Juri1990 napísal:Mal som to a musím si to snova zohnať, je to pecka, minule som nemal ani internet. Ako sa možem pridať.
No najprv si zahraj len tak po serveroch aby si zistil jak to funguje a tak. nomalne cez JOIN GAME a na serverliste si vyber daky server...pouzi filter aby si ich tam mal menej. Napriklad si urcite vypni ine verzie a heslom chranene, budes ich tam mat ovela menej na vyber.
Bobr napísal:Hrali ste dakto ten datadisk co vysiel???
Ci si to mam zhant, ci je to dobre atd.
Swat 4 forewer
No jasne uz ho parim ale mesiac...co ja viem nic moc noveho, akurat zopar zbrani map a modov ale nic ine sa nezmenilo. Bugy ostali vsetky a je ta hra celkovo pomalsia->zaberak na PC. Ale aj tak je to SWAT4!
RAON napísal:je to super hra a moc sa mi paci odporucam
to hej ja ju haravam tak 3h kazdy den . len skoda ze si vela ludi mysli ze je to nic moc a pritom je to fakt dost slusna hra aj po nete. Fakt raz ked zacnete hrat ten multiplayer tak to zacne hovadsky bavit, preto aj ti hraci co to skusli tak pri tom ostavaju a to necakali ani vyrobcovia ze sa multiplayer tak uchyti v SWAT4 ked prave ficali BF2, COD2 alebo CS a preto aj spravili datadisk kde je multiplayer dost vylepsený vecami ako VOTING alebo Voice over IP, stats tracking...a poznam aj ludi co hravali swat a potom skusili napr BF2 a vratili sa radsej k SWAT4...je to nedocenena hra, skoda no.
tak si kup origos! inak budes musiet hravat na hamachi... nechapem naco to sem pises, ja tiez mozem vymenovat ake vsetky hry nemozem hravat, bo nemam orig, a koho to trapi...