|
| Autor |
Správa |
gangboy Novice

Stav:  Založený: 31.07.2005 Príspevky: 7 Bydlisko: 255.255.255.255 Karma: 
|
Zaslal: 14 Okt 2005, 13:17 Predmet: Suse 10.0 a adudigy 2 zs notebook |
|
|
Mam notebook so 64bitovym amd procesorom. Skusal som uz aj predosle verzie suse ale vzdy sa nasiel nejaky hardware ktory suse nepoznal. Kedze nie som az taky linuxovy guru, tak som si pockal na vyssiu verziu. Suse 10.0 najde konecne vsetko. Problem vsak nastava pri konfiguracii pcmcia zvukovky audigy 2 zs notebook, kedy suse stuhne tak ze s nim nic nepohne. Myslel som si ze stuhnut moze len Windows . Viete mi poradit co by mi asi pomohlo?? A este jedna vec. V predoslych verziach suse som pri konfiguracii modemu nemusel zadavat uzivatela a meno, ale teraz ma to dalej nepusti pokial nevyplnim aspon uzivatela, ibaze ja ho nemam. Neviete niekto ako to obist?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|