|
|
|
| Autor |
Správa |
kubodinho Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 1373
Zaslal: 19 Jún 2008, 21:12 Predmet: svet ulice |
|
|
tak napadlo ma zalozit temu o tom ako to je u vas v mestach ohladom vyrastkov , a podobnych exotov , ci si myslite ze su ulice nasich miest bezpecne , lebo ako zistujem zda sa mi to stale horsie a horsie . boli ste nuteny pobit sa s niekym ?
ked tu uz je taka tema tak s aospravedlnujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
Flinstone Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 449 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 19 Jún 2008, 21:17 Predmet: |
|
|
ano byvam v KE a niekde je to tu vazne hrozne .... nevies kde dostanes na usta len preto ze mas dlhe vlasy alebo oranzove tricko ... ale tazku hlavu si z toho nerobim ked dostanem nebude to po prvy ani posledny krat ... no ale zas pobyt v nemocnici mi netreba ... a bit sa s nejakym kok**** s prepacenim ale inak sa to povedat neda .... neviem proste bitkam sa vyhybam ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dizzy Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2006 Príspevky: 471 Bydlisko: BA, HPR :) Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kubodinho Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 1373
Zaslal: 19 Jún 2008, 21:31 Predmet: |
|
|
| ok prepacte , mozte locknut sorry |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|