalan hraje ma sluchatka a je zazraty do hrania ze nebude otravovat. Prd! On prosim pekne (netusim preco inokedy sa dokaze hrat aj 12 hodin v kuse) zraru vypol PC a dosiel smrdiet do obyvacky a uprostred filmu sa rozhodol ze ho chce pozerat s nami. Ledva som ho vyhodil a on sa este tvari urazene ze som kreten.
Co mam tomu cloveku (dospelemu kristusat!!!) povedat aby dal pokoj? Ako sa ho mam zbavit? Mam len ja take stastie ze mam surodenca kazišuka? Je normalne aby dospely clovek ignoroval to ze ostatni chcu mat troska sukromia?
Piste ludia s podobnym postihnutim aj ludia co si myslia ze do toho maju co povedat. Rady, feedback.... Ja uz neviem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2369 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 18:23 Predmet: |
|
|
Mi to pride ako by bol tvoj brat dement, prinajlepsom trocha pribrzdeny.
Ked je prilis asocialny na to aby si nasiel konicek ktory by vykonaval mimo domu, skus mu ho najst ty a potom mu ho nenapadne nanutit. |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.02.2005 Príspevky: 911 Bydlisko: VsadeDoma,DobreNajlepsie Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 18:29 Predmet: |
|
|
ako retardovany nie je, iked dakedy mi pride pribrzdeny ale spolocensky je to uplna troska.
konicka mu tazko nanutim ked sam nechce. volakedy som ho braval s kamosmi hrat floorball lenze vtedy som akosi mimo domu aj ja na airsoft sa vobec nechytil a to ho nutim uz dlhsie (blbec povedal ze zacne hrat Airsoft ked ja zacnem hrat Lineage 2, co ja odmietam teda) |
|
| Návrat hore |
|
 |
reznick Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2005 Príspevky: 102 Bydlisko: Sheffield UK, Kosice SK Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 18:40 Predmet: |
|
|
Jajaj... neprijemne, veeeeelmi neprijemne. Toto je beh na dlhu trat. Ale v skratke:
Brat je doma lebo sa doma asi dobre citi, je zbytocne rozoberat preco asi... Takze ak chcete byt sami musite sa spravat tak aby sa tak dobre necitil. Teda zamysli sa na co je tvoj brat haklivy a tieto situacie vyvolavaj (otravuj ho, stale s nim komunikuj apod.).
Nieje to sice koser ale inu moznost nevidim, iba zeby mu zozenies nejaku babu, ale aby ste sa nehadali potom o to kto bude mat volny byt  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1697 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 19:10 Predmet: |
|
|
mal som so spolubývajúcim kedysi podobný problém a vyriešil som to tak, že som mu otvorene povedal, čo mám v pláne, prinajhoršom som mu dal pár stravniakov, aby sa mohol ísť najesť do mesta a na pár hodín som mal pokoj.
Neviem, ale človek, ktorému normálne a otvorene povieš, čo mu vadí a aké sú tvoje plány na večer a on to nepochopí, je podľa mňa trochu na hlavu padnutý. |
|
| Návrat hore |
|
 |
cislo5 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.04.2007 Príspevky: 98 Bydlisko: vzdy niekde inde zial Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 19:14 Predmet: |
|
|
| nestresuj kludne mu povedz co je vo veci ze chces byt sam daj mu dvacku na zmrzku a povedz mu nech sa skor ako za 3 hodiny nevracia bo dostane vyprask a vybavene |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3310 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 19:14 Predmet: |
|
|
ono zalezi aky mas s bratom vztah. ci si zacnete robit zle az do takej miery, ze skor ako by mal byt s tebou v jednej miestnosti radsej vypadne, alebo sa porozpravate ako ludia a budes dufat ze to pochopi. ako som cital co pises, tak to asi nepochopi
potom je tam varianta taka, ze tym ze nema frajerku ti tu tvoju zavidi, tak bude robit neplechu, aby sa ti nedarilo rozvyjat tvoj vztah do inych dimenzii. doslova ako si nazval Kazisuk. tu ostava bud poriadny vyprask alebo mu platit za volne chvile ako decku (lebo sa tak aj chova) |
|
| Návrat hore |
|
 |
OdinHel Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2008 Príspevky: 120 Bydlisko: InDiPic Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 19:30 Predmet: |
|
|
...skus sa s nim o tom normalne pobavit, ze chcete mat sukromie, ci by neskocil niekam von aspon na 15minut , alebo potom sa dohodnite na financnej odmene...alebo este jeden typ, ale to uz si robim len srandu, schovaj mu mys a klavesnicu, povedz mu ze je za dverami, vymkni ho a ma vybavene... |
|
| Návrat hore |
|
 |
RomanB Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.07.2007 Príspevky: 440
Zaslal: 06 Máj 2008, 19:55 Predmet: |
|
|
To mas dobre ja mam takych kazisukov v skusobni asi tucet , nie aby sli chrapat domov nie on sa ide radsej vyspat do skusobne , okrem toho su tam stale nasackovany a zmataju peniaze na cuco.
clovek im moze gestikulovat dohovarat , asi im kupim karton vina a poslem ich na lavicku do parku aspon tu hodku by tam mali vydrzat  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 06 Máj 2008, 20:02 Predmet: |
|
|
ja sa s nim pokusim normalne porozpravat a dako sa dohodnut.
lenze to je o to drsnejsie ze prvykrat ked som mu povedal aby vypadol tak on ze ok ale mam mu zaplatit kino.... coz sa mi nepacilo moc ale budiz. druhykrat ked som mu povedal ze ma ist do kina ze mu to zaplatim robil asi 2 hodiny drahoty. potom som ho dako tajne vyhodil (zasa priatelka nemusi pocuvat ze ho vyhadzujem popripade sa hadame... ) a ako prechadzal okolo cez obyvacku zadrel takym neprijemnym tonom
"tak ja idem do auparku, budem tam hodinu mozno hodinu a pol" proste diplomat. aby sme si pripadali blbo ci co...
parkrat uz mal take blbe reci ako "sak sa zavrite do spalne mne to nevadi" (ale mne to vadi ze on je za 20cm stenou hned)
alebo "chod do hotela oproti na par hodin ked chces byt s nou sam..."
rozmyslal som ze mu zacnem robit zle (reboot routeru kazdych 10 minut to sa moc nezahra...) ale mmam pocit ze tym by sa nic nezlepsilo. skor ze by z trucu zacal otravovat viac.
popripade ma napadlo ze sa s nim moze porozpravat jedna moja kamaratka na ktoru je strasne zatazeny, mozno si da povedat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 901 Bydlisko: Seru na Vás,já du domů.. Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 20:18 Predmet: |
|
|
Stenky a čo by si s tou kamarátkou vyriešil?.. to chceš, aby sa s ním rozprávala vždy, keď potrebuješ, aby vypadol z domu?.. ak je to taký trupík, ako hovoríš, tak tá tvoja kamarátka to s ním asi dlho nevydrží..
Zase ho cháp aj ty.. ak nemá žiadnych kamarátov, tak sa von pôjde len nudiť.. a pôjde do nudy.. doma pri pc ho to baví, tak tam aj sedí a trávi väčšinu svojho času.. treba mu nájsť nejakú počítačovú partiu, s ktorou bude hrávať tie svoje hry niekde v herni po nete, ale so spoločným zážitkom.. je tam však podmienka, ak ti nevadí, že sa z neho možno stane gembler..
Inak ti poradiť neviem.. ale platiť mu za to, aby vypadol vonka je pri najmenšom choré.. neviem, či máš vlastný príjem, ale asi by si sa nedoplatil.. a robiť mu zle?.. neviem, akým štýlom by si si to predstavoval.. nejak mu len znemožniť hranie, aby išiel radšej hrať do nejakej herne.. inak už fakt neviem..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1393 Bydlisko: Calex City Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 20:21 Predmet: |
|
|
presná kópia mojho brata a sedí aj Gangyho opis
ja tiež nenachádzam slov a nemám tušenie čo robiť...človek nemá chvílu pokoja...24hodín denne,7dní v týždni WOW,WOW,WOW,WOW,WOW  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2811 Bydlisko: Chlapi nebudte křupani... Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 20:37 Predmet: |
|
|
kazišuk ...konecna stenky
no tak skuste do tej spalne ist a ked to bude pocut co sa tam deje bude mu to as nepriemne(bude zavidiet) tak odide ..extremne riesenie |
|
| Návrat hore |
|
 |
DejmiJohn Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2008 Príspevky: 127 Bydlisko: Učko DCA Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 20:41 Predmet: |
|
|
Tak ma napadlo, ze preco ho nevymknes v izbe, ... Aj to by sa dalo ak tam mate nejake dobre dvere. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ampex Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2007 Príspevky: 42
Zaslal: 06 Máj 2008, 21:05 Predmet: |
|
|
zbytocne tu hladat nejake kuzla ako ho vyhnat z domu, jedine riesenie je sa s nim poriadne porozpravat, povedz mu presne to iste co nam, ked nie je chory, pochopi to. mozno to nezaberie len s principu ze "bratovi za pravdu nedam/dobry skutok pre nho nespravim" (co funguje medzi viacerimi surodencami). tak povedz svojej priatelke nech sa s nim porozprava, od nej to zle zobrat nemoze.
a vsetko hlavne v pokoji, ked zvysis hlas, zacinas od nuly alebo z minusu
alebo take suchsi pokus : daj mu precitat tvoj prvy prispevok, mozno mu dojde ze je medzi vami problem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|