Sutaze
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
noo len aby potom nevznikali blbe temy a kopu prispevkov onicomokonenipica napísal:Ja navrhujem taku sutaz ktora sa roby aj na konkurencnich forach.
V sutazi pojde o to, ze ten kto sa do sutaze zapoji musi zakladat co najviac prispevkov a tem. Za prispevok a temu budu body, a kto na konci tyzdna ziska najviac bodov, stane sa novim administratorom / moderatorom.
-
fikotek
King
Tak tohle je pekna blbost...za chvilku by tu byl bordel neuveritelnych rozmeru a same nesmyslne temy...podle me tohle neni dobry napadokonenipica napísal:Ja navrhujem taku sutaz ktora sa roby aj na konkurencnich forach.
V sutazi pojde o to, ze ten kto sa do sutaze zapoji musi zakladat co najviac prispevkov a tem. Za prispevok a temu budu body, a kto na konci tyzdna ziska najviac bodov, stane sa novim administratorom / moderatorom.
-
okonenipica
Zablokovaný
To su fakt super napady... Si velmi kreativnypetogeforce napísal:vela sutazi ma napada,dam sem zopar napr. kto bude mat najviac prispevkov,alebo sutaz v hladani userov,turnaj v poole-zoopaloole-slide a lame cez icq....... staci??
Sutaz s prispevkami: no comment...
Turnaje v icq hrach tu uz boli, teda v poole a nejako sa to neuchytilo
Ale stale si nenapisal jeden normalny tip na sutaz a tvaris sa ako majster sveta
vy si nelamte hlavu so sutazami tu ide o ceny,sutaze mam ja vymyslene to sa nebojte ide iba o ceny nad tym rozmyslajte
-
mastermind
VIP
prestan fetovat.okonenipica napísal:Ja navrhujem taku sutaz ktora sa roby aj na konkurencnich forach.
-
okonenipica
Zablokovaný
-
mastermind
VIP
nie nedostanem za to basu.okonenipica napísal:som zvedavi ci za toto dostanes aj basuale niekto ma taku malu hlavicku ze nedokaze pochopit ironiu a srandu ze ?
lutujem teba aj tvoju rodinu
ok takze si podme domysliet velke mnozstvo irosnie do toho prispevku.
...
no sraaandy kopec. skoro som padol zo stolicky. (pochopil si tuto ironiu?)
omg to su ale vtipy toto. jak na zakladnej skole dpc.
ale zase napr take inteligentne (v ramci normy vekoveho priemeru fora
) sutaze mozu byt fajn ....
napr ja som raz davno na jednom fore robil taku sutaz ze som zverejnil kusok z nejakej pesnicky (1-2 sec) a ulohou bolo zistit/hadat co to je za pesnicka ...
alebo som to videl aj s obrazkami (konkretne plagaty filmov) apod ...
to len tak na margo
napr ja som raz davno na jednom fore robil taku sutaz ze som zverejnil kusok z nejakej pesnicky (1-2 sec) a ulohou bolo zistit/hadat co to je za pesnicka ...
alebo som to videl aj s obrazkami (konkretne plagaty filmov) apod ...
to len tak na margo
-
okonenipica
Zablokovaný