suhlasim s nazorom nejakeho doplnku do bytu, urcite nieco vecne, napr. obraz nejaky moderny.
nechcem aby to bolo drahe nie je moc dobre podana vypoved
Na jednej strane máš pravdu, že peniaze nie sú najvhodnejší dar. Ale na druhej strane, mladomanželia ako to býva dostanú 3 mikrovlnky, 4 súpravy riadu, 6 súprav príboru, 8 rýchlovarných konvíc...Tomasko napísal:peniaze podla mna nie su dar,
suhlasim s nazorom nejakeho doplnku do bytu, urcite nieco vecne, napr. obraz nejaky moderny.
nechcem aby to bolo drahe nie je moc dobre podana vypoved
a tebe zvieraciu kazajku, ok?nepitolk0 napísal:jemu kup umelu vaginu a jej vibratorked nebude niekto doma budu mat zabavku
jj a najlepsie tie plastove co stoja v kauflande 10 kusov 9 Sk...[email protected] napísal:Tak ja by som navrhola nejaké pekné poldecákyMňa osobne by to potešilo. Do domáctnosti si myslím, že v pohode darček, predsa návšteve treba do niečoho naliať, nie??
absolutne suhlasim ked mali svadbu sestry alebo setsternice /bratranci dostali obalocku. niektory hovoria ze peniaze niesu vhodny dar a pod. ale novozalozenej rodine najviac padnu vhod peniaze. lebo co z toho ked dostanu 3 mikrovlnky 4 mixery dva roboty 20 odstavovacov a pod. ked dostanu peniaze sami si kupia co potrebuju.Patjo napísal:moje svadobne dary su pekne peniazky v peknych obalkach ...urcite maju lepsie vyuzitie ako nejake haraburdy
nie vždy sa peniaze hodia. Existujú aj ľudia, ktorí peniaze môžu brať skôr ako urážku v podobe nejakej almužny.Xplosion napísal:absolutne suhlasim ked mali svadbu sestry alebo setsternice /bratranci dostali obalocku. niektory hovoria ze peniaze niesu vhodny dar a pod. ale novozalozenej rodine najviac padnu vhod peniaze. lebo co z toho ked dostanu 3 mikrovlnky 4 mixery dva roboty 20 odstavovacov a pod. ked dostanu peniaze sami si kupia co potrebuju.
no a suma zalezi aky kamarat to bol a tak ale naposledy om mojej setsre dal 3000 sk (svadbu mala v roku 2002 tusim)
vieš no nemyslel som ze sem napise nejaky boháč a pýta sa o radu.pinco napísal:nie vždy sa peniaze hodia. Existujú aj ľudia, ktorí peniaze môžu brať skôr ako urážku v podobe nejakej almužny.
Chcem tým povedať, že treba pozerať aj na pomery v akých nastávajúci žijú.
V prípade ak mladá rodina nemá nejak veľký prebytok peňazí, tak každá korunka navyše sa určite hodí viac ako vysavač.
To co si navrhol v tejto diskusii Ty, tak to obmedzene niejeGangy napísal:Peniaze v obalke mi pridu dost obmedzene, podobne ako flasa vodky.