|
| Mali by ste vyhrady voci tomu, aby sa do vasho susedstva nastahovala Madarska rodinka? |
| Ano |
|
24% |
[ 68 ] |
| Nie |
|
34% |
[ 96 ] |
| Je mi to jedno |
|
33% |
[ 92 ] |
| Nikdy ! |
|
7% |
[ 20 ] |
|
| Celkom hlasov : 276 |
|
| Autor |
Správa |
safan Star

Stav:  Založený: 25.04.2006 Príspevky: 680 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 15 Jan 2007, 10:31 Predmet: |
|
|
| no mne by to bolo strasne jedno cele komplet ci su madari ci poliaci ci co do p. |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2892 Bydlisko: Chlapi nebudte křupani... Karma: 
|
Zaslal: 15 Jan 2007, 14:49 Predmet: |
|
|
Ja by som mal vyhrady, len ak by zacal svoje okolie pomadarcovat ... inak je vsetko v pohode
apropo chodil by som k susedovi na gulas  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cicatrix Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.02.2006 Príspevky: 317 Bydlisko: CITY fest ZH Karma: 
|
Zaslal: 15 Jan 2007, 18:16 Predmet: |
|
|
| so susedmi sa aj tak moc nebavým, takže mi je to jedno... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Godfather Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.01.2007 Príspevky: 310 Bydlisko: EU Karma: 
|
Zaslal: 15 Jan 2007, 19:58 Predmet: |
|
|
| dawo napísal: |
Ja by som mal vyhrady, len ak by zacal svoje okolie pomadarcovat ... inak je vsetko v pohode
A tiez halaszle a poriadne pikantne klobasky!!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1618 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 15 Jan 2007, 20:22 Predmet: |
|
|
| dawo napísal: |
S tym pomadarcovanim suhlasim. Ked tu chcu zit nech ziju ale nech hovoria po slovensky! Mam deda ktory zije pri madarskych hraniciach. Ale este stale je to na slovensku. A hoci idete do krcmi, alebo do obchodu pripadne do kostola vsade sa hovori po madarsky. Som na to nehorazne alergicky.
Keby sa spravali tak ako ostatni susedia (cize slusne a nehovorili by po madarsky) nemal by som proti nim nic. |
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1002 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 15 Jan 2007, 20:23 Predmet: |
|
|
| No mam s madarmi svoje skusenosti, ale verim ze su aj vynimky. Akoze mad Madara v susedstve , velmi by som sa netesil , no niekedy moze byt Slovak horsi sused ako Madar ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
magnum Light Star

Stav:  Založený: 08.10.2005 Príspevky: 271
Zaslal: 16 Jan 2007, 17:32 Predmet: |
|
|
keby boli normalny nevadi mi to ale ak by boli taky že by sa vyvyšovali nadomna a tak tak by som ich asi zrušil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
baal Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.12.2006 Príspevky: 44 Bydlisko: stajna - RS Karma: 
|
Zaslal: 17 Jan 2007, 14:45 Predmet: |
|
|
ja mam madarov v susedstve a mne to nevadi ... inac mam aj ciganou v cinzaku chvala bohu su slusny ako neviem co no ale ked za zidu cela banda tak je to potom o inom kricia a tka ale no dasa zvyknut ... aj moj ujo je madar a pohoda super clovek to je !  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2627 Bydlisko: Chcem ju! Karma: 
|
Zaslal: 17 Jan 2007, 15:51 Predmet: |
|
|
| nevadi, ved aj mam takych susedov. mozno co by mi vadilo by bolo to keby nevedeli ani slovo po slovensky, lebo ja neviem nic po madarsky a nejak komunikovat obcas treba. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spyx Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2006 Príspevky: 707 Bydlisko: Atlantis Karma: 
|
Zaslal: 17 Jan 2007, 16:30 Predmet: |
|
|
| Ako ľudia by mi nevadili. Ale nech raz by skúsili so mnou rozprávať po maďarsky, tak by som ich niekam poslal... |
|
| Návrat hore |
|
 |
bukelo Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.10.2005 Príspevky: 410 Bydlisko: Neusohl Karma: 
|
Zaslal: 18 Jan 2007, 2:48 Predmet: |
|
|
No ja s takymi byvam na intraku ...z dvoma, to ked oni spustia tu ich magyarcinu..tak to koniec, odchadzam, zapinam hudbu na sluchatka, nevnimamm lebo by ma je*lo z toho. da sa to pocuvat tak 2 minuty kazdy druhy den, aj to len nejaky vtip alebo nadavka, alebo basnicka, ktora je v takej reci co rozumie aj slovak, a nemusi vediet po madarsky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
barcica Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2006 Príspevky: 214
Zaslal: 21 Jan 2007, 16:14 Predmet: |
|
|
| mne by to absolutne nevadilo.proti madarom nic nemam..ale aj tak co sa toho tyka vsetci s otcovej strany su kompletka madari takze nemam dovod ich nemat rada kedze polovica mojej rodiny je tej narodnosti..(ale ja niesom ani neviem po madarsky ale chcela by som vediet:)) |
|
| Návrat hore |
|
 |
barbie Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.08.2006 Príspevky: 224 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2007, 16:04 Predmet: |
|
|
madari by mi v zivote nevadili ja sama som na pol ... a konecne pocut inu rec ako stale slovencinu, anglictinu a nemcinu ktoru do mna hustia to je proste super  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 950 Bydlisko: Seru na Vás,já du domů.. Karma: 
|
Zaslal: 23 Jan 2007, 19:54 Predmet: |
|
|
| Nie nikdy...Som narodniar...pokial by hovorili po SLOVENSKY vsade,aj doma nemam problem...inak nie...a keby mali este nechutne narazky na to,ze tato poda patri im,tak nikdy...cigana(roma)by som prijal za suseda este skor..podotykam NORMALNEHO... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Runes Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 1284 Bydlisko: Tatoine Karma: 
|
Zaslal: 23 Jan 2007, 21:12 Predmet: |
|
|
fu tak to je dobra blbost ako mozes mat proti niekomu nieco ked nic nespravil madar slovak to iste, dobre romovia su ina vec ale to je proste taka mentalita , ale madari su v pohode nahodou su to dobry ludia a ak tu dakto naraza nato ze tu vykrikuju a tak tak zato oni nemozu sa treba vcitit dotoho ze su tu narodnostna mensina ktora daka belovi ma na SVK prava ako hadam ziadna narodnostna mensina na svete no a proste daly sme im vela a tak je jasne ze si to nenechaju vziat a ocakavaju stale pritakavanie na vsetko ako to bolo doteraz. k tym pravam narazam na jednu studiu cital som otom cca pred 4 rokmi v skole proste daky typek sa zacal zaoberat madarmi na SVK ako narodnostnou mensinou a malo de na svete maju narodnostne mensiny az take vyhody ako unas ja tiez neviem v com to presne spociva len som otmo cital a bolo to davno.
a odpoved samo ze nic proti tomu nemam nahodou ja sa s nimi aj rad bavim a pride mi zabavne jak hovoria po slovensky kedze nemaju rody v lete sa u babky vzdy nasmejem lebo tam je dost madarov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|