|
|
|
| Mali by ste vyhrady voci tomu, aby sa do vasho susedstva nastahovala Madarska rodinka? |
| Ano |
|
24% |
[ 68 ] |
| Nie |
|
34% |
[ 96 ] |
| Je mi to jedno |
|
33% |
[ 92 ] |
| Nikdy ! |
|
7% |
[ 20 ] |
|
| Celkom hlasov : 276 |
|
| Autor |
Správa |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 23 Jan 2007, 21:20 Predmet: |
|
|
| ZitePunkom napísal: |
| Nie nikdy...Som narodniar...pokial by hovorili po SLOVENSKY vsade,aj doma nemam problem...inak nie... |
Povedz mi ty národniar Ty ak ideš do cudzej krajiny, tak sa s mamou rozprávaš po akom? V reči krajiny v ktorej sa nachádzaš?
Nezdá sa ti že to trošku preháňaš?
Aj keby si 10 rokov žil v anglicku, vedel by si po anglicky slovom a písmom, aj tak by si so slovenskými kamarátmy /v anglicku/ rozprával po slovensky, nie po anglicky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2634
Zaslal: 24 Jan 2007, 18:34 Predmet: |
|
|
| ZitePunkom napísal: |
| a keby mali este nechutne narazky na to,ze tato poda patri im,tak nikdy...cigana(roma)by som prijal za suseda este skor..podotykam NORMALNEHO... |
viete o tom , že každý maďar vstáva s myšlienkou : " Ako si mám privlastniť Slovensko "
Už si kur*a ľudia uvedomte , že snaha o privlastnenie územia našej krajiny je chorá myšlienka niekoľko sto extrémistických hláv ...
Normálni húni , tak isto ako my v Anglicku , Írsku , majú Slovensko u pi*i !
Nerozumiem , že stále dookola s tým niekto vyrukuje , že normálni maďar si chce privlastniť SR |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2945 Bydlisko: Koho že to ?! Karma: 
|
Zaslal: 24 Jan 2007, 20:10 Predmet: |
|
|
| nevadilo by mi to vôbec.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2644 Bydlisko: Long dick of the law Karma: 
|
Zaslal: 25 Jan 2007, 4:43 Predmet: |
|
|
| jedno sa ale musi povedat ze ti madari ale ku*va dobre varia |
|
| Návrat hore |
|
 |
gregor20 Amateur

Stav:  Založený: 27.12.2006 Príspevky: 17
Zaslal: 17 Mar 2007, 16:28 Predmet: |
|
|
nemam nic proti, ale ak by do mna zacal hustit tou svojou hatlaninou, tak ho asi uspim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Thomas167943 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.06.2008 Príspevky: 10 Bydlisko: okres TT 
|
Zaslal: 16 Jún 2008, 21:03 Predmet: |
|
|
Ja som sám polomaďar, v podstate som vyrastal v maďarskej rodine tak ale zase museli byť normálny lebo viem čoho sú maďari dobrí. V správach ukazovali že až 98% maďarov neznesie aby nejaký cudí prenikali cez maďarské hranice. No to je vrchol!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Grond Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 351
Zaslal: 16 Jún 2008, 22:33 Predmet: |
|
|
keby nebol prislusnik madarskej gardy tak by mi to bolo jedno
ale osobne ten ich jazyk neznasam .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1255 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2008, 23:29 Predmet: |
|
|
Keby, keby, keby... nikto nikde nepísal ze keby to bola rodinka maďarov ktorí vyznávajú satana alebo niečo podobné...
Skratka ak je niekto slušný je jedno akej je národnosti a ak je niekto skrátka kok**** tak to može byť promovaný inžinier s dvoma titulmi pred a dvoma za menom...
Desať strán čitak o tom, že ak by ma začali učiť tí susedia maďarčinu, tak by som im ukázal... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pryja Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.03.2008 Príspevky: 283
Zaslal: 17 Jún 2008, 0:53 Predmet: |
|
|
Nam sa v nemocnici opakovane stavalo, ze matka nechala na oddeleni male dieta s upozornenim, ze hovori a rozumie len po madarsky a bez problemov odisla domov. A male vyplasene, plne oci slz a este k tomu mu nikto nerozumel. Alebo ked som nieco vysvetlovala po slovensky aj s pomocou ruk a noh, tak nechapavo pozerala a jedine, co jej vyslo z ust, bolo "nemtudom". Ale vrchol bol, ked sa cely cas jedna dotycna s nami snazila rozpravat lamanou slovencinou/a rozumeli sme si/, ale len co bol v jej pritomnosti manzel aj s dalsou rodinkou, zrazu po slovensky ani zatat a bude mi vykladat madarsky a to iste a pomaly dokola, ako keby sa bavila s debilom. A este vsetci cakaju, co odpoviem. A otazky typu: "Preco tu nemate madarsky slovnik?" sme rozdychavali hodiny. A to nebolo na juhu Slovenska.
A k ankete - nevdi mi to, pokial ma na ulici nezdravia po madarsky. Ze sa medzi sebou bavia po madarsky, to mi zily netrha  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Flinstone Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 452 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2008, 6:48 Predmet: |
|
|
Nie nevadilo by mi to pokial by nerobili hluk ..bral by som ich ako hociktorych inych ... susedov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Petoo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 522 Bydlisko: www.exchangeusa.sk Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2008, 12:22 Predmet: |
|
|
my takuto rodinu mame... a su to jedny z tych lepsich susedov az na to, ze obcas musime pocuvat madarcinu, co mi osobne dot vadi ale inac nic proti nim! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hacket Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.05.2008 Príspevky: 389 Bydlisko: Prešov Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2008, 19:06 Predmet: |
|
|
Neviem čo je zlé na normálnych maďarov ktorý pracujú  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 2416 Bydlisko: Veľký Meder :D Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2008, 19:17 Predmet: |
|
|
| Mne by to vadilo . sory za vyraz ale tak madarov nenavidim |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hacket Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.05.2008 Príspevky: 389 Bydlisko: Prešov Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2008, 19:35 Predmet: |
|
|
| Filipito napísal: |
| Mne by to vadilo . sory za vyraz ale tak madarov nenavidim |
fakt nechápem čo je na nich zlé.slota asi polovicu ľudí zmanipuloval,nikdy to tak nebolo.sú to tiež len ľudia |
|
| Návrat hore |
|
 |
Robbie42 Star

Stav:  Založený: 17.12.2005 Príspevky: 527
Zaslal: 17 Jún 2008, 19:43 Predmet: |
|
|
| schw33k napísal: |
viete o tom , že každý maďar vstáva s myšlienkou : " Ako si mám privlastniť Slovensko "
Už si kur*a ľudia uvedomte , že snaha o privlastnenie územia našej krajiny je chorá myšlienka niekoľko sto extrémistických hláv ...
Normálni húni , tak isto ako my v Anglicku , Írsku , majú Slovensko u pi*i !
Nerozumiem , že stále dookola s tým niekto vyrukuje , že normálni maďar si chce privlastniť SR |
dakujem, sám som to vysvetloval v niekolkych temach
a k teme : kedze sam som madar, tak mi sused madar az tak nevadi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|