Sused Madar
S tym pomadarcovanim suhlasim. Ked tu chcu zit nech ziju ale nech hovoria po slovensky! Mam deda ktory zije pri madarskych hraniciach. Ale este stale je to na slovensku. A hoci idete do krcmi, alebo do obchodu pripadne do kostola vsade sa hovori po madarsky. Som na to nehorazne alergicky.dawo napísal:Ja by som mal vyhrady, len ak by zacal svoje okolie pomadarcovat ... inak je vsetko v pohode![]()
apropo chodil by som k susedovi na gulas
Keby sa spravali tak ako ostatni susedia (cize slusne a nehovorili by po madarsky) nemal by som proti nim nic.
-
baal
No ja s takymi byvam na intraku
...z dvoma, to ked oni spustia tu ich magyarcinu..tak to koniec, odchadzam, zapinam hudbu na sluchatka, nevnimamm lebo by ma je*lo z toho. da sa to pocuvat tak 2 minuty kazdy druhy den, aj to len nejaky vtip alebo nadavka, alebo basnicka, ktora je v takej reci co rozumie aj slovak, a nemusi vediet po madarsky.
-
Začiatok Konca
Professional
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
fu tak to je dobra blbost ako mozes mat proti niekomu nieco ked nic nespravil madar slovak to iste, dobre romovia su ina vec ale to je proste taka mentalita , ale madari su v pohode nahodou su to dobry ludia a ak tu dakto naraza nato ze tu vykrikuju a tak tak zato oni nemozu sa treba vcitit dotoho ze su tu narodnostna mensina ktora daka belovi ma na SVK prava ako hadam ziadna narodnostna mensina na svete no a proste daly sme im vela a tak je jasne ze si to nenechaju vziat a ocakavaju stale pritakavanie na vsetko ako to bolo doteraz. k tym pravam narazam na jednu studiu cital som otom cca pred 4 rokmi v skole proste daky typek sa zacal zaoberat madarmi na SVK ako narodnostnou mensinou a malo de na svete maju narodnostne mensiny az take vyhody ako unas ja tiez neviem v com to presne spociva len som otmo cital a bolo to davno.
a odpoved samo ze nic proti tomu nemam nahodou ja sa s nimi aj rad bavim a pride mi zabavne jak hovoria po slovensky kedze nemaju rody v lete sa u babky vzdy nasmejem lebo tam je dost madarov
a odpoved samo ze nic proti tomu nemam nahodou ja sa s nimi aj rad bavim a pride mi zabavne jak hovoria po slovensky kedze nemaju rody v lete sa u babky vzdy nasmejem lebo tam je dost madarov
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Povedz mi ty národniarZitePunkom napísal:Nie nikdy...Som narodniar...pokial by hovorili po SLOVENSKY vsade,aj doma nemam problem...inak nie...
Nezdá sa ti že to trošku preháňaš?
Aj keby si 10 rokov žil v anglicku, vedel by si po anglicky slovom a písmom, aj tak by si so slovenskými kamarátmy /v anglicku/ rozprával po slovensky, nie po anglicky.
viete o tom , že každý maďar vstáva s myšlienkou : " Ako si mám privlastniť Slovensko "ZitePunkom napísal:a keby mali este nechutne narazky na to,ze tato poda patri im,tak nikdy...cigana(roma)by som prijal za suseda este skor..podotykam NORMALNEHO...
Už si kur*a ľudia uvedomte , že snaha o privlastnenie územia našej krajiny je chorá myšlienka niekoľko sto extrémistických hláv ...
Normálni húni , tak isto ako my v Anglicku , Írsku , majú Slovensko u pi*i !
Nerozumiem , že stále dookola s tým niekto vyrukuje , že normálni maďar si chce privlastniť SR