Sused Madar

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mali by ste vyhrady voci tomu, aby sa do vasho susedstva nastahovala Madarska rodinka?

Ano
71
24%
Nie
104
36%
Je mi to jedno
95
33%
Nikdy !
21
7%

Celkom hlasov: 291

safan
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa safan »

no mne by to bolo strasne jedno cele komplet ci su madari ci poliaci ci co do p.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Ja by som mal vyhrady, len ak by zacal svoje okolie pomadarcovat ... inak je vsetko v pohode :)

apropo chodil by som k susedovi na gulas :lol:
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

so susedmi sa aj tak moc nebavým, takže mi je to jedno...
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

dawo napísal:Ja by som mal vyhrady, len ak by zacal svoje okolie pomadarcovat ... inak je vsetko v pohode :)

A tiez halaszle a poriadne pikantne klobasky!!! :wink:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

dawo napísal:Ja by som mal vyhrady, len ak by zacal svoje okolie pomadarcovat ... inak je vsetko v pohode :)
S tym pomadarcovanim suhlasim. Ked tu chcu zit nech ziju ale nech hovoria po slovensky! Mam deda ktory zije pri madarskych hraniciach. Ale este stale je to na slovensku. A hoci idete do krcmi, alebo do obchodu pripadne do kostola vsade sa hovori po madarsky. Som na to nehorazne alergicky. :twisted:

Keby sa spravali tak ako ostatni susedia (cize slusne a nehovorili by po madarsky) nemal by som proti nim nic.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

No mam s madarmi svoje skusenosti, ale verim ze su aj vynimky. Akoze mad Madara v susedstve , velmi by som sa netesil , no niekedy moze byt Slovak horsi sused ako Madar ...
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

keby boli normalny nevadi mi to ale ak by boli taky že by sa vyvyšovali nadomna a tak tak by som ich asi zrušil :D
baal

Príspevok od používateľa baal »

ja mam madarov v susedstve a mne to nevadi ... inac mam aj ciganou v cinzaku chvala bohu su slusny ako neviem co no ale ked za zidu cela banda tak je to potom o inom kricia a tka ale no dasa zvyknut ... aj moj ujo je madar a pohoda super clovek to je ! :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nevadi, ved aj mam takych susedov. mozno co by mi vadilo by bolo to keby nevedeli ani slovo po slovensky, lebo ja neviem nic po madarsky a nejak komunikovat obcas treba.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Ako ľudia by mi nevadili. Ale nech raz by skúsili so mnou rozprávať po maďarsky, tak by som ich niekam poslal...
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

No ja s takymi byvam na intraku :mafia:...z dvoma, to ked oni spustia tu ich magyarcinu..tak to koniec, odchadzam, zapinam hudbu na sluchatka, nevnimamm lebo by ma je*lo z toho. da sa to pocuvat tak 2 minuty kazdy druhy den, aj to len nejaky vtip alebo nadavka, alebo basnicka, ktora je v takej reci co rozumie aj slovak, a nemusi vediet po madarsky.
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

mne by to absolutne nevadilo.proti madarom nic nemam..ale aj tak co sa toho tyka vsetci s otcovej strany su kompletka madari takze nemam dovod ich nemat rada kedze polovica mojej rodiny je tej narodnosti..(ale ja niesom ani neviem po madarsky ale chcela by som vediet:))
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

madari by mi v zivote nevadili ja sama som na pol ... a konecne pocut inu rec ako stale slovencinu, anglictinu a nemcinu ktoru do mna hustia to je proste super :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Nie nikdy...Som narodniar...pokial by hovorili po SLOVENSKY vsade,aj doma nemam problem...inak nie...a keby mali este nechutne narazky na to,ze tato poda patri im,tak nikdy...cigana(roma)by som prijal za suseda este skor..podotykam NORMALNEHO...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

fu tak to je dobra blbost ako mozes mat proti niekomu nieco ked nic nespravil madar slovak to iste, dobre romovia su ina vec ale to je proste taka mentalita , ale madari su v pohode nahodou su to dobry ludia a ak tu dakto naraza nato ze tu vykrikuju a tak tak zato oni nemozu sa treba vcitit dotoho ze su tu narodnostna mensina ktora daka belovi ma na SVK prava ako hadam ziadna narodnostna mensina na svete no a proste daly sme im vela a tak je jasne ze si to nenechaju vziat a ocakavaju stale pritakavanie na vsetko ako to bolo doteraz. k tym pravam narazam na jednu studiu cital som otom cca pred 4 rokmi v skole proste daky typek sa zacal zaoberat madarmi na SVK ako narodnostnou mensinou a malo de na svete maju narodnostne mensiny az take vyhody ako unas ja tiez neviem v com to presne spociva len som otmo cital a bolo to davno.
a odpoved samo ze nic proti tomu nemam nahodou ja sa s nimi aj rad bavim a pride mi zabavne jak hovoria po slovensky kedze nemaju rody v lete sa u babky vzdy nasmejem lebo tam je dost madarov :-D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

ZitePunkom napísal:Nie nikdy...Som narodniar...pokial by hovorili po SLOVENSKY vsade,aj doma nemam problem...inak nie...
Povedz mi ty národniar :roll: Ty ak ideš do cudzej krajiny, tak sa s mamou rozprávaš po akom? V reči krajiny v ktorej sa nachádzaš?
Nezdá sa ti že to trošku preháňaš?
Aj keby si 10 rokov žil v anglicku, vedel by si po anglicky slovom a písmom, aj tak by si so slovenskými kamarátmy /v anglicku/ rozprával po slovensky, nie po anglicky.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

ZitePunkom napísal:a keby mali este nechutne narazky na to,ze tato poda patri im,tak nikdy...cigana(roma)by som prijal za suseda este skor..podotykam NORMALNEHO...
viete o tom , že každý maďar vstáva s myšlienkou : " Ako si mám privlastniť Slovensko " :shock:

Už si kur*a ľudia uvedomte , že snaha o privlastnenie územia našej krajiny je chorá myšlienka niekoľko sto extrémistických hláv ...

Normálni húni , tak isto ako my v Anglicku , Írsku , majú Slovensko u pi*i !
Nerozumiem , že stále dookola s tým niekto vyrukuje , že normálni maďar si chce privlastniť SR
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

nevadilo by mi to vôbec....
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

jedno sa ale musi povedat ze ti madari ale ku*va dobre varia
gregor20
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa gregor20 »

nemam nic proti, ale ak by do mna zacal hustit tou svojou hatlaninou, tak ho asi uspim :smt062
Napísať odpoveď